Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Ja se... izvinjavam...
STRANA 1 OD 1
sashai Ja se... izvinjavam... 02.07.2008. 10:09 T10753

status: user
broj poruka: 417

Pozdrav svim clanovima, rodbini, ljubiteljima (i ljubimcima, naravno) IT-a, a i shire...
Umalo da zaboravim *** i *** - CENZURA! Poseban pozdrav ADMIN-u.
Svima obecavam da cu odsad drzati jezik za zubima, i necu se javljati sa glupim komentarima, eventualnim kritikama, licnim zapazanjima, i sl.
Drugovi, revidirao sam svoje stavove, shvatio da gresim. Postavljacu samo pitanja u vezi kupovine nove tastature, napajanja, monitora... Kuciste, ne smem da zaboravim da pomenem kuciste.
Bio sam naivan (i ovchitza, svakako i retardiran), kada sam pomislio da bi trebalo nesto uraditi glede trzishta, mozda na neki nacin, bar opomenuti GENERALNE ZASTUPNIKE ovoga i onoga, da ne bi bilo loshe da ponekad u drzavu ubace i ponesto hardvera koji nije Š klase. Ali, gresio sam drugarice i drugovi, kako sam samo gresio. Drugovi koji vode trziste, i nalaze se na odgovornim zastupnickim polozajima, znaju najbolje kako se vozi. A jednom su vozili...
A sada idem da se upisem u biblioteku, i procitam sve o marxizmu.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Izvinjenje ne znam zasta prihvaceno... 02.07.2008. 10:37 #61161

broj poruka: 7769
... a sad drum pravac bibliotecha i da iscitas te knjige...
... i nemoj da zvirkas u lepu bibliotekarku koje je pocela da radi prekjuce nego izuci tu materiju sa posebnim osvrtom na KAPITAL (sve tomove ) pa nas izvesti sta si nacuio...

... sunce li ti tvoje bezobrazno... ct, ct, ct... napravice oni coveka od tebe.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

sashai I jos da dodam... 02.07.2008. 11:07 #61163

Nikada, ali NIKADA vise necu stvari, a i ljude nazivati pravim imenom... nego samo ljubiteljima informaticke IT tehnologije.
Abneru, znaci, ovaj... Dovoljno je da procitam Kapital, i sve ce mi biti oprosteno? Ne znam sta bi ADMIN na to rekao? Mislim, puska je bila zakocena - slucajno je opalila.
Hvala na ukazivanju na greske, i pre svega na put da iste ostavim iza sebe. Pozdrav, i zurim, jer se pored biblioteke nalazi neprevazidjena prodavnica kompjuterske robe. Idem da kupim nesto lepo, a i korisno.

pajsgudgud pih 02.07.2008. 11:24 #61166

broj poruka: 3742
Opet sam propustio neko kvalitetno prepucavanje:P
P.S. U crkvu da nisi otišao slučajno.
a sta ti ja znam...

sashai Ja sam samo hteo da se skinu, i prilegnu malo, a oni... 02.07.2008. 12:51 #61171

Nista, Pajs, nista previse vredno pomena. Bese tema `Ati ukida monopol`, a ja se nasao pametan da pljujem po ljubiteljima informaticke IT tehnologije, prodavcima iste, kupcima iste, proizvodjacima iste, i toliko pljuvao te je ADMIN morao da pritisne gumb delete na za to predvidjenom mestu.
Sve to pripisujem mojoj mladosti i neiskustvu, i gorko se kajem zbog svake napisane reci. Ovo je FORUM, a ne mesto gde svakakvi treba da smaraju svojim misljenjem.
Necu da idem u crkvu, jer svi dobro znamo da je religija opijum za narod. Mada bih mogao da prodjem pored iste, tj. crkve - there is a sjajna prodavnica kompjuterske robe pored iste.
Pozdrav *** i ***.
limunche Re: Ja se... izvinjavam... 02.07.2008. 14:25 #61179

broj poruka: 426
drogiras se ti malo...a?
aj sta davis ovde posten narod i podjebavas normalne ljude...idi setaj kornjacu

Kiseo sam pa sta...

::
:: Pozdrav svim clanovima, rodbini, ljubiteljima (i ljubimcima, naravno) IT-a, a i shire..
:: Umalo da zaboravim *** i *** - CENZURA! Poseban pozdrav ADMIN-u
:: Svima obecavam da cu odsad drzati jezik za zubima, i necu se javljati sa glupim komentarima, eventualnim kritikama, licnim zapazanjima, i sl
:: Drugovi, revidirao sam svoje stavove, shvatio da gresim. Postavljacu samo pitanja u vezi kupovine nove tastature, napajanja, monitora... Kuciste, ne smem da zaboravim da pomenem kuciste
:: Bio sam naivan (i ovchitza, svakako i retardiran), kada sam pomislio da bi trebalo nesto uraditi glede trzishta, mozda na neki nacin, bar opomenuti GENERALNE ZASTUPNIKE ovoga i onoga, da ne bi bilo loshe da ponekad u drzavu ubace i ponesto hardvera koji nije Š klase. Ali, gresio sam drugarice i drugovi, kako sam samo gresio. Drugovi koji vode trziste, i nalaze se na odgovornim zastupnickim polozajima, znaju najbolje kako se vozi. A jednom su vozili..
:: A sada idem da se upisem u biblioteku, i procitam sve o marxizmu
sashai Re: Re: Ja se... izvinjavam... 02.07.2008. 14:54 #61183

Limunche, mishitju mali, pa sta tebi fali? Procitao si temu, ne svidja ti se, so get the fuck out of here! Niko ne mora da cita/odgovara na postove koji ga smaraju. Ili bi ti, dechko mali, da ugrabish koji poen kod ADMIN-a? Limunche u odbrani lika i dela...

:: drogiras se ti malo...a
:: aj sta davis ovde posten narod i podjebavas normalne ljude...idi setaj kornjac
:: Kiseo sam pa sta..
:: ::
:: :: Pozdrav svim clanovima, rodbini, ljubiteljima (i ljubimcima, naravno) IT-a, a i shire..
:: :: Umalo da zaboravim *** i *** - CENZURA! Poseban pozdrav ADMIN-u
:: :: Svima obecavam da cu odsad drzati jezik za zubima, i necu se javljati sa glupim komentarima, eventualnim kritikama, licnim zapazanjima, i sl
:: :: Drugovi, revidirao sam svoje stavove, shvatio da gresim. Postavljacu samo pitanja u vezi kupovine nove tastature, napajanja, monitora... Kuciste, ne smem da zaboravim da pomenem kuciste
:: :: Bio sam naivan (i ovchitza, svakako i retardiran), kada sam pomislio da bi trebalo nesto uraditi glede trzishta, mozda na neki nacin, bar opomenuti GENERALNE ZASTUPNIKE ovoga i onoga, da ne bi bilo loshe da ponekad u drzavu ubace i ponesto hardvera koji nije Š klase. Ali, gresio sam drugarice i drugovi, kako sam samo gresio. Drugovi koji vode trziste, i nalaze se na odgovornim zastupnickim polozajima, znaju najbolje kako se vozi. A jednom su vozili..
:: :: A sada idem da se upisem u biblioteku, i procitam sve o marxizmu
limunche Re: Re: Re: Ja se... izvinjavam... 02.07.2008. 18:37 #61231

broj poruka: 426
Ma, *ebe se meni i za tebe i za admine...ovo je forum PC Berze, a ne kafana, jeste da imamo Caffe ali to je otmeno...

Ja na berzu dolazim prvenstveno da saznam nesto, pitam ako me nesto zanima i pomognem nekome ako mogu...i onda se najezim na takve gluposti sto ti pises i preseravas se.

Kiseo sam pa sta...

:: Limunche, mishitju mali, pa sta tebi fali? Procitao si temu, ne svidja ti se, so get the fuck out of here! Niko ne mora da cita/odgovara na postove koji ga smaraju. Ili bi ti, dechko mali, da ugrabish koji poen kod ADMIN-a? Limunche u odbrani lika i dela..
:: :: drogiras se ti malo...a
:: :: aj sta davis ovde posten narod i podjebavas normalne ljude...idi setaj kornjac
:: :: Kiseo sam pa sta..
:: :: ::
:: :: :: Pozdrav svim clanovima, rodbini, ljubiteljima (i ljubimcima, naravno) IT-a, a i shire..
:: :: :: Umalo da zaboravim *** i *** - CENZURA! Poseban pozdrav ADMIN-u
:: :: :: Svima obecavam da cu odsad drzati jezik za zubima, i necu se javljati sa glupim komentarima, eventualnim kritikama, licnim zapazanjima, i sl
:: :: :: Drugovi, revidirao sam svoje stavove, shvatio da gresim. Postavljacu samo pitanja u vezi kupovine nove tastature, napajanja, monitora... Kuciste, ne smem da zaboravim da pomenem kuciste
:: :: :: Bio sam naivan (i ovchitza, svakako i retardiran), kada sam pomislio da bi trebalo nesto uraditi glede trzishta, mozda na neki nacin, bar opomenuti GENERALNE ZASTUPNIKE ovoga i onoga, da ne bi bilo loshe da ponekad u drzavu ubace i ponesto hardvera koji nije Š klase. Ali, gresio sam drugarice i drugovi, kako sam samo gresio. Drugovi koji vode trziste, i nalaze se na odgovornim zastupnickim polozajima, znaju najbolje kako se vozi. A jednom su vozili..
:: :: :: A sada idem da se upisem u biblioteku, i procitam sve o marxizmu
sashai Re: Re: Re: Re: Ja se... izvinjavam... 02.07.2008. 21:50 #61255

Ako ti se jebe, zasto pobogu odgovaras?
Na Berzu i treba da dolazis nesto da naucis, to se u tvom slucaju podrazumeva.
Zavrsavam pisaniju, prvenstveno zato sto nije bilo nikoga da me razuveri u ono o cemu sam pisao u nedelju. Javilo se par *** kao sto si i sam, kojima je IT sve u zivotu, sa vredjanjem, lupetanjem, i nadasve trolovanjem, i zaista vise nema smisla.
Zavrsicu sa pozdravom *** i ***.

P.S. Ati i Nvidia, dve kompanije? Amd i Intel, dve kompanije? Hmmmmm...

:: Ma, *ebe se meni i za tebe i za admine...ovo je forum PC Berze, a ne kafana, jeste da imamo Caffe ali to je otmeno..
:: Ja na berzu dolazim prvenstveno da saznam nesto, pitam ako me nesto zanima i pomognem nekome ako mogu...i onda se najezim na takve gluposti sto ti pises i preseravas se
:: Kiseo sam pa sta..
:: :: Limunche, mishitju mali, pa sta tebi fali? Procitao si temu, ne svidja ti se, so get the fuck out of here! Niko ne mora da cita/odgovara na postove koji ga smaraju. Ili bi ti, dechko mali, da ugrabish koji poen kod ADMIN-a? Limunche u odbrani lika i dela..
:: :: :: drogiras se ti malo...a
:: :: :: aj sta davis ovde posten narod i podjebavas normalne ljude...idi setaj kornjac
:: :: :: Kiseo sam pa sta..
:: :: :: ::
:: :: :: :: Pozdrav svim clanovima, rodbini, ljubiteljima (i ljubimcima, naravno) IT-a, a i shire..
:: :: :: :: Umalo da zaboravim *** i *** - CENZURA! Poseban pozdrav ADMIN-u
:: :: :: :: Svima obecavam da cu odsad drzati jezik za zubima, i necu se javljati sa glupim komentarima, eventualnim kritikama, licnim zapazanjima, i sl
:: :: :: :: Drugovi, revidirao sam svoje stavove, shvatio da gresim. Postavljacu samo pitanja u vezi kupovine nove tastature, napajanja, monitora... Kuciste, ne smem da zaboravim da pomenem kuciste
:: :: :: :: Bio sam naivan (i ovchitza, svakako i retardiran), kada sam pomislio da bi trebalo nesto uraditi glede trzishta, mozda na neki nacin, bar opomenuti GENERALNE ZASTUPNIKE ovoga i onoga, da ne bi bilo loshe da ponekad u drzavu ubace i ponesto hardvera koji nije Š klase. Ali, gresio sam drugarice i drugovi, kako sam samo gresio. Drugovi koji vode trziste, i nalaze se na odgovornim zastupnickim polozajima, znaju najbolje kako se vozi. A jednom su vozili..
:: :: :: :: A sada idem da se upisem u biblioteku, i procitam sve o marxizmu
gile23 ... 09.10.2008. 22:07 #74411

broj poruka: 9121
U crkvu se ide i veruje se u Boga, naravno u okviru religija koje su najrasprosranjenije kod nas je to Hriscanstvo, tj. Pravoslavna religija,...

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs