Malo zavisi i gde ce da bude lokal... Mislim na deo grada. Za uzi centar+NBGD+Zemun nesto sa nekim imenom kao sto je to Bucko ili recimo Mara. Bedak neko `seljachko` ako nije sa fazonom... Svidjaju mi se Nebini predlozi. Evo od mene na pr. - zasto ne Starcevac? Mani zvuci kao neko domacinsko mesto, mesto u Srbiji, a mozda je to samo prezime koje odaje neki shmek na nekog starog domacina. Mada, ako se ti prezivas Jovanovic onda mozda i ne ide... Uh sad stvarno ne znam. Oket mi je i Starchevac za tako nesto. Urbano ali i narodno u isto vreme...
Elem ja sam hteo da ti predlozim da pogledas kako radi `ekipa` kod Kalenica (sad su se tamo preselili). Da li je `kod Mare` ili samo `Mara` ne znam. Obicno bude `idemo kod Mare...`. Usluga je uvek ali bas uvek vrhunska, redovi od 5-6 ljudi najnormalnija pojava, prilog dele sakom i kapom, meso je ukusno, lepinje uvek sveze i podgrejane... Stvarno najbolje u gradu bar sto se mene tice.
Kod Nislije mi je isto super ali samo ako ne moram ni sa kim vise da razgovaram jer posle dzibri iz usta ubija. Bio sam sa ribom par puta i ono... Ne pomaze nista narednih 3-4 sata =P Usluga je ocaj blagi. Uvek neke nedojebane face koje imaju crne nokte, prilog stavljaju kao kao keru i stekare se, lepinja je bajata bar 4 puta od 10 ... Dobar recept za pljecu ali sve ostalu fuj.
Ime ce da se procuje samo ako si spreman da budes (ili da neko ko ce tamo da radi) uvek prijatan i pozitivan (azebano na preko 30C pa jos dodaj jedno 15-20), ciste ruke, ne stekariti na prilogu, da cinija sa prilogom nikad ne bude polupuna jer onda to izgleda kao da je povrcka riknula pre godinu dana, koliko-toliko cista uniforma (zgrozim se kad vidim kako brise ruke na zapekloj kecelji ili kao se to vec zove). Cena ne preko one kod Mare i Nislije i onda je to to. Jos kad bi mogao da pravis i `Nislijsku` i `Mara` varijantu na jednom mestu e to bi vec bio pun pogodak.
Nego, Zmajko, skoro se 100% slažem s tobom. Što se tiče dela vezanog za sam rad pljeskarnice tu problema nema, ama baš nikakvih. U tome sam dosta iskusan, imam nekoliko godina iskustva rada sa roštiljom, tako da to nije nikakav problem.
Nego, eto razmišljam o imenu, pa reko da stavim ovde na forum možda mi neko da neku originalnu odeju.
Ako bude još predloga super, ako ne.... U svakom slučaju javiću vam kako će se se zvati, pa ću valjda doneti dobru odluku o imenu.
HAHAHAH! Ma verujem... Odvratna usluga ali dobar recept za ljesku. Mada, dobra je za jednom u 6 meseci posto je previse jaka.
Nego... eseses, koji ti je djavo sa vadjenjem tema iz naftalina? Zar ne mislis da je covek otvorio pljeskarnicu 3 puta do sad?! Manje spsamuj keve ti. Nije valjda toliko bitan broj postova? =(
:: @Zmajko ..... Naruchi sledeci put batak kod Nislije....... zivot da ti se zgadi. Zelena dlakava koza! :: :: :: Pekara Trpkovic Rules : :: :: - - - - :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.