Jako zanimljiv filmic... Teorije zavere i ostale gluposti...
STRANA 2 OD 3
PhatPhuck
@alrad
08.05.2012. 17:21
status: user broj poruka: 1886
:: Treba da budes miran, pribran i pristojan bez obzira na to koliko te neko iznervira
Pokušavam ali sam od krvi i mesa, pa mi nekada prekipi.
:: U suprotnom, ako se spustis na taj nivo, to lici na svadju dva deteta a na to se niko ozbiljan nece ni okrenuti. Ja po tvom nastupu cenim da nemas vise od 17 godina
Ne želeći da uzdižem sebe, samo da CITIRAM nekoga sa kime slično razmišljam, to jest, imam sličnu metodologiju: `20. Јеврејима сам био као Јеврејин да Јевреје придобијем. онима који су под законом био сам као под законом, да придобијем оне који су под законом. 21. Онима који су без закона био сам као без закона, премда нијесам Богу без закона него сам у закону Христову, да придобијем оне који су без закона. 22. Слабима био сам као слаб, да слабе придобијем. свима сам био све, да какогод спасем кога.`
(Hint: radi se o čoveku koji je uspostavio Hrišćanstvo, posle Hrista... TOLIKO je bio uspešan, u svom pristupu.)
Svoj pristup modelujem prema sagovorniku. Prema svinji grokćem, jer svinja jedino to razume, prema čoveku govorim.
:: Ako ti je cilj da budes shvacen ozbiljno moras da se uzdignes iznad drugih i iznad sebe :: To je tesko, znam, ali o tome se i radi. Zrelost
Trudim se.
:: I nemoj previse potcenjivati ljude. Nisu gluvi i slepi. Imaju tv, novine i internet isto kao i ti
Ne potcenjujem ja nikoga, potcenjujemo se ili se uzdižemo našim delima, svi mi, za sebe.
:: I ja vidim da je u Kini nadjeno mleveno meso beba. Ali sta sad? Hoces da bacim atomsku na Kinu. Ne mogu :: Nemam. Odavno tvrdim da su Kinezi najveci prevaranti na svetu. Al` sta da im radim
Niko ne očekuje da MORAŠ nešto da uradiš. Dovoljno je nekada samo i da znaš. Znanje je bogatstvo, neznanje nije.
teorija zavere je termin koji je smišljen da bi se etitketiranjem kao `teoretičari zavere` omalovažili i diskreditovali baš oni koji zaveru razobličuju.`teoriju zavere` odbacuju naivni i oni koji je sprovode. prvih je najviše, i oni najbolje rade u nteresu ovih drugih.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Lepo je to sve, nego jeste li culi da u `Matijevicu` u svoje proizvode kad im ponestane soje nekad stavljaju meso mrtvih prasica? Pominjao je to nedavno neki amerikanac u emisiji Majkla Mura, pored toga sto je licno zgrozen tim zverskim postupkom, kao ekonomista zabrinut je i za buducnost izvoza njihovog genetski modifikovanog semena soje i za citavu stvar okrivio je tajnu srpsku ultradesnicarsku organizaciju `Vojvoda` koja po njegovim recima direktno saradjuje sa ruskom i kineskom obavestajnom sluzbom i direkcijom za kontrolu kvaliteta prehrambenih proizvoda. Po njegovim recima clanovi te nase organizacije rucno su probrani iz redova vecih navijackih grupacija, bivseg `Obraz-a`, Ravnogorskog Pokreta, i Srpskog Saveza Krajisnika, te da u tajnosti odrzavaju krvave orgije prilikom kojih se goste nedovoljno termicki obradjenim prasecim i ovnujskim mesom uz milozvuke Baje Malog Knindze, Bore Drljace ili dueta `Zare i Goci`.
Kad god dođem na Berzu u zadnje vreme,obavezno jedna od top 10 tema je nalik ovoj.
@svi:idite ponekad na pecanje,zdimite buksnu,odigrajte basket s ekipom,jurite klinke,milfare(šta već volite),idite na selo i radite neke fizičke poslove i videćete da život i nije tako loš...
Da,ja sam verovatno jedan od onih(malobrojnih) što zabija glavu u pesak i što vodi samo svoju politiku.
Shvatite da je i sve ovo istina što je Phat naveo,svi ste samo posmatrači i apsolutno tu ništa ne možete da promenite.
:: Lepo je to sve, nego jeste li culi da u `Matijevicu` u svoje proizvode kad im ponestane soje nekad stavljaju meso mrtvih prasica? Pominjao je to nedavno neki amerikanac u emisiji Majkla Mura, pored toga sto je licno zgrozen tim zverskim postupkom, kao ekonomista zabrinut je i za buducnost izvoza njihovog genetski modifikovanog semena soje i za citavu stvar okrivio je tajnu srpsku ultradesnicarsku organizaciju `Vojvoda` koja po njegovim recima direktno saradjuje sa ruskom i kineskom obavestajnom sluzbom i direkcijom za kontrolu kvaliteta prehrambenih proizvoda. Po njegovim recima clanovi te nase organizacije rucno su probrani iz redova vecih navijackih grupacija, bivseg `Obraz-a`, Ravnogorskog Pokreta, i Srpskog Saveza Krajisnika, te da u tajnosti odrzavaju krvave orgije prilikom kojih se goste nedovoljno termicki obradjenim prasecim i ovnujskim mesom uz milozvuke Baje Malog Knindze, Bore Drljace ili dueta `Zare i Goci` :: ::
Delimo isti mentalni sklop,tako da smatram tvoj post ismejavanjem Zapadnog iskrivljenog sistema zivota.
@ PhatPhuck Ti si vrlo interesantan lik,ali jednostavno tvoje licne frustracije ne doticu vecinu. Pa zar ne vidis da je 1/3 Srbije glasala da je sve o.k.1/3 glasa ne znam a 1/3 kaze cuti-dobro je.[ moze gore ]
I na B92... `Svet | utorak 8.05.2012 | 11:43 Nađene pilule od mesa mrtvih beba Izvor: B92
Južnokorejske vlasti objavile su juče da su njihovi carinici u proteklih nekoliko meseci zaplenili više hiljada pilula punih praha mesa mrtvih beba.
Vest je objavio i list Dejli mejl, a u njemu se navodi da su te pilule proizvedene u Kini, a način na koji se one prave je zastrašujući. Naime, meso mrtve bebe najpre se iseče na sitne delove, samelje i potom osuši u rerni da bi se na kraju samlelo u prah.
Ovakve kapsule poznate su kao `lek za sve`, pa ne čudi što ih je od avgusta prošle godine samo u Koreji zaplenjeno 17.000. Sumnja se da korumpirano medicinsko osoblje u Kini proizvođačima ovakvih preparata dostavlja pobačene fetuse, tela preminule nedonoščadi i mrtvorođenih beba, a da ih oni zatim suše i melju u prah.
Uhvaćeno je 35 krijumčara, koji verovatno neće odgovarati, jer tvrde da su kapsule nabavili za ličnu upotrebu, a ne za prodaju.
Iako je korejska carina odbila da objavi odakle potiču te pilule, odnosno ko ih je napravio i odakle su bebe, strahujući od diplomatskog sukoba s Kinom, `Dejli mejl` piše da su one napravljene u severoistočnom delu Kine, podsećajući da se u tim delovima sveta meso mrtvih beba smatra čudnovatim lekom. `
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
*atijevicu je pre par godina zaustavljena hladnjaca na horgosu .. nije imao papire i carinici nisu hteli da puste .. `roba` je ostala na nicijoj zemlji 5-7 dana dok nije neko urgirao od drugova clanova .. te je kamion pusten ..
gen. problem je sto su nasi mudojebi pomerili zakonsku granicu u danima nakon koje se meso autom. obelezava za neispravno i ne moze se koristiti za ljudsku upotrebu.. npr u Evropi je 30 dana .. kod nas 35 dana .. imaju tih 5 dana da se svo meso koje je u evpropi proglaseno neispravno uveze u srbiju i nahrani raja ..
pa vi gurajte glavu u pesak ..
licno su mi nudili maguari sleper orbit zvaka za 1000e ... istekao rok trajanja ... to se lepo uveze kod nas i prepakuje u one vece kutije ...
pa jedi trulo meso i zvaci budjave zvake - neprocenjivo
Re: Evo za kretenčiće koji vole da me ismejavaju...
08.05.2012. 19:04
status: user broj poruka: 1301
OK,ovo je strašno,ali milioni ljudi širom sveta gutaju estasy(verujem i ti) čiji je sastojak DALEKO OPASNIJI po zdravlje čoveka.
Mislim da nisi svestan šta se sve koristi i u ljudskoj ishrani i u medicini.
:: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=05&dd=08&nav_category=78&nav_id=60732 :: :: I na B92... :: :: `Svet | utorak 8.05.2012 | 11:4 :: Nađene pilule od mesa mrtvih beba :: Izvor: B9 :: :: Južnokorejske vlasti objavile su juče da su njihovi carinici u proteklih nekoliko meseci zaplenili više hiljada pilula punih praha mesa mrtvih beba. :: :: Vest je objavio i list Dejli mejl, a u njemu se navodi da su te pilule proizvedene u Kini, a način na koji se one prave je zastrašujući. Naime, meso mrtve bebe najpre se iseče na sitne delove, samelje i potom osuši u rerni da bi se na kraju samlelo u prah :: :: Ovakve kapsule poznate su kao `lek za sve`, pa ne čudi što ih je od avgusta prošle godine samo u Koreji zaplenjeno 17.000. Sumnja se da korumpirano medicinsko osoblje u Kini proizvođačima ovakvih preparata dostavlja pobačene fetuse, tela preminule nedonoščadi i mrtvorođenih beba, a da ih oni zatim suše i melju u prah :: :: Uhvaćeno je 35 krijumčara, koji verovatno neće odgovarati, jer tvrde da su kapsule nabavili za ličnu upotrebu, a ne za prodaju :: :: Iako je korejska carina odbila da objavi odakle potiču te pilule, odnosno ko ih je napravio i odakle su bebe, strahujući od diplomatskog sukoba s Kinom, `Dejli mejl` piše da su one napravljene u severoistočnom delu Kine, podsećajući da se u tim delovima sveta meso mrtvih beba smatra čudnovatim lekom. ` :: :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Sta da ti kazem.... Moguce je. Pa u Kini jedu sve sto je na 4-ri noge osim stola i stolice... Evo jedne price od mojih rodjaka koji su bili u Kini turisticki. Otisli moj teca i tetka u neki hotel u pekingu,cuju cvrkut ptica u parku hotela ali ne vide ptice. Pitaju na recepciji za tu cudnu pojavu,kinez kaze da su instalirali zice i zvucnike. Na njihovo cudjenje on spremno odgovara da je bila velika glad u kini te godine i da su narusili eko sistem [ pojeli su sve ptice ] Naravno,napatile se posle vrste koje jedu ptice pa pojeli i njih i tako u krug.....
extazi nije opasan po zdravlje .. opasna je zloupotreba i neznanje o nacinu upotrebe .. nemoj da siris dezinformacije kako je droza losa ..
neko nije gadljiv ... protein je protein ... u ovom gladnom svetu ..
zar japanci nisu vec patentirali izvlacenje preostalih proteina iz ljudskog izmeta !!! ja mislim da jesu .. zato kad idete u tokio nemojte jesti shitburger
:: Sta da ti kazem... :: Moguce je :: Pa u Kini jedu sve sto je na 4-ri noge osim stola i stolic
I ne samo to, nego je u selima najnormalnije i da čučnu da se p*seru ne na sred ulice, ali na ulici, sa strane... Ono, u fazonu, `nužda mi je, jbg... Šta da radim... Ništa strašno`...
:: Evo jedne price od mojih rodjaka koji su bili u Kini turisticki :: Otisli moj teca i tetka u neki hotel u pekingu,cuju cvrkut ptica u parku hotela ali ne vide ptice :: Pitaju na recepciji za tu cudnu pojavu,kinez kaze da su instalirali zice i zvucnike :: Na njihovo cudjenje on spremno odgovara da je bila velika glad u kini te godine i da su narusili eko siste :: pojeli su sve ptic
To je bazirano na ovome: `Besides condamning to death millions of people, Mao tse Tung (or Mao Zedong) is also responsible for one of the greatest bird massacre of the history. Tree sparrows were blamed to eat the crops, thus, the communist leader proclaimed his famous pest control campaign. Peasants were told to go out to the fields, screaming at the tops of their voices and making noise in every possible way. The birds were frightened and took off, and since the hubbub went on steadily, the sparrows did not dare to land. People also carried tall sticks and chased away birds from the trees. Constant flying and escaping exhausted the sparrows soon and they simply fell down. The method was highly effective, and millions of sparrows were slaughtered. Nevertheless, the action was a fiasco and (even more inmportantly) it was counterproductive as worms and insects suddenly released from predation became extremely abundant. By the second season after the `kill the sparrow` campaign, China was distressed by one of the greatest locust invasion of its history. In the following years, due to the insect invasion (among other factors) China was plunged into famine. Estimates of the number of people died in starvation range from 30 to 43 millions...`
Komunisti `rešili` da su vrapci `domaći neprijatelji`, pobili ih, a onda je 30-43 MILIONA Kineza umrlo jer su se namnožili crvi i skakavci, koji su pojeli sve živo od useva i ostavili narod da gladuje... Lepote komunizma i totalitarizma - koje u OVOJ zemlji mnogi i dalje vole, i čeznu za tim vremenima totalitarizma i centralizovane kontrole zemlje i stanovništva...
Mislio sam da sam završio s ovom temom,al moram opet da se javim.
@codeus:ja živim na selu i držim svinje.Kolju se početkom decembra i to meso stoji u zamrzivaču do kraja leta sledeće godine.Tih 30 dana što je EU propisala je isto što i ovaj novi zakon gde kokoška mora da ima 0.70 kvadrata prostora,jer ih nije humano držati na manjem prostoru.Tako se radi zadnjih 30-40 godina od kako su zamrzivači postali mejnstrim i ne znam nikog ko je pojeo takvo meso,koje je stojalo nekoliko meseci i oboleo zbog toga. Exstazi nije štetan?!Daj...Glavni sastojak extazia je MDMA koji se dobija iz nekog retkog drveta koji raste u južnoistočnoj Aziji i to je jedini sastojak za koji možeš da kažeš da je `prirodan`.Ostalo,daj,da ne smaram dugim postovima,ako te zanima,lako ćeš naći.
@Phat:opet ponavljam,Ja živim na selu i to što si rekao da ljudi koji žive na selu seru na sred ulice-grešiš bato,mnogo.Ja sam išao u srednju u BG i tamo živeo 4 godine.U NS-u sam skoro svaki dan i kakvih sam `seljaka` video u gradovima-vi ste za selo gde ja živim provincija. Definitivno se povlačim iz ove teme,iskreno,ni sam sebi nisam jasan šta ja ovde pokušavam da dokažem.
ee ne govorim o mesu koje je zamrznuto na -20/30c ili super zamrznuto na -70/80c .. to moze da stoji godinu dana ... imam i ja zamrzivac :)
govorim o mesu koje je izlozeno u trgomarketima u rashladnim vitrinama na +4c .. koje posle 5 dana pocrni .. posle 10 dana zaudara ... e takvo stize kod nas za virsle ..
Kolega znas da te postujem al na ovo o extasy-u, mogu samo vicem da repliciram:
Ucitaljica pita da li neko zna kako nastaju deca? Javi se Marica i kaze `ja misli da ih donose rode`. Nije Marice bas tako, da li neko drugi zna? Javi se Nikola i kaze `da ih donose vile`,. Pa ni to nije bas tacno, da li neko drugi zna? Na to ustaje Perica i kaze: Uciteljice jel` mozemo mi koji smo jebali da izadjemo i ne slusamo ove gluposti
Kontam vic,ali ne daj Bože nikom(znam da si ti ateista) ono što je extazi uradio mom društvu.Nikad nisam bio napaljen na takve stvari,mada ih je bilo jako puno oko mene.Ectasy je za mene veće zlo od heroina,iako se ne navučeš na to,od toga ljudi postaju VELIKA I RAVNA LIVADA!!! Veruj da deca moje sestre imaju sad 18-19 godina i da svaki put kad ih vidim,preklinjem ih da ne probaju amfetamin. Ljudi se sa dopa skinu i nastave sa kakvim-takvim normalnim životom,ali od hemije se pršnjava najstrašnije.Ne želim nikom da nastavi sa životom sa terapijom šizofreničara i na pet vrsta teških lekova od kojih nema vajde. Veruj braćela,da si došao kod mene onda i da si hteo to da vidiš-ne bi ovako sad govorio. Dečko moje godište i druga kuća od mene nije imao ni punih 20 kad je postao LIVADA (bukvalno) Pišem sad ovo,naviru sećanja i suze mi idu na oči.
:: Kolega znas da te postujem al na ovo o extasy-u, mogu samo vicem da repliciram :: :: :: Ucitaljica pita da li neko zna kako nastaju deca :: Javi se Marica i kaze `ja misli da ih donose rode` :: Nije Marice bas tako, da li neko drugi zna :: Javi se Nikola i kaze `da ih donose vile`, :: Pa ni to nije bas tacno, da li neko drugi zna :: Na to ustaje Perica i kaze: :: Uciteljice jel` mozemo mi koji smo jebali da izadjemo i ne slusamo ove gluposti :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Dobar članak, grozan, nema šta. I šta sad sa tim? Doneo si vest ljudima, prošio je i izazvao u svima gadjenje, stres i negativne emocije. Šta si hteo da postigneš? __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Dobar članak, grozan, nema šta. I šta sad sa tim? Doneo si vest ljudima, prošio je i izazvao u svima gadjenje, stres i negativne emocije. Šta si hteo da postigneš :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
:: @Phat:opet ponavljam,Ja živim na selu i to što si rekao da ljudi koji žive na selu seru na sred ulice-grešiš bato,mnogo.Ja sam išao u srednju u BG i tamo živeo 4 godine.U NS-u sam skoro svaki dan i kakvih sam `seljaka` video u gradovima-vi ste za selo gde ja živim provincija :: Definitivno se povlačim iz ove teme,iskreno,ni sam sebi nisam jasan šta ja ovde pokušavam da dokažem
`UBIO SI POGREŠNOG ČOVEKA`, i to za stvar koju uopšte nisam rekao. To što sam rekao odnosilo se na KINEZE-seljake U KINI, a ne na naše ljude sa sela.`
Ova tema je produkt mog komšije Mixer93 i ne bih da se sad meni ljudi nešto obraćaju.Javio sam se na temu i iskazao neko svoje viđenje stvari i neko svoje iskustvo.Ljudi shvatite da je život isuviše kratak i da treba Vi da ga proživite i da konačno shvatite da smo svi mi isuviše MALI da bi smo bilo šta promenuli u `globalnom feudalizmu` Bilo šta dalje da kažem(napišem) će postati fraza i nešto u čemu ne želim da diskutujem.
:: :: Na mene adresirano :: :: :: Dobar članak, grozan, nema šta. I šta sad sa tim? Doneo si vest ljudima, prošio je i izazvao u svima gadjenje, stres i negativne emocije. Šta si hteo da postigneš :: :: __________________ :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ::
не вреди. Ако знаш више, мораш пронаћи саговорника. Не бацај бисере пред свиње. Остани хладан без обзира на провокације и прозивања. Тако изгледаш јачи у очима саговорника.
Када те понесе ватра и полет, са тобом лете само они који већ мисле као ти. Остали просто `гасе мозак` и укључе га када завршиш излагање. Ако желиш да пренесеш поруку, покушај да не активираш програмирани прекидач у главама масе. Тај прекидач реагује на кључне речи чим се мало гласније изговоре.
Информације износи дозирано и бирај тему према саговорнику, у супротном, није проблем да ли ће да те схавти. Не. Неће ни да те слуша. `Клик` - и мозак је на `stand by`.
Ја сам давно одустао да убеђујем људе у било шта. Дај човеку информацију, ако је паметан, сам ће даље да истражује. Ако ти треба да га убеђујеш и све да му црташ - губиш време. У питању је `гласач`. Најнижи облик људске врсте.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
A ja apsolutno nisam mislio nista lose, naisao sam na snimak, reko daj da vidim sta mislite. Sto se mene tice, ja sam neutralan oko tih gluposti... Ne kazem da me boli uvo sto neko pravi pilule od ljudi, ali sta ja tu mogu? Ama bas nista... Nemojte samo sa vredjanjem i tako tim, tema je stavljena iz najboljih namera...
Mixer, cim nazoves nesto gluposcu, svrstao si se - nisi neutralan.
BataCele - svaka cast na komentaru. Prekidac je kljuc. Kad on okine - dijalog ne postoji, samo monolozi.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: A ja apsolutno nisam mislio nista lose, naisao sam na snimak, reko daj da vidim sta mislite. :: Sto se mene tice, ja sam neutralan oko tih gluposti.. :: Ne kazem da me boli uvo sto neko pravi pilule od ljudi, ali sta ja tu mogu? Ama bas nista... :: Nemojte samo sa vredjanjem i tako tim, tema je stavljena iz najboljih namera.. ::
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647599. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.