status: user broj poruka: 12803 | Proslo mi je puuuno automobila kroz ruke, i definitivno ako zelis kvalitet, nema niceg ispod Audi-a. Opel je generalno shit, najvishe zbog motora, jer su nepouzdani. I nisam jedini koji ovo tvrdi. Za 7000 tesko da ces uvesti nesto kvalitetno a da malo trosi. Mozda ubodes neki dobar Golf 4 ili Audi A3... Neko je spomenuo kako se ne vidi da je auto presao 600.000km. Ovo nema veze sa vezom. Ako se auto odrzava pravilno, znaci zamene ulja, filtera, paknova i ostalih potrosnih delova, nema razloga da auto kao VW ili Audi ne predje 600.000, i da deluje pohabano. To su generalno najkvalitetniji moguci motori. Naravno ako zelis nesto drugacije, odlican izbor su Saab i Volvo. Imao sam jedno vreme Saab 9-5, 3.0 benzinac od 200 konja, sa apsolutnom full opremom, i trosio je 10 litara po gradu. Ovo je ujedno jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih automobila koje sam video. Mada od novih automobila, za 7000 ne bih uzeo nista. Jedino imas sr*nja kao Dacia Logan ili Zastava 10... Odlican izbor recimo je Peugeot 206 XS 1.6. Imam ga trenutno kao drugi auto, i prava je stvar za grad. Trosi izmedju 7-8 litara, i sa 110 konja poprilicno lepo leti po ulici. Kozni sportski volan, sportska sedista, digitalna klima, ABS, Airbagovi, zadnji spoiler, sport felne, bord komp, i moze da se nadje izmedju 5.500 do 6.500... Kvalitetniji je od Opela, izdrzljiviji, i pouzdaniji...
|