Imao si misljenje i napisao si ga i gotovo. ovo sto ti radis je sve samo ne iskazivanje misljenja, ovo je ubedjivanje, sto znaci da je to kod tebe ubedjenje a ne misljenje, da si ti upravu a drugi nisu + ne poshtujes tudja iskustva.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
RE:Da te ispravim. Daješ mišljenje na osnovu svojih predrasuda BEZ činjenica.
12.12.2009. 02:54
status: user broj poruka: 2929
Cinjenice se nalaze u na pocetku teme, prvi post i u nekoliko nakon njega i vide se u rekcijama autora istog. Ja sam rekao sta sam imao na ovu bljuvotinu. pozzz
Vidim da je Željko zaključao temu pa da iskoristim pravo admina. Svako ima pravo na mišljenje ali ubuduće Vuče, molim te da izostaviš pretnje. Ni ti ne bi voleo kada bi ti neko otvoreno pretio (bilo to i preko foruma) a, verujem da se i ostali članovi isto tako osećaju pogotovo što u ovom slučaju ne postoje dokazi već samo pretpostavke. E sad, ko je u pravu to možemo samo da nagađamo. Najmanja verovatnoća da je to pošta uradila a, između kupca i prodavca u ovoj priči ja bih pre glasao za kupca koji bi možda hteo nadoknadu u vidu komponenti i da tako bude na dobitku. Ako ne prođe, onda nije ni na gubitku jer već dobio pomenute komponente. Činjenica da paket nije otvaran zna samo kupac a, on to možda želi da iskoristi. Što se tiče dobrog ili lošeg glasa, svako ko je prodavao komponente ne može da bude dobar i pošten sa svima. Primer: Kupiš novu komponentu i posle 2 dana crkne. Šta reći za polovnu s tim da je tu mala šansa da dobiješ drugu ili zamenu. Neću da zalazim kakav je prodavac jer ga ne znam i nisam poslovao sa njim ali...upravo zbog toga ja UVEK SAVETUJEM DA SE KUPI NOVA STVAR OD REGISTROVANOG PRODAVCA. I tvoja priča nije bez logike, tako da postoji mogućnost da je dotični prodavac želeo da se iskupi sa ovom temom ali i sam si rekao da radi već dosta dugo i da je samo na oglasima. Ukoliko već ima loš glas, zašto nije hteo pre da se iskupi nego baš sada. hm? Ja bih rekao da je kupac ali to je samo pretpostavka i ko je u pravu mi ćemo vrlo teško utvrditi. Naravno, postoji mogućnost da je i tema izmišljena. S obzirom da volim logična istraživanja (ko je rekao da volim da gledam serije sa advokatima i istražiteljima) a, kako je tema zaključana, sve tvoje odgovore očekujem na p.m. kako bi činjenicama utvrdili ko je kriv
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647593. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.