Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Gde bre ide ova zemlja...???Karadzic i desavanja
STRANA 1 OD 1
racingboy Gde bre ide ova zemlja...???Karadzic i desavanja 30.07.2008. 00:56 T11190

status: user
broj poruka: 157

Gledam ovaj vandalizam na tvu i pitam se gde mi zivimo...ali opet nismo krivi mi vec pojedinci koji zemlju teraju i one ruzne 90e...ponasaju se kao divljaci rasturaju ono sto je neko mukom napravio...jeb#s eu i ostalo daleko smo mi od toga kao od meseca sa ovakvim postupcima...ako je neko kriv i treba da mu se sudi!Makar bio i Tadic...ne znam samo sta su im ovi novinari krivi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
racingboy bruka 30.07.2008. 01:00 #64518

broj poruka: 157

A ovaj Toma Nikolic mora da bude mirodjija u svakoj corbi bre pa ovo stvarno nema nigde samo kod nas...gledaj samo ove papane brukaju nas u celom svetu!!!
MaliAbner Procitaj sledece... 30.07.2008. 07:15 #64526

broj poruka: 7769
Forum : PC Berza
Obaveštenja
Zabrana

zeljkoa Zabrana 23.02.2008. 09:21 T8327
status: admin broj poruka: 222

Od danas je na Forumu PC Berze strogo zabranjeno postavljanje političkih tema i svih drugih srodnih tema. Stare teme neće biti brisane, ali neće biti dozvoljeno postavljanje novih političkih tema.

Takođe, svi vidovi vređanja drugih korisnika Foruma ili trećih lica biće sankcionisani trajnom blokadom naloga bez prethodnog upozorenja.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

Po svemu gore navedenom dragi nas racingboy ti si nekulturna osoba i zasluzjes BANOVANJE u trajanju od bar tri meseca da se malo ohladis, buduci da mesas sport pardon IT i politiku.

Tomato Republic Of Serbia !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647104.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs