:: Bas zato sto emmi i jeste uvoznik :: ne moze niko da ima manje cene, al kad ne zna covek.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
ne znam do cega zavisi, ali ima dosta razlike kad okrenes emmi u odnosu na sve firme, zajedno sa winwin.. ljudi izlaze u susret za sve za nabavljanje, porucivanje itd.. i u to sam se uverio i mislim da je najmerodavnije kada sam uzimao Obsidian-a.
:: Alti-uvoznik i servise :: Emmi-web sho :: Win Win SHop-maloprodaj :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Zaključavam temu, jer ovo se polako pretvara u pljuvačinu po firmama. Žao nam je, ali to ne smemo da dozvolimo. Znate i sami zašto. Bez komentara molim.
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647599. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.