Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
SAVET
STRANA 3 OD 3
markisha OK 11.06.2008. 21:46 #58403

status: user
broj poruka: 173
Onda nek na tome ostane.:)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 13.06.2008. 04:45 #58607

status: user
broj poruka: 12803
Proslo mi je puuuno automobila kroz ruke, i definitivno ako zelis kvalitet, nema niceg ispod Audi-a. Opel je generalno shit, najvishe zbog motora, jer su nepouzdani. I nisam jedini koji ovo tvrdi. Za 7000 tesko da ces uvesti nesto kvalitetno a da malo trosi. Mozda ubodes neki dobar Golf 4 ili Audi A3...
Neko je spomenuo kako se ne vidi da je auto presao 600.000km. Ovo nema veze sa vezom. Ako se auto odrzava pravilno, znaci zamene ulja, filtera, paknova i ostalih potrosnih delova, nema razloga da auto kao VW ili Audi ne predje 600.000, i da deluje pohabano. To su generalno najkvalitetniji moguci motori. Naravno ako zelis nesto drugacije, odlican izbor su Saab i Volvo. Imao sam jedno vreme Saab 9-5, 3.0 benzinac od 200 konja, sa apsolutnom full opremom, i trosio je 10 litara po gradu. Ovo je ujedno jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih automobila koje sam video.
Mada od novih automobila, za 7000 ne bih uzeo nista. Jedino imas sr*nja kao Dacia Logan ili Zastava 10...
Odlican izbor recimo je Peugeot 206 XS 1.6. Imam ga trenutno kao drugi auto, i prava je stvar za grad. Trosi izmedju 7-8 litara, i sa 110 konja poprilicno lepo leti po ulici. Kozni sportski volan, sportska sedista, digitalna klima, ABS, Airbagovi, zadnji spoiler, sport felne, bord komp, i moze da se nadje izmedju 5.500 do 6.500... Kvalitetniji je od Opela, izdrzljiviji, i pouzdaniji...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60413. Broj poslatih odgovora: 647590.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs