Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
rupa bez dna...
STRANA 1 OD 1
skar rupa bez dna... 15.08.2008. 10:12 T11454

status: user
broj poruka: 3992
kad sam hteo kupiti komp. kaze meni kum:`mani se toga kume,to ti je rupa bez dna,koliko god da bacas u nju nikada nece biti perfektan,uvek ce biti nesto bolje`.e da sam ga sada poslusao bio bi mi budjlar deblji za 1000 i kusur jevreja a mozda i vise..A vi da li se secate otprilike koliko ste kesa bacali na razne mocne grafulje,kvelitetna napajanja.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Starcevac Kako ko 15.08.2008. 13:56 #66335

broj poruka: 318
Ja uopšte nisam uzimao neku `bombu` od kompjutera, čak sam kupio lap-top koji je sasvim solidan i sada (a prošlo je preko 2 godine).

Ako si mislio na igrice, to me nikad i nije toliko zanimalo, tako da sam birao lap-top i još jedan desktop računar kako bih gledao filmove i igrao igrice koje nisu zahtevne (čak nemam ni grafičku karticu ni na jednom od ova dva, već samo integrisanu), a igram PES 06, Fifa 08, NFS 1,2,3.....

Prema tome, i kad sam kupovao komp nisam hteo da ga buđam i da dam što više para već samo da mi radi radnju vezanu za multimediju, a što se igrica tiče, šta može - može, šta ne može - ne može.
2m4Y re: 16.08.2008. 13:32 #66418

broj poruka: 2353
...recimo oko 3000€...

Pozz...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs