LemiUziceImam problema sa instalacijom igara na comp,pri instalaciji nekih igara dolazi mi do blokade,izbacuje mi plavi ekran gde piše (KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR.........Beginning dump of physical memory) e sad fora je u tome što ako instalaciju pokušam u safe modu to prodje OK ali naravno traje ceo dan,što se igara tiče nema pravila blokira i novije i starije npr (NFSU 1,2/ProStreet...i sl.) a neke proteknu normalno...FarCray npr. Imam sledeću konf. Asus P5K/2x1GB Geil Black Dragon/P4 641 3.2Ghz/Asus 9600GT/ i 50ak GB slobodnog prostora na Hardu pri radu mi nikada ne blokira i nikada ne izbacuje sve radi OK,cak i ove igrice posle instalacije u safe modu rade OK...možete li mi pomoći????
Prva i najbezbolnija je da je sistem krepao i svakog trenutka će da izdahne, te je jedan reinstall neizbežan. Ne pomaže reinstalacija drajvera. Druga manje bezbolna stvar da lagano dolazi do pucanja NTFS/FAT32 tabele i da disk ume da zakaže prilikom upisivanja podataka. Obavezno formatiranje diska. Takođe se taj BSOD pojavljuje zbog neispravnosti RAM memorije ili hard diska, ali da bi se to saznalo, ne može ti se pomoći prekoforuma.
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
LemiUzice Pa ovako Hard je malo stariji jedno 5 godina ali radi kao Švajcarac,uopšte se ne čuje...na svim prethodnim pločama i memorijama a promenio ih je 4 pre ovog Asusa radio je sve OK,tako da bih njega izuzeo kao krivca,smrdi mi kod MBa i RAMa kupljeni su novi kada i grafika...malo osveženje sistema i tada je sve počelo....mislio sam da je do OSa ali reinstal je pao jedno 5 puta što zbog ovoga a što zbog virusa bio je i SP2 a sada je SP3.....i ništa se nije promenilo....a komp osim ovog problema radi kao sat...po 5-6 aplikacija istovremeno ne gasim ga po nekoliko dana (download i svašta nešto) igram Far Cry , Craysis...i sve je OK znači samo BSOD pri instalaciji igrica ....pojedinih naravno...programi veći Office i sl. prolaze bez problema...
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.