Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Jako zanimljiv filmic... Teorije zavere i ostale gluposti...
STRANA 3 OD 3
dautovic ... 09.05.2012. 10:22 #416700

status: user
broj poruka: 2856
PC Berza: Stanje redovno...

Skyfire: ...frekfencija...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 09.05.2012. 10:23 #416702

broj poruka: 9121
Suvise smo mi sitni da bi ista tu promenili. Mozes ti da se busas da se deres, ali oni su mocniji i to je kraj price. Zivi normalan zivot, zaradjuj novac i osnuj porodicu, imas 1 zivot ne 50. I da ova cela tema me podseca na ovog coveka :) :

http://www.youtube.com/watch?v=JJGNSkabcS8

Sve teorije zavere me podsecaju na to dobrim delom :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @gile 09.05.2012. 10:51 #416704

broj poruka: 17097
+1

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish @ Drum a i za ovog DEA agenta Dextera 09.05.2012. 14:57 #416747

broj poruka: 7285
Shvatili ste me pogresno, daleko od toga da je dobro, samo imate primer i fitness instruktorke koja je umrla od prevelike konzumacije vode.

Pa da nastavim sa vestackim zasladjivacima aspartam-om i acesulfame K, koji pored GMD-a imaju mnogo vise dusa na kontu negoli CIST ekser.

GMD da stavis u normalnim kolicinama u govno bice super ukusno, pa vi kontajte sta jedete,a 10% Aspartama cini Metanol tako da tu ne moram dalje.

Botoom line: Problemi sa ekserima se javljaju zbog toga sto danas svaka susa `kuva u kadi`, kad sam ja bio u tom tripu ~2000-dita, u Srbiji je bio CIST Extasy i to je bila takozvana party `droga`, gde osim dehidracije izazvane cistom gluposti korisnika nista drugo nije moglo da se desi, vec sam rekao govorim o upotrebi a ne zloupotrebi.

I jos nesto, cak i onda i ako smo mi bili jako cisti sa narkoticima u globau, je pocelo da pristize sranje iz Hrvatske, da budem precizniji Acid(LSD) koji je pokosio sa livada tripom par mojih poznanika.

Na kraju kad vec pricate o narkicima i narkomanima da vam predocim jednu stvar, ako ikada u buducnosti budete dobili poriv da okrivite jednu supstancu za narkomanovo trenutno stanje bolje sedite i pustite da vas taj nagon prodje, jer ne bitno ko je u pitanju, rodjeno dete, blizi ili dalji poznanik verujte mi na rec da ni on sam nebi znao da vam kaze sta je sve uzeo a kamoli od cega bi moglo da mu to bude.
To i jeste definicija narkosa, da bi zgurali i kerozin u nos kad bi znali da ce bar malo da ih okine. Tako da je okrivljivanje jedne supstance, koja je sasvim slucajno na samom dnu lestvice po stetnosti govori da bas nemate jasnu sliku o tom svetu.

Da me ne shvatite pogresno, ovo nije pametovanje nego licno iskustvo, nisam bio hard core i nikada nisam koristio derivate maka(opium=heroin), ali sve ostalo ili sam probao ili sam znao dobro likove koji su probali(koristili).

Decu i prijatelje mozete zastiti samo znanjem a ne predrasudama koje cesto imaju upravo efekat i reakciju koju ste u pocetku zeleli da izbegnete.

I na kraju NIKAKO OVIM NE SAVETUJEM ILI NEDAJ BOZE PREPORUCUJEM KORISTENJE ICEGA NAVEDENOG U TEKSTU!

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647599.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs