Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
agencije...
STRANA 1 OD 1
dgrujic agencije... 03.06.2008. 14:16 T10179

status: user
broj poruka: 78

Hmmmmm.... Da li vam se ikada desilo da trazite stan u Beogradu? Mission Impossible, 28-deo... Znaci evo trazim gajbu vec mesec dana, svaki oglas koji sam nazvao iz Halo Oglasa, Novosti Oglasa itd, sve su MF agencije! Grrrrrrrrrrrrrr

Zapanjen sam apsolutno. Evo danas sam nazvao 30-ak brojeva, i apsolutno su sve agencije...
Kol`ko ih to ima!? Glavna im je fora sto imaju ugovore sa oglasivacima, pa onda ovi njima prosledjuju oglase od stanodavaca, a agencije osavljaju svoje telefone, i doci do vlasnika je potpuno nemoguce, a svi traze da prvo oodes do njih. Pa majku mu posle 12 sati na poslu ne mogu jos i da idem da se preganjam sa njima.

Znaci, forumasi moji dragi, ako postoji neko ko izdaje jednosoban stan, neka mi se javi, jer cu prsnem od ovijeh agencija.......

Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud ex moj ti... 03.06.2008. 16:53 #57119

broj poruka: 3742
Dakle mafija je to čitava. Ja radim u agenciji za prodaju nekretnina i tu je sasvim drugačija priča.
Agencije koje rade iznajmljivanje stanova su mahom prevaranti. Dođeš potpišeš ugovor platiš dve hiljade i oni ti daju listu sa stanovima. Određeni broj vrlo povoljnih stanova na listi su navlakuše klasične. Vlasnici tih stanova rade u dilu sa vlasnikom agencije tj. on im ponudi 200kinti po osobi, ne bili mu ovaj pokazao stan. Ako neko i pristane na uslove, kreće najneverovatnija plejada izgovora ikada. Te ok nema problema samo da mi se zet vrati sutra sa puta pošto on potvrđuje sve. Kada ga pozoveš sutra, e kao sa zetom je došao rođak da studira pa će on tu živeti. Pa saobraćajne nesreće, pa došao lik ponudio 50jura više itd.
Što je najgore te agencije menjaju lokacije na svakih mesec dana pa ih je poprilično nemoguće uhvatiti. Plus jedan isti lik otvori po nekoliko agencija i roka. Tužno i pretužno. Ortak je radio baš u dilu sa nekim Crnogorcem i posle jedne stresne situacije rekao nikad više bilo kakva prevara.
Ex da imaš u Politici neke oglase daje ih agencija ali nisu prevaranti već kao legalno sve.
Ako hoćeš ostavi mi na mail broj pa mogu da se raspitam kod mene u zgradi(Gospodara Vučića prekoputa Obilića) su komšije iznajmljivale stan pa da proverim šta se dešava sa time.
Super stančić 36kvm, CG, PVC, IIsp, dobra zgrada, stanari još bolji:P
a sta ti ja znam...

dgrujic pa `ajde 03.06.2008. 17:10 #57124

ajde ako stignes, ja inace radim u gospodara vucica, a mob je 064 148 33 95, ako cujes nesto zovi, fala unapred, ako ti treba neko projektovanje ob`ekata dacu ti popust... .))))
pajsgudgud Re: pa `ajde 03.06.2008. 18:00 #57144

Paaaaa too evo sad baš gradim zgradu...:P gde radiš ako nije tajna???
a sta ti ja znam...

::
:: ajde ako stignes, ja inace radim u gospodara vucica, a mob je 064 148 33 95, ako cujes nesto zovi, fala unapred, ako ti treba neko projektovanje ob`ekata dacu ti popust... .))))
Nikopol74 najgori su stanodavci 03.06.2008. 18:19 #57150

broj poruka: 362
nasli smo jednom sasvim ok agenciju, u nazivu ima orlove, i stvarno dobijes po 200-300 stanova, nevezano od cene itd. Prvo, stanodavci su cesto uptravo ti koji lazu, i to opasno lazu. Nazoves ga, kaze 150e, nazoves za 5min, kaze 200e!!!! Neki te zavlace jer su uplaseni. Mnogi su se opekli pa ptraze depozite koji nisu realni niti zelis da im das. A tek sto su gajbe lose. Nemoj ni da razmisljas za ispod 200e, ako oces neki nivo. Imas i za 150e, ali ces se MNOGO namuciti, a cesto ce stanodavci biti pored tebe. Stanodavci menjaju sta im se dune. Tu agencije ne mogu nista. Neki ljudi ti obecaju i das im kaparu, a oni istog dana izdaju nekom drugom To nema vezesa agencijama. Takvi su ti ljudi. A ja trazio sa devojkom prvi put u zivotu (ovo iskustvo sa kaparom nije moje, al ima toga kolikooces). Inace, oboje smo iz BG-a, ali ocemo sami, itd. Retko ces naci dobar stan je svi misle da imaju tezak zivot itd. A da ne pricamo o kablovskoj, TV-u, kradji po racunima. Ma strasno.....Zavrsili smo u gajbi moje babe koju moja keva izdaje vec sto godina, i xtra nam je. Naravno, bez problema se ne moze.

life`s a bitch...and then you die.

pajsgudgud ada 03.06.2008. 18:43 #57165

Sad pozvah komšiju koji zna te stanodavce tj u kontaktu je sa njima pošto ne žive tu. Kaže da nije siguran, al čini mu se da su izdali stan nekom dečku koji radi tu negde u ulici. Da nisi ti slučajno u pitanju???
a sta ti ja znam...

MaliAbner `Vurdu Popaj` 04.06.2008. 10:24 #57307

broj poruka: 7769
`Razne agencije i klubovi
im nude drugarice i drugovi...`

P.S. Ono Vurdu je namerno stavljeno umesto Vudu posto je moja klinka cula za specijalitet sa juga Srbije tj. Vurdu, a kad je prvi put cula za Vudu Popaja krstila ga je Vurdu Popaj, za to je zezam i danas (citavih deset godina kasnije).

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

misa nemoj da gubis vreme... 04.06.2008. 11:29 #57311

status: admin
broj poruka: 876
... i da zoves brojeve koji su ocigledno agencije. Postoji vrlo mali broj stanova koji ne idu preko agencija barem ne u tom trenutku. Znači, izađeš u nedelju ili sredu i kupiš halo oglase, naravno, na ulici dan ranije i odmha kreneš na one koji su realni. Ona fora 150€ kod Vuka itd, preskoči, jer to realno nećeš naći.

E sad, ako već ideš preko agencije onda traži agenciju koja radi na proviziju, pa sve dok ne prihvatiš stan ne plaćaš ništa. Naravno onda računaš u startu njihovu proviziju, depozit od kojeg se obično oprostiš i kiriju, uh....

pozdrav i puno sreće...
misa e da i ovo 04.06.2008. 11:33 #57313

status: admin
broj poruka: 876

obavezno preko telefona izvuci sve što možeš od stanodavca, jer ćeš često naići na slučaj, nadogradna, lux itd... sto u prevodu znači garaža preuređena da izvuče još evrića od `jadnika` koji nemaju drugih izbora.

dgrujic oglas 04.06.2008. 13:15 #57329

Izmedju ostalog sam okacio oglas u halooglase, pa mi se i javilo juce par ljudi, danas sutra cu obici da vidim sta je sa tim stanovima.

Svaki trud se na kraju isplati... .)))
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647104.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs