dan sam na mom spazio jednu ogrebotinu, solidnu, i naravno Džej....tj, vidi se aluminuim ispod, madi kako nameravam uskoro da ofarbam unutrašnjost u crno, komplet, rešićemo to.
Postoji i 6 rupa koja sam napravio (navoji) za 6 šrafova koji mi drže providni klirit. Morao sam jer vrata sa prozorom za ATCS postoje, ali ne ovde, skupa su, a i prozor je mnogo mali i na debilnom mestu, pa sam sam sebi napravio prozorčić u obliku providne strane
:: Dosadio mi Cosmos, moram da ugrabim ATCS pod hitno : :: Jedino me smara sto bih ako uzmem srebrnu verziju morao da nadjem srebrni DVD drive, a crna je farbani aluminijum, pa ako se zagrebe malo odmah se skida boja i vidi se ogrebotina.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ja bas cekam HAF X, a ovo da je mid-tower je sigurno greska jer sa slike se definitivno vidi da je full-tower. 6x 5.25` bay a napred stoji da ima 230mm fan, da je greska da je napred 230mm, nije. Jasno se na slici vidi (kada se uporedi ovo sa strane sto ima i sa 5.25`) da je tu gde je fan visina mreze 20cm+.
P.S, Sniper je mid-tower, malo je dublje kuciste ali je mid-tower u svakom slucaju.
:: Opet midi tower... bezveze.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Sniper ima istu strukturu kao HAF 922 samo ima vise plastike dole i gore pa ispadne vece, ali nije full kao HAF 932 na primer :: :: :: :: Bice zanimlji HAF-X :: :: :: :: http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9473&Itemid=4 ::
:: Znam gledo sam gomilu snimaka sa youtube za ta kucista koja me zanimaju, ja bih bas voleo da imam Spedo Advance ali ipak cena je :S Previse po meni za ono sto daje, iako je jedinstveno, kad bih imao viska para uzeo bih Spedo Advance, najjace i najopremljenije kuciste sto se tice vazdusnog hladjenja.. :: :: :: :: Ima ga na Youtube pa moze da se vidi sve do najsitnijeg detalja :: :: :: :: :: ::
taman sam mislio na moj Lexa-s da nabacim zamjcica,pa da bude spejs satl..al dobro lepo je o ovako....moje sokocalo... inace ko rece za CM midi kucista je 100% u pravu,sa Elite nisam imao problema sa kablovima,dobro mozda zato sto PSU ide gore,dok kod NZXT mi se sve nekako nabudzilo pri dnu iako imam modularno napajanje....
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647593. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.