Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Sta je sa Eurolinkom?
STRANA 1 OD 1
nikolajev Sta je sa Eurolinkom? 09.08.2008. 10:53 T11355

status: user
broj poruka: 284

Ne zelim da reklamiram nikoga, ali moram da kazem da sam u poslednjih nekoliko godina kupovao skoro iskljucivo u Eurolinku i bio sam jako zadovoljan njihovom uslugom, ponudom, cenama. Pre neki dan sam video da vise ne postoji njihov sajt. Nazovem njihov broj,i ljubazan momak sa druge strane kaze da Eurolink vise ne postoji???
Da li je to istina?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
KaiserSoze Ma jok... 09.08.2008. 11:32 #65587

broj poruka: 568

zeza se... to je u stvari najnoviji marketinški pristup krajnjem korisniku... radiš radiš radiš i shvatiš: aaauuuu pa ja radim na štetu !
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 09.08.2008. 12:31 #65590

broj poruka: 1228
Koliko ja znam oni sad rade samo navigacije... Mozda ce biti nesto vezano za kompove ali sumnjam da ce se to prodavati na istom mestu tj. u Bulevaru.

I ja sam se petljao sa njima dok se nije otvorio Ewe. Cvijiceva, brdo riba koje grebu kad udjes... Sad su u Zemunu bogu iza nogu. Probaj kod njih ja sam imao oket iskustvo sa njima.

Pozdrav!
banep Re: Sta je sa Eurolinkom? 09.08.2008. 12:34 #65592

broj poruka: 537
Nesto je umro......salim se, i ja sam dosta kupovao kod njih, na svu srecu jos uvek sve radi i nema potrebe za cimanjem zbog garancije. Moj savet je Imtel. Maksimalno korektna usluga, sve sto kazu da ima stvarno ima kad dodjes u prodavnicu i kad nesto rezervises to mozes da pokupis i za nedelju dana. Imao sam losa iskustva sa nekim prodavnicama (citaj Gigatron) pa zato ovo pisem.

::
:: Ne zelim da reklamiram nikoga, ali moram da kazem da sam u poslednjih nekoliko godina kupovao skoro iskljucivo u Eurolinku i bio sam jako zadovoljan njihovom uslugom, ponudom, cenama. Pre neki dan sam video da vise ne postoji njihov sajt. Nazovem njihov broj,i ljubazan momak sa druge strane kaze da Eurolink vise ne postoji??
:: Da li je to istina?
napsterus garancija 06.11.2008. 12:57 #78375

broj poruka: 1
ljudi pomagajte!!!
Odneo pre 3 meseca hard(320GB) u eurolink na servis a one je bankrotirao tako da sam ostao bez pokvarenog harda i namagarcen. Da li ima sanse da ga povratim? i kome treba da se obratim akoneko zna pomozite

gile23 Re: garancija 08.11.2008. 00:03 #78599

broj poruka: 9121
Postavi temu u prvih deset ili zovni pa da ti se javi taj covek sa druge strane slusalice, pa od njega dobavi informacije. Srecno!!!

Pozdrav!

:: ljudi pomagajte!!
:: Odneo pre 3 meseca hard(320GB) u eurolink na servis a one je bankrotirao tako da sam ostao bez pokvarenog harda i namagarcen. Da li ima sanse da ga povratim? i kome treba da se obratim akoneko zna pomozit
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milos666 Ma kakav Imtel... 12.12.2008. 23:29 #83554

broj poruka: 398
Nesto je umro......salim se, i ja sam dosta kupovao kod njih, na svu srecu jos uvek sve radi i nema potrebe za cimanjem zbog garancije. Moj savet je Imtel. Maksimalno korektna usluga, sve sto kazu da ima stvarno ima kad dodjes u prodavnicu i kad nesto rezervises to mozes da pokupis i za nedelju dana. Imao sam losa iskustva sa nekim prodavnicama (citaj Gigatron) pa zato ovo pisem.

Jedino sto kod Imtela valja je sto na sajtu stavljaju ono sto stvarno imaju u radnji. Ali kad god sam bio tamo uvek su nesto nadrkani i imaju pametne komentare, kao kad sam pitao coveka koja 4850 kartica ima bolje hladjenje, asusova ili gigabajtova, on kaze: Ne znam, nisam koristio ni jednu ni drugu. Onako polu bezobraznim, polu smorenim tonom... Znaci, pod hitno im je potrebna privatizacija...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs