:: E bre Raicu, mora da se ispraznila šljivovača čim ne vidiš ko sam pored potpisa :: :: Nego, dosta o meni, upropastimo čoveku temu. Umesto što baljezgamo, napišite šta biste promenili na BerzaTelefona sajtu :: :: eseses ::
Morao sam malo za promenu, dosadio je. Ovaj grb će ostati duže vreme, nadam se.
eseses
:: A to si ti sss puška te ubila, nisam te prepoznao s tim grbom arsenala, što si skinuo onog sajber Če Gevaru :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: E bre Raicu, mora da se ispraznila šljivovača čim ne vidiš ko sam pored potpisa :: :: :: :: Nego, dosta o meni, upropastimo čoveku temu. Umesto što baljezgamo, napišite šta biste promenili na BerzaTelefona sajtu :: :: :: :: eseses :: :: ::
:: :: Dalje specifikacije telefona bi trebalo da budu bolje, znaci niti pise koji je procesor, koliko rama itd. Tu se ugledaj na gsmarenu, onda mozes da ubacis onaj rotate telefona (to kasnije) i da se proizvodjaci poredjaju po broju telefona, a ne Nokia u sredini, a ima najvise telefona. I moras da radis review-ove ponekad i da bacas dnevno vesti, da ti ne bi stajao mali vranjanac 3 meseca :). Eto toliko :). Jel placas moderatore il se to dzabe radi :) ::
Specifikacije su toliko detaljne da nema sličnih ne samo u Srbiji već i u svetu. Sve mi se čini da si ti samo u pregledu video osnovne karakteristike. Klikni na specifikaciju i videćeš procesore i sve ostalo
Nisam video ono detaljnije :(, greska zato sto na glavnoj strani pise da kosta 8000 eto zasto, a ustvari telefon kosta 29k dinara. Kucaj u pretrazi E52 i videces da ce da ispadne da telefon kosta 8000 dinara :).
Pozdrav!
:: :: Gile, gile, ccc :: :: :: Lepo je ovo, svaka cast na trudu, ali nasao sam ti gresku odma :) :: :: :: :: http://www.berzatelefona.com/mobilni-telefoni/pregled/nokia-e52/147 :: :: Gde je greška :: :: :: :: :: Dalje specifikacije telefona bi trebalo da budu bolje, znaci niti pise koji je procesor, koliko rama itd. Tu se ugledaj na gsmarenu, onda mozes da ubacis onaj rotate telefona (to kasnije) i da se proizvodjaci poredjaju po broju telefona, a ne Nokia u sredini, a ima najvise telefona. I moras da radis review-ove ponekad i da bacas dnevno vesti, da ti ne bi stajao mali vranjanac 3 meseca :). Eto toliko :). Jel placas moderatore il se to dzabe radi :) :: :: :: :: Specifikacije su toliko detaljne da nema sličnih ne samo u Srbiji već i u svetu. Sve mi se čini da si ti samo u pregledu video osnovne karakteristike. Klikni na specifikaciju i videćeš procesore i sve ostalo ::
Da, greška, to je uz tarifne pakete a, to ide na drugu stranu. Ali kao što stoji na sajtu trenutno još uvek nisu postavljeni zvanični cenovnici a, do kraja nedelje očekujemo da se i to promeni .
Inače, da iskoristim ovu situaciju da objasnim preglednost cena na ovom primeru. Klikneš na Cene i pogledaš gde je to po tako niskoj ceni. Zatim klikneš na fotoaparat (U ovom slučaju kod Simfonije) i odeš direktno na njihovoj strani za traženi proizvod i tamo vudiš da je ta cena uz tarifni paket.
:: Nisam video ono detaljnije :(, greska zato sto na glavnoj strani pise da kosta 8000 eto zasto, a ustvari telefon kosta 29k dinara. Kucaj u pretrazi E52 i videces da ce da ispadne da telefon kosta 8000 dinara :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Gile, gile, ccc :: :: :: :: :: Lepo je ovo, svaka cast na trudu, ali nasao sam ti gresku odma :) :: :: :: :: :: :: http://www.berzatelefona.com/mobilni-telefoni/pregled/nokia-e52/147 :: :: :: :: Gde je greška :: :: :: :: :: :: :: :: Dalje specifikacije telefona bi trebalo da budu bolje, znaci niti pise koji je procesor, koliko rama itd. Tu se ugledaj na gsmarenu, onda mozes da ubacis onaj rotate telefona (to kasnije) i da se proizvodjaci poredjaju po broju telefona, a ne Nokia u sredini, a ima najvise telefona. I moras da radis review-ove ponekad i da bacas dnevno vesti, da ti ne bi stajao mali vranjanac 3 meseca :). Eto toliko :). Jel placas moderatore il se to dzabe radi :) :: :: :: :: :: :: :: Specifikacije su toliko detaljne da nema sličnih ne samo u Srbiji već i u svetu. Sve mi se čini da si ti samo u pregledu video osnovne karakteristike. Klikni na specifikaciju i videćeš procesore i sve ostalo :: ::
:: Sve pohvale za sajt.Jednostavan,pregledan.. :: :: Nadjoh gresku na main strani: `Top 25 - Najbolje ocenjih proizvoda | RSD`-ispravi ovo Misko: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Ostaviš komentar na Berzi Telefona i promenjen . Šalu na stranu, zavisi u koji nick menjaš. I dalje postoji ograničenje na 10 karaktera i naravno, da taj nick nije već neko zauzeo.
:: Nego kako da promenim username ovde :D :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
Promenio bih u dante ako je moguce :) Ovaj un sam lupio pre 3-4 god kad sam se regovao na berzi, a furam dantea na svim communitijima po kojim trenutno visim.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
+1, ako nema misa nista protiv mogu ja nesto tog tipa da odradim, nece da bude tesko :).
Pozdrav!
:: Stvarno si ga majstorski odradio :: :: Mozda da Voip napises kao VoIP .. :: Mozda moderniji logo .. :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
:: +1, ako nema misa nista protiv mogu ja nesto tog tipa da odradim, nece da bude tesko :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Stvarno si ga majstorski odradio :: :: :: :: Mozda da Voip napises kao VoIP .. :: :: Mozda moderniji logo .. :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: ::
Mislio sam na logo da odradim, ne na sajt si lud XD :).
Pozdrav!
:: Gile, ne loži se. Šta će to tebi :: :: eseses :: :: :: +1, ako nema misa nista protiv mogu ja nesto tog tipa da odradim, nece da bude tesko :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Stvarno si ga majstorski odradio :: :: :: :: :: :: Mozda da Voip napises kao VoIP .. :: :: :: Mozda moderniji logo .. :: :: :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Dosta dugo, s obzirom da skoro ništa nisam pravio statički već sve dinamički a, to važi i za sam kod. Recimo cela navigacija (dodavanje pretraga, filtera, itd..) se odvija preko baza, ili ti ne dira se kod. Sve u svemu, dugo, dugo, dugo
VoIP stoji u Footer-u a, možda može i u meniju.
:: Stvarno si ga majstorski odradio :: :: Mozda da Voip napises kao VoIP .. :: Mozda moderniji logo .. :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
:: +1, ako nema misa nista protiv mogu ja nesto tog tipa da odradim, nece da bude tesko :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Stvarno si ga majstorski odradio :: :: :: :: Mozda da Voip napises kao VoIP .. :: :: Mozda moderniji logo .. :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647593. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.