Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Sugavi kosooki slepci...
STRANA 2 OD 2
strela75 ... 28.03.2011. 15:56 #309306

status: user
broj poruka: 1590
Ne znam kako si dosao do gena, ali ajd`.

@toocool2
Znaci odem na sajt - na srpskom!!!, odem na garancije i potrazim svoju (!!!) zemlju. Ne nadjem. Racunam mozda nas vode pod Jugoslavia ili Yugoslavia i krenem da listam. I vidim ima Kosovo !!!

I gde ti tu vidis gene, majke ti???

@ Slavuj
Verovatno se treba njima javiti u slucaju bilo kakvih reklamacija. Doturanje robe minobacackim projektilima:):):)

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
B011 Re: ... 28.03.2011. 16:04 #309307

broj poruka: 280
Nadam se da mi neces zameriti ako ja odgovorim, mada se nisi meni obratio.

`Nas gen` se ogleda u cinjenici da se vise bavimo time otkud Kosovo na listi, umesto zasto Srbija nije. Tj, opet gledamo kako su drugi uradili, umesto da se pitamo zasto mi nismo.

Pravo pitanje je: zasto se ovlasceni serviser(i) u Srbiji, ko god oni bili, ne potrude da i Srbija bude na listi.

:: Ne znam kako si dosao do gena, ali ajd`
::
:: @toocool
:: Znaci odem na sajt - na srpskom!!!, odem na garancije i potrazim svoju (!!!) zemlju. Ne nadjem. Racunam mozda nas vode pod Jugoslavia ili Yugoslavia i krenem da listam. I vidim ima Kosovo !!
:: I gde ti tu vidis gene, majke ti??
:: @ Slavu
:: Verovatno se treba njima javiti u slucaju bilo kakvih reklamacija. Doturanje robe minobacackim projektilima:):):
:: Pozdrav
:: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit
toocool Re: ... 28.03.2011. 16:07 #309310

broj poruka: 1092
nisi ukapirao sta sam hteo da kazem ali nema veze :)
poenta je ista, nema nas na toj listi kao i na mnogim drugim
a vecito se nesto qurobecamo (da izvines na izrazu)
evo ti primer (nije mozda najbolji ali mi pade na pamet)
sinoc na rts dnevniku pricaju o 27 martu 1941, kao mi smo veliki narod `bolje grob nego rob` i `bolje rat nego pakt`
i posle 4 godine preko milion mrtvih
u isto vreme mudre nase komsije (bugari,madjari,rumuni,grci) su propustili naciste da prodju preko njihove teritorije i sacuvali zivote miliona ljudi
ali dobro, kao sto rekoh u prethodnom odgovoru, tema je vise nego politicka i nije joj mesto ovde
geni su nam takvi prijatelju, uvek teramo uz vetar pa se posle cudimo sto nam se desava nesto i krivimo ceo svet

`Ko prvi devojci, njegova devojka.
Ko poslednji devojci, njegova žena.` - Dušan Radović

:: @toocool
:: Znaci odem na sajt - na srpskom!!!, odem na garancije i potrazim svoju (!!!) zemlju. Ne nadjem. Racunam mozda nas vode pod Jugoslavia ili Yugoslavia i krenem da listam. I vidim ima Kosovo !!
:: I gde ti tu vidis gene, majke ti??
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647593.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs