PC Berza Forum : Ver. 2.35
MaliAbner AutoCAD Civil3D !!! 05.07.2008. 20:51 T10813 status: user broj poruka: 7769 Zna li neko da li ima i gde neki trening centar za Civil3D. Na sajtu Autodeska ima par firmi iz Srbije koja rade obuku ali niko ne radi Civil3D. Meni se cini da je on vise nego sjajan za linijske objekte, cevovode, kanalizaciju, dalekovode, puteve, nivelaciju terena itd... Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!! :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg Jesi li radio sa tim? 05.07.2008. 22:31 #61692 status: user broj poruka: 2270 Koliko jel dobar za klasičnu građevinu (čelični i betonski elementi, razni profili...) i gde ima da se nabavi? :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Jesi li radio sa tim? 05.07.2008. 23:22 #61696 status: user broj poruka: 7769 Pa za to se koristi AutoCAD Revit, Civil3D je za niskogradnju zar nisi procitao da je dobar za linijske objekte. Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!:: Koliko jel dobar za klasičnu građevinu (čelični i betonski elementi, razni profili...) i gde ima da se nabavi? :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg re 06.07.2008. 13:29 #61739 status: user broj poruka: 2270 Pročitao sam, naravno. To ne znači da nije dobar i za elemente koje sam spomenuo, pa zato pitam. Znači Revit - potražiću ga nedge na ulici. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60366 . Broj poslatih odgovora: 647104 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema