gde moze da se kupi logitech k360 tastatura u US varijanti (NE u US-intenational, UK, YU) i da ne bude zabune - us varijanta http://goo.gl/kZaqD Zasad ne nadjoh nigde iako na puno mesta pise US i odgovarajuca je slka pravo je stanje sasvim suprotno. Hava za svaki trag
Je li tebi smeta to sto bi trebalo da su na Int. verziji iscrtana alternativna slova/znakovi? Ili uopste mogucnost da se koriste alt+`razni tasteri` da bi se dobili int. karakteri? Ako ti smeta to sto je iscrtano, mislim da su kod nas te k360 u us int. bez iscrtanih, bas kao na slici koju si okacio
Da li mozes da mi objasnis tu razliku izmedju US i US int? Ja ne vidim iz ovih pdf-ova. A bas sam pokusao. Nikad nisam znao kakve su razlike. Uvek se posle 20 reci naviknem kakva god je tastatura. :)
A ja sad imam enter kao ova YU samo okrenut. | i \ su mi pored Bckspc u prvom redu, posle brojeva i +.
illuminated je jos i jeftin koliko su tastaturama nabili cene, pogotovo mehanickim, doduse one su speficne
:: Za cenu illuminated-a su mogli po tvojim prstima da prilagode tastere. : :: Odlicna tastatura :: :: Onda je ova razlika US i US intntnl u toj zameni Z i Y kad se prebaci na srpsku :: :: :: ::
UK(YU) i US-international se po rasporedu i obliku tastera ne razlikuju razlika je u rasporedu znakova - recimo @ nije shift+2 vec (kod us int) a kod uk je shigt+` ((kod enter-a), zatim kose crte su narazlicitim mestima i sl. US vs USint, UK ima veci levi shift i vizuelno gledano je skoro pa simetrica dok su kod predjasnjih svi tasteri izmesteni u smeru >, zatim us ima polozeni enter a uk, usint ima uspravan i pomalo u obrnuto cirilicno g smesten enter, itd... sve to ne bi li se napravilo mesta za znak za dolar, funtu i euro... koliko sam mogao da primetim najmanje varijacija ima kod us tastatura bez obzira na model, proizvodjaca itd dok kod us-int, uk cak je veci enter cas manji , cas ovog oblika cas onog i samim tim i ostali dugmici okolo se menjaju. ne kazem da se ne bih prilagodio al je pitanje zelim li .) a generalno svaka tastatura pa i us moze da bude kako yu tako srb tj samo treba da upisu alternativne znakove, pa kako kome odgovara sa vodoravnim ili uspravnim enter tasterom, malim ili velikim shift-om... i ostalo. miccosmo
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647593. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.