ma kakvu vezu ja imam crnu. jedino mi je tetka privredni inspektor :) mogu da ih malo plasim ako ne postupaju po pravilima...
:: Nemoj ti njima da spominjes da si je kupio polovnu jer ako budu hteli da zavlace uhvatice se svaku slamcicu spasa (ko zna sta su joj prethodni vlasnici radili) :: Bolje hvataj neku vezu kod uvoznika pa da se to odradi kako treba (da ti čučne jedna 69**). Tada je plaćena preko 400e,nema veze što joj je danas pandam po perfomansama 6870 pa da ti nju daju.(veze su čudo :: :: Uglavnom,da nas obavestiš kako si proša ::
Ti si tad imao vezu i radilo se sve ubrzanim tokom
:: Dobijaš adekvatnu zamenu, nije bitno da li je nvidia ili ATI, tako da bi možda mogao i 560Ti da dobiješ :: :: Znam kad je meni crkao Gainward GTX280 nudjeno mi je u zamenu GTX275 ili Sapphire 4890.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: sve ovo u slucaju da graficka ne moze da se popravi!! jel to neko pravilo da se za crklu ati dobija ati ili moze nv ?? :: :: :: ::
e da sam te srece. imam vezu u zdravstvu, policiji, opstini, maaa gde nemam samo u vezi kompjuterskog sveta nemam!! ok idem ja sad lepo do asbisa pa javlajm ovih dana kako sam prosao.....
:: Dobijaš adekvatnu zamenu, nije bitno da li je nvidia ili ATI, tako da bi možda mogao i 560Ti da dobiješ :: :: Znam kad je meni crkao Gainward GTX280 nudjeno mi je u zamenu GTX275 ili Sapphire 4890.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: sve ovo u slucaju da graficka ne moze da se popravi!! jel to neko pravilo da se za crklu ati dobija ati ili moze nv ?? :: :: :: ::
Ako nema fizickih ostecenja i ima fiskalni u 99% se zavrsava do mesec dana. U slucaju da na garanciji pise do 45 dana, pozovi inspekciju ako istekne rok, a nisu zamenili ili isplatili cenu na fiskalnom racunu. Par radnji u BG i NS su zatvorene zbog 3 prijave korisnika sa drugim racunarskim artiklima, jedino Gigatron, Alti, Comtrade i Pakom nikad nisu snosili takve posledice, zbog nekorektnosti ili platili kaznu. ASBIS je dosta korektna firma, bar u zadnjih 5-66 godina, koilko sam poslovao sa njima. operator
naravno zbog racuna i garantnog lista su je uzeli na popravku i rekli su mi da ce biti gotovo za oko 10 dana. nego sad sam u skripcu imam jedino 6600GT pci-e kako li cu izdrzati 10 dana :)
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647593. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.