Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
NEMA JE NEMA JE! MACHINE, POMAGAJ BRATE !
STRANA 1 OD 2  
operator NEMA JE NEMA JE! MACHINE, POMAGAJ BRATE ! 02.09.2008. 05:44 T11759

status: user
broj poruka: 4265
Posto si ti imao slicnih ljubavnih nezgoda kako se nosis sa time?
Evo ja sam poslao devojku kuci pre 14 nedelja,
jer nisam mogao da izdrzim sa njom, zbog sr.nja, koje je pravila( nece da kuva, sprema, a `oce da izlazi svaki dan i da putuje i trosi vise nego sto zaradim).
Nemogu da radim, poceo sam da zaboravljam sta sam krenuo da uradim,
nemogu da spavam i mucim sebe, ali mi nikako neide da je prebolim.
Cak sam pokusao da je zamenim sa drugim devojkama, ali mi nikako neide.
Legnem da spavam i vidim NJU,NJU i samo NJU i onda nema spavanja.
Razgovaram sa drugom i zamisljam sta bi ona radila.
Izes ga, lakse mi je bilo na Kosovu `99, nego sada.
`ebote, nisam mislio da ce mi iko nedostajati kao Natasa, koja mi usput neda razvod(prva zena) i zove me da se vratim u Svajcarsku i zivim kako sam zivio pre 99, ali ova mala me je totalno sludila.
I sto je najgore ima samo 17 godina i mozak mi se okrece.
Ima li neki lek za moj problem, osim da skocim sa mosta, ali .ebi ga znam da plivam.
Jedino da skacem iz aviona bez padobrana, pa udarim glavom, pa odapnem, ali mislim, posto sam iz Sarajeva, da bih prezivio i napravio problem ljudima da zatrpavaju rupu
Spavam u proseku 10 sati nedeljno i poceo sam da se osecam kao zombi.
Imam osecaj da cu da poludim bez nje.
Najgore od svega je sto me svaki dan zove, a ja samo sto nisam zaplakao kao malo dete. Volio bih da je zagrlim, ali nemogu jer me je slagala i ponizila, pa me tresnula o pod(figurativno). Ne mogu da je promenim, a volio bih da provedem ostatak zivota sa njom.
Eto, rekao sam. Uf.
Bojim se da ce mi posao poceti da trpi, jer me glava boli do ludila od nespavanja, a nepomazu mi tablete za spavanje(probao sam u dogovoru sa doktorom 15-tak vrsta, ali kao i kod tableta za bolove, nereagujem na njih - imun sam).
Vise me boli sto nisam sa njom nego kada su me na Kosovu izbusili UCK(OVK) 99 godine.
Ono sam mogao da izdrzim, a ovo........
Svi mi kazu da je to ljubav u neiskvarenom obliku( poznajem je 7 godina i uvek kada sam nesto trebao od njenih ili oni od mene nasli smo se jedni drugima).
E sada, sa njom sam godinu kao prijatelj i nisam mogao da je smislim nikako ranije, ali od kako je navrsila 17 godina promenila se i prolepsala.
Znam da je maloletna i da ja imam 30 godina, ali nemogu bez nje.
EVO DEREM SE!!!!!!
Sta da radim bez nje!!!!!??????????
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner ONA JE BOOOMBA !!! 02.09.2008. 09:16 #68895

broj poruka: 7769
Tomato Republic Of Serbia !!!

liman Za sve je kriv komp! 02.09.2008. 09:55 #68897

broj poruka: 812
…MACHINE, operator,…,Seve(pardon, ona je pukla zbog sampanjca)…

pajsgudgud bre 02.09.2008. 09:58 #68898

broj poruka: 3742
Pa šta očekuješ od sedamnaetstogodišnjakinje? Da sedi kući kuva i pegla. Ja kad sam imao sedamnaest godina spavao sam četiri sata dnevno i to mije bilo dosta sam đavo nije mogao da me stigne. Brate ona tek sad kreće upoznaje(ozbiljnije) neke stvari kao što su izlasci, momci pa i jbg seks.
Lično neznam dal te stvarno voli il ne ali retko koja devojka/dečko će se želeti da se veže sa sedamnaest godina za nekoga za celi život.
Razumem u potpunosti kako se osećaš i mašini sam svojevremeno napisao da to ne želim ni najgorem neprijatelju.
Probaj alkohollom malo pred spavanje da se umiriš(ja sam to koristio da bih zaspao), al nemoj da pređeš u alkose.
a sta ti ja znam...

KaiserSoze Dve narodne... 02.09.2008. 10:46 #68900

broj poruka: 568

Ko sa decom spava, upišan se budi :)
Tek devojke koje su nešto prošle u životu, znaju da cene ono što imaju pored sebe.

Svaka dobra devojka zakači minimum po jednu ortodoksnu budaletinu :)
Neke raskinu, neke se razvedu, a neke sanjaju kad će doći princ da ih spasi.

Oženjeni kažu `ako nisi do sad, izdrži još malo` (da se ženiš) :)

Jedini pravi način da je zaj...š je da je oženiš i napraviš dete :) - ne mora tim redom...
Pa čim digne glavu, tj, prolepša se, hoće da izlazi, troši i slično a ti udri još jedno, itd... :)

Moja posle trećeg, samo mašta na tu temu :)

Auuu, ubiće me ako bude ovo pročitala, idem ja...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner CEDOMORCU JEDAN... 02.09.2008. 11:22 #68907

Zmajko ... 02.09.2008. 12:00 #68909

broj poruka: 1228
Sorry za ovakav komentar ali 17 godina?!?!
Razumem ja dosta stvari i vrlo sam fleksibilan ali maloletnica ej!
Prva zena kazes pre 99... Ti sad imas 30. Znaci ozenio si se sa koliko... 18-19?

Izgleda da mi kao da si propustio jedan deo zivota koji se zove mladost i da si u njoj pronasao neku vrstu zamene. Da li si uopste razmisljao o tome sta sve nosi mladost sa sobom pre nego sto si je pustio u tvoj svet? Devojke(?) u tim godinama ne kapiraju ni zasto idu u skolu, a tek nesto dalje od toga.

Nije mi jasno sta to ona ima sto ti zelis pored sebe do kraja zivota? Izgled se menja vrlo brzo, ona se jos nije izgradila kao osoba, a jos kazes da nece da spremi nesto za klopu, `ebe joj se za red pa nece ni da sprema, hoce da izlazi i da trosi, a ne razmislja odakle lova... Tipicna klinka koju treba heftati dok joj oci ne ispadnu, a onda je mrshnuti iz kuce sa 100-200e da bi mogao da se opustis kako treba. Ako ima para i ako je namirena smanjio si verovatnocu da zapali kod nekog drugog ili da se kresne sa nekim onako rekreativno.

Moje poslednje 3 su imale 20 god. i nesto ni ne planiram da se petljam sa ribama koje imaju vise od 24 (ja imam 28) u narednih 3 god. minimum. Manje smaraju, lepse su, lakse im podmetnes fore i fazone... S` druge strane teze su za odrzavanje i lenje su do yaya. Ako imas para i nije ti problem da ti neko lupi malu s` vremena na vreme, da u kuci imas mozak na nivou deteta koje uci da zakera sve vise i vise iz dana u dan, onda je lako. 500e u obliku nekog nakita, vecere, 101 ruze, cijalisa za tebe i tako tih gluposti ce da zavrsi posao. A posle, kao sto je i Kaiser napisao - napravi joj dete.

Moj savet - nadji 1 plavusu i 1 crnku i potrosi tih 500e kako treba bez da se smaras. Odspavas i setis se: onog cega nema, bez njega se moze. Drugari, alkohol, devojke (mnozina), posao, putovanja... Zaboravices je za mesec dana. Ali nemoj da shvatis ovo kao izgovor da se opijas sa drugarima ispred dragstora i da radis servisiranje po selima =)
Sala...

Jbga puko si ti s` mozgom kao i vecina mojih ortaka. Mozda sam ja mentol ali ja jos ne pronadjoh devojku u koju bih mogao da se zaljubim, a kamo li da je volim. Gledam njih (ortake) i ne verujem. Aje dosta od mene... Drzi se.

Pozdrav!
MACHINE Tek sada sam video. Ne gledam teme koje ne idu u naslovnicu 02.09.2008. 12:28 #68916

broj poruka: 5704
Ne znam sta da ti kazem, jedno je onako kako treba i kako je opste prihvaceno a drugo je kako srce hoce, tacnije mozak :)

Moj je predlog je za pocetak antidepresivi/anksiolitici...

problem jeste u tome sto su zelje nusaglsene, cest problem. Ti hoces jedno a ona drugo. Ne postoji univerzalni lek, sta vise ne postoji nikakav lek za to. Svaka psiha je specificna i sam za sebe, neke vole provod i predstaljvaju polusponzoruse a neke. kako god bilo na ovome mi mozes sto posto verovati: UVEK se moze naci isto tako poseljnza, lepa, skromna i postena devojka koja ima slicne zelje. Ali se moras truditi da tako nesto prepoznas a sa starim sablonom ponasanja raskrstis.

Jednostavno mozes da usaglasis zelje i mogucnosti. Nemoj se NIKAKO ugledati an mene, ja sam jednim delom zbog devojaka, ljubavi ilituge, besa ili nezadovoljstva razvio autominu bolest iz grupe IBD tzv. Morbus Crohn koji je teska i neizleciva forma nepoznate etilolgoije, veruj mi emocinalni stress je luxuz u danasnje vreme. Dakle, nemoj se ugledati na mene i ucini sve da to ne ostavi zig na tebe, izgubices zdravlje pa ces tek onda, kao i ja, shvatiti da nije bilo vredno, ali ce biti kasno :(

- A N G E L -

doca80 Prijatelju 02.09.2008. 12:54 #68923

broj poruka: 3053
ako te neko U POTPUNOSTI razume onda sam to ja! Imao sam identicnu situaciju kao ti(samo nemam bivsu zenu).Moje se zavrsilo,sve sam preboleo,pa ti mogu reci kako mozak sada 1000000000000x bolje razmislja nego kad sam bio u haosu kao ti sada. Proveo sam mnogo vremena razmisljajuci o svemu,i nisam nalazio resenje,a resenje je doslo samo od sebe i to kad sam se najmanje nadao, a to je bilo kad sam preboleo sve i mozak je poceo da radi kako treba pa mi se situacija koja je delovala neresiva u prvo vreme sama resila! Pazi `vako-17 godina ima. Koliko je mogla proci u zivotu? Malo! Puno! Srednje! E nebitno je,bitno je koliko je ona u njenoj glavi zadovoljna svojim zivotom i time koliko je prosla! A a 17 godina NIKAD nisi zadovoljan,uvek moze bolje uvek ce se naci neka neostvarena zelja koja ce kad tad izaci na videlo!Sve to sto ona hoce da radi(izlazi,trosi...) pa sve to je normalno za njene godine. Znam da ne zelis ovo da cujes jer te to sve pogadja ali to je surova istina.Jednostavno veza gde je 13 god razlike NE MOZE da uspe!U stvari moze kada ti imas 40 god a ona 27,a ne kad ona ima 17god.U tim godinama ne ume da ceni neke stvari jer je zivot JOS nije naucio tome!MORA proci i dobro i lose da to nauci,ne mozes je naterati da nauci pre vremena,to mora sama nauciti kad dodje vreme! Moja je bila mentalno,fizicki,ma u svakom pogledu 10 godina ispred svog vremena,NIKAD NIJEDNA devojka mi nije odgovarala kao ta mala klinka po svemu,a moralo je puci!!! 99% poklapanje skoro savrsenstvo ali je presudio onaj 1% sa kojim ja nisam mogao da zivim! Nije tacno da ne mozes bez nje,nego ne znas kako bez nje! Ne moze se bez hrane,vode,a bez neke osobe se moze! Moras postaviti sam sebi takav stav i glavi i CVRSTO verovati u njega i tek onda ces moci da pocnes da proboljevas!Reci cu ti sta je kluc svega- VREME!!!!!!! Da da,toga si se i plasio,zar ne? Ono jedno sto tebi ponestaje sa 30 god! Ali nemoj da tripujes sve to nije strasno koliko izgleda.Moras sada patiti i bolovati,naisao ti je takav period u zivotu,pomiri se sa tim!Koliko god da ti se sada situacija cini bez izlaza,veruj mi tek ces shvatiti koliko gresis!PUSTI JE U TVOJOJ GLAVI,to je pocetak resenja tvog problema. Znam da neces moci to odma da uradis moras skupljati snage za to,ne sili,ne zuri,znaces kad taj trenutak dodje,veruj mi!Iz mog skustva,posle svake patnje je OBAVEZNO dolazio lep period i sreca. Jel znas zasto? Ja sam provalio zasto!Zato sto posle bola i patnje i najmanja lepa stvar dodje kao nagrada. A da bi cenio lepe stvari moras ih imati porediti sa necim. Ako ih poredis sa nekim drugim lepim stvarima sve ce ti delovati jednolicno,neces vise imati radosti u zivotu,a ako poredis sa losim periodom zivota znaces da cenis SVAKU JEDNU SITNICU U ZIVOTU i bices zahvalan Bogu sto ti je to dao! Samo tako ces dobiti pravu osobu pored sebe jer te sitnice ti cine radost u zivotu! Ja ti ovo pisem savrseno kao srecan covek,koji je isto to prosao i nadam se da ces prihvatiti barem deo od ovoga sto ti kazem! Ja sam sada rekao mozda 1% od onoga sto imam da kazem,ako osetis potrebu da cujes jos nesto iz prve ruke,kontaktiraj me na mail,dacu ti moj SKYPE nick pa se cujemo!
PS: Ovo sto pisem radim iz najbolje namere,jer meni je potpuni stranac, zenska osoba koju sam tek upoznao,pravi PRIJATELJ, otvorila oci,pomogla u svemu,a ja nekako osecam da ja mogu pomoci nekom drugom! Pozzzzzzzzzzzzzz

KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!

MaliAbner Covece srbija je za psihologe i patologe RAJ BRE !!! 02.09.2008. 13:27 #68927

Svi kao nesto kembece maloletnice a onda odu u video klub pa uzimaju filmove sa MILF sadrzajima...

Deko sta se bre lozis mala je probala kako je to sa dvojicom, kako je to sa drugaricom, sa vozacem kamiona i na kraju sa caletovim poznanikom.
Zaokruzila ciklus sebe smatra iskusnom i pici dalje kroz zivot, koji je jedna autobuska linija na cijoj trasi si ti bio jedna od stanica i nista vise.

Sad se kao nesto zanosis kako da je vratis itd, mislim stvarno...
Ti ili si petar pan pa ne zelis da odrastes jer ti se svidja zvoncica ili si kandidat za patologiju.

Pali bre tamo idi odgledaj domaci film 7+ i prepoznaj se u jednom od ona dva lika u prici od jednom od sedam smrtnih grehova.

doca80 Re: Covece srbija je za psihologe i patologe RAJ BRE !!! 02.09.2008. 13:41 #68930

Abnere,covek ima problem i koliko god da je tebi njegov problem cudan,njemu je trenutno najveci koji ima! Nije u redu takvim komentarima stati coveku na muku! Uostalom mozda je neki tvoj problem koji si nekada imao u zivotu bio jos cudniji od ovog,pa kad je prosao to se `zaboravilo` i kao da se nikad nije dogodilo! Covek ne moze kontrolisati situacije u zivotu,ne moze birati za kim ce da odlepi,kad hemija proradi gotovo je!!! Pokazi bar malo razumevanja!
PS: Nemoj ni omalovazavati `filozofe` jer citajuci tvoje postove duze vreme unazad mogu zakljuciti da si i ti jedan od njih(ovo nije napisano u stilu uvrede i sa namerom pocinjanja bilo kakve rasprave)!!! Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

:: Svi kao nesto kembece maloletnice a onda odu u video klub pa uzimaju filmove sa MILF sadrzajima..
::
:: Deko sta se bre lozis mala je probala kako je to sa dvojicom, kako je to sa drugaricom, sa vozacem kamiona i na kraju sa caletovim poznanikom
:: Zaokruzila ciklus sebe smatra iskusnom i pici dalje kroz zivot, koji je jedna autobuska linija na cijoj trasi si ti bio jedna od stanica i nista vise
:: Sad se kao nesto zanosis kako da je vratis itd, mislim stvarno..
:: Ti ili si petar pan pa ne zelis da odrastes jer ti se svidja zvoncica ili si kandidat za patologiju
:: Pali bre tamo idi odgledaj domaci film 7+ i prepoznaj se u jednom od ona dva lika u prici od jednom od sedam smrtnih grehova
:: Tomato Republic Of Serbia !!
Kn0b Re: Re: Covece srbija je za psihologe i patologe RAJ BRE !!! 02.09.2008. 14:22 #68934

broj poruka: 108

::Covek ne moze kontrolisati situacije u zivotu,ne moze birati za kim ce da odlepi,kad hemija proradi gotovo je!!!
:: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!

Pa onda ja ili nisam covek, ili mi je hemija atipicna.

Vama koji ste u `ljubavnim jadima`, mogu samo da savetujem da jedete crnu cokoladu, vise setate i bavite se sportom. Trci nekoliko kilometara, pa vidi o cemu ces onda razmisljati...
doca80 Re: Re: Re: Covece srbija je za psihologe i patologe RAJ BRE !!! 02.09.2008. 14:30 #68935

Procitaj malo bolje moj prvi odgovor,pogotovo ovaj deo:

Moje se zavrsilo,sve sam preboleo,pa ti mogu reci kako mozak sada 1000000000000x bolje razmislja nego kad sam bio u haosu kao ti sada. obrati paznju i na ovaj deo:

Ja ti ovo pisem savrseno kao srecan covek,koji je isto to prosao i nadam se da ces prihvatiti barem deo od ovoga sto ti kazem!

:

:: Vama koji ste u `ljubavnim jadima`, mogu samo da savetujem da jedete crnu cokoladu, vise setate i bavite se sportom. Trci nekoliko kilometara, pa vidi o cemu ces onda razmisljati...
Kn0b Re: Re: Re: Re: Covece srbija je za psihologe i patologe RAJ BRE !!! 02.09.2008. 14:42 #68936

:: Procitaj malo bolje moj prvi odgovor,pogotovo ovaj deo
:: Moje se zavrsilo,sve sam preboleo,pa ti mogu reci kako mozak sada 1000000000000x bolje razmislja nego kad sam bio u haosu kao ti sada. obrati paznju i na ovaj deo
:: Ja ti ovo pisem savrseno kao srecan covek,koji je isto to prosao i nadam se da ces prihvatiti barem deo od ovoga sto ti kazem!

Ma nisam ja mislio da ti treba da trcis .)

Tvoju poruku sam samo citirao zbog tvrdnje da covek ne moze da bira za kim ce da odlepi.

doca80 Re: Re: Re: Re: Re: Covece srbija je za psihologe i patologe RAJ BRE !!! 02.09.2008. 14:49 #68938

Ok maj frend,nesporazum! Ja sam mislio da kad si rekao `Vama koji ste u `ljubavnim jadima`, mogu samo da savetujem da jedete crnu cokoladu, vise setate i bavite se sportom. Trci nekoliko kilometara, pa vidi o cemu ces onda razmisljati...` da time mislis i na mene... A ja sam savet pokusao da dam bas zbog toga sto sam sve vec prosao!!! Nesporazum. Pozzzzzzzzzzzz
:: ::
:: Ma nisam ja mislio da ti treba da trcis .
:: Tvoju poruku sam samo citirao zbog tvrdnje da covek ne moze da bira za kim ce da odlepi
Kn0b Re: Re: Re: Re: Re: Re: Covece srbija je za psihologe i patologe RAJ BRE !!! 02.09.2008. 15:01 #68944

:: Ok maj frend,nesporazum! Ja sam mislio da kad si rekao `Vama koji ste u `ljubavnim jadima`, mogu samo da savetujem da jedete crnu cokoladu, vise setate i bavite se sportom. Trci nekoliko kilometara, pa vidi o cemu ces onda razmisljati...` da time mislis i na mene... A ja sam savet pokusao da dam bas zbog toga sto sam sve vec prosao!!! Nesporazum. Pozzzzzzzzzzz
:: :: ::

Ispravka:
Trcite nekoliko kilometara, pa vidite o cemu cete onda razmisljati... :)

A i ako niste u `ljubavnim jadima`, jurcanje biciklom i trcanje su prava stvar za dobro raspolozenje i kondiciju.

MaliAbner Re: Re: Covece srbija je za psihologe i patologe RAJ BRE !!! 02.09.2008. 15:50 #68947

Covece bolje da mu zveknemo samar kako bi se osvestio nego da ga tesimo.
Koj razume ljubavne igre shvatice.

:: Abnere,covek ima problem i koliko god da je tebi njegov problem cudan,njemu je trenutno najveci koji ima! Nije u redu takvim komentarima stati coveku na muku! Uostalom mozda je neki tvoj problem koji si nekada imao u zivotu bio jos cudniji od ovog,pa kad je prosao to se `zaboravilo` i kao da se nikad nije dogodilo! Covek ne moze kontrolisati situacije u zivotu,ne moze birati za kim ce da odlepi,kad hemija proradi gotovo je!!! Pokazi bar malo razumevanja
:: PS: Nemoj ni omalovazavati `filozofe` jer citajuci tvoje postove duze vreme unazad mogu zakljuciti da si i ti jedan od njih(ovo nije napisano u stilu uvrede i sa namerom pocinjanja bilo kakve rasprave)!!! Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:: :: Svi kao nesto kembece maloletnice a onda odu u video klub pa uzimaju filmove sa MILF sadrzajima..
:: :: Deko sta se bre lozis mala je probala kako je to sa dvojicom, kako je to sa drugaricom, sa vozacem kamiona i na kraju sa caletovim poznanikom
:: :: Zaokruzila ciklus sebe smatra iskusnom i pici dalje kroz zivot, koji je jedna autobuska linija na cijoj trasi si ti bio jedna od stanica i nista vise
:: :: Sad se kao nesto zanosis kako da je vratis itd, mislim stvarno..
:: :: Ti ili si petar pan pa ne zelis da odrastes jer ti se svidja zvoncica ili si kandidat za patologiju
:: :: Pali bre tamo idi odgledaj domaci film 7+ i prepoznaj se u jednom od ona dva lika u prici od jednom od sedam smrtnih grehova
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!
MaliAbner I DA NE ZABORAVIMO... 02.09.2008. 16:44 #68948

KLINKA SE KLINKOM IZBIJA !!!

Mozda najbolja Marchelova misao ili sta vec...

Daum ... 02.09.2008. 17:31 #68953

broj poruka: 12796
Samo jedno pitanje? Sto trazis pomoc od machine-a? Jel on LoveGuru?

doca80 Re: I DA NE ZABORAVIMO... 02.09.2008. 17:58 #68956

Hehehe,ova ti je dobra Abnere!!! Nego kako se zove ta pesma da znam pod kojim imenom da trazim da je sk.. ovaj kupim!

:: KLINKA SE KLINKOM IZBIJA !!
:: Mozda najbolja Marchelova misao ili sta vec..
:: Tomato Republic Of Serbia !!
MaliAbner Re: Re: I DA NE ZABORAVIMO... 02.09.2008. 18:24 #68959

Marchelo feat Wikluh Sky - Otkucaji

E al pazi ovo feat nije fetus nego predstavlja

A i eve ti link za `tvoju cevku`:
http://www.youtube.com/watch?v=P0r7xO8_0-Q

:: Hehehe,ova ti je dobra Abnere!!! Nego kako se zove ta pesma da znam pod kojim imenom da trazim da je sk.. ovaj kupim
:: :: KLINKA SE KLINKOM IZBIJA !!
:: :: Mozda najbolja Marchelova misao ili sta vec..
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!
doca80 Re: Re: Re: I DA NE ZABORAVIMO... 02.09.2008. 18:37 #68960

Pesma je `do kesice`!!! Tnx

:: Marchelo feat Wikluh Sky - Otkucaj
:: E al pazi ovo feat nije fetus nego predstavlj
:: A i eve ti link za `tvoju cevku`
:: http://www.youtube.com/watch?v=P0r7xO8_0-
Daum Re: Re: Re: Re: I DA NE ZABORAVIMO... 02.09.2008. 18:51 #68970

broj poruka: 12796
Ta pesma je najgore smece...

:: Pesma je `do kesice`!!! Tn
:: :: Marchelo feat Wikluh Sky - Otkucaj
:: :: E al pazi ovo feat nije fetus nego predstavlj
:: :: A i eve ti link za `tvoju cevku`
:: :: http://www.youtube.com/watch?v=P0r7xO8_0-
gile23 ... 02.09.2008. 19:09 #68975

broj poruka: 9121
Pesma nije losa, i da bio sam na svadbi gde je 13 godina razlike, muskarac 32 ili 34, a devojka 19 ili 21 nisam siguran, sve se moze kad se hoce, kad si u osnovnoj skoli isto godiste devojka u srednjoj +-1, a kad si na fakultetu +-3 i kad zavrsis fakultet to ti je moja teorija, ali nekako je najbolje kad oboje isto godiste, nego Marchelo ima odlicne pesme, ali Basshunter jos bolje!!!

Pozdrav!

MaliAbner Re: Re: Re: Re: Re: I DA NE ZABORAVIMO... 02.09.2008. 19:57 #68983

Ukusi su razliciti, ukusi su razliciti, od cela pesme najbolje mi se dopa refren pardon navedena misao:
KLINKA SE KLINKOM IZBIJA !!!
Klinci na faksu su se odusevljavali.

:: Ta pesma je najgore smece..
:: :: Pesma je `do kesice`!!! Tn
:: :: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!
:: :: :: Marchelo feat Wikluh Sky - Otkucaj
:: :: :: E al pazi ovo feat nije fetus nego predstavlj
:: :: :: A i eve ti link za `tvoju cevku`
:: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=P0r7xO8_0-
markopvict ovako 02.09.2008. 20:06 #68985

broj poruka: 4515
Odes na neki splav. Klinku u kola na `PRSKANJE` hahahhahahhaha

Veruj mi vole da se prskaju zlo. Priznale su!

~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs