Nema kome nisam napravio pazar ali kod ovih zanimljivo da nikad ništa nisam kupio, pogledam cenovnik, nazovem, najčešće ispadne da nemaju ili je cena totalno drugačija.
Ne znam da li sam vec pisao o njima ovde ili negde drugde. U svakom slucaju, firma je generalno ok, ali kada su cene u pitanju... grrrr... Ranijih godina sam dosta kupovao kod njih i veoma retko se desavalo da je cena sa sajta vazeca. Mora da bude makar 100 RSD vise. Cak se vise puta desilo i da nakon poziva i provere cene kazu jedno, ja rezervisem, dodjem u toku dana i saceka me treca cena. Naravno, svaka veca od prethodne. Samo iz tih razloga sam u poslednjih godinu dana kupio samo jednu stvar kod njih i to je bila podloga za misonju od ~500 RSD, u 19:40h (drugaru je bio rodjendan i nisam mogao da odem praznih ruku, a nije bilo vremena da se setkam po drugim prodavnicama). Inace, nikad nisam kupio nesto (bilo gde) ako mi preko telefona kazu jednu cenu, a drugu kada dodjem prodavnicu. Stvar principa, odem i kupim na mestu gde je neznatno skuplje samo zato sto nisu od poverenja. S pomenutom firmom sam raskrstio.
Ne znam ni sto pisemo sve ovo kad ima da bude ko pre neki dan kad sam napisao `primedbu` za Tehnomaniju i Asus... dobro me nisu banovali =]. Mislim da Monitor ima neku reklamicu na berzi (mozda i gresim).
Ne znam,ja nisam imao takvih problema sa cenama iz Monitora.Pre 5-6 meseci sklapao celu konfu,bili su medju jeftinijima i imali su sve sto mi je trebalo.Cene su bile kao na sajtu.Takodje druga kupovina komponenti za HTPC pre 3-4 meseca,ista prica-cene u radnji kao na sajtu.
Zašto ne prijaviti tržišnoj inspekciji zbog ozbiljnog vida obmanjivanja kupaca tog istog dana kada je saopšteno da je cena veće od reklamirane i do 40%?
PC Berza prikazuje ponudu koja se nalazi na sajtu prodavca tako da mi ne prikazujemo lažne oglase, već zvanične ponude prodavaca. PC Berza niti može da kontroliše sve cene niti može da zalazi u poslovnu politiku prodavaca, upravo zato na svakoj stranici sa cenama jasno smo naveli između ostalog i `Obavezno proverite svaku cenu pre kupovine. PC Berza ne može da garantuje tačnost ponuda datih od strane prodavaca i ne snosi nikakvu odgovornost za objavljivanje istih.`.
Tako da smo mi prikazali tačnu ponudu a, na pc berzi postoji opcija da se netačna cena označi pa ćemo svakako proveriti i ispraviti ukoliko je došlo do pogrešne cene.
Mislim da smo sve rekli, tako da sledi LOCK.
:: :: Usput, ako bolje pogledaš sekciju ovog sajta PCBerze i odeljak `komponente` videćeš da se mnoge PC komponente nude po veoma povoljnim cenama od firmi koje se čak i ne javljaju na telefonske pozive. Kada se i jave jednom nedeljno kažu da nemaju ili onu klasičnu: `upravo smo prodali`. Da li bi zbog toga trebalo kazniti i PC Berzu jer iznosi lažne oglase???? Kada se samo setim koliko sam impulsa uzalud potrošio zivkajući dotične prodavnice verujuću reklamnoj ceni sa PC Berze za koju još piše `juče ažurirano` :: :: Daj opusti se ... nije ti kriv Monitor, kriv je ceo sistem :: :: :: :: :: Znao sam da ce biti takvih reakcija... jos ce na kraju mnogi braniti pomenutu firmu :: :: :: :: Ako, ako, svako snosi odgovornost za ono sto je izgovorio, napisao, pa tako i ja :: :: :: :: Ne bih rekao da svuda kosta 1010. Moze se nabaviti i za 950, a takodje i za ispod 900 eura svugde u svetu.. :: :: :: :: Ako ima admina igde zivih, molio bih da ovu temu zatvore. Bespotrebna je.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647599. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.