A zar nikome nije palo na pamet da se povlace bas zato sto od nove godine stupa na snagu onaj evropski zakon o zastiti potrosaca? Realno, verovatno su uzeli dovoljno, pa nece da rizikuju... Tako ispada da nije kriv niko no drzava. Da smo imali pravi zakon, verovatno ne bi njih ni bilo...
Nisam ja oštećen, već moj drugar, kao što napisah. Nije me, nažalost, konsultovao kad je kupovao računar. Meni je sve bilo odavno jasno, jer se i sam jednim delom bavim prodajom računara. Hvala svima koji ste odgovorili i odgovarate na ovu temu!
:: chinaboy jbg idi kod njih provali unutra i uzmi svoj komp .. a pokupi im i najacu grafulju sto su imali fx5200
Pisko je ultraprecizno definisao profil njihovih kupaca. Ovce. Samo da su forumasi poštovalii savet iz filma Pokeraši `ovcu možeš samo jednom zaklati, a šišati je možeš stalno` daleko bi dogurali.
Codeus: nisu fosili bili glavni kupci. Procitaj Piskovu poruku. Mislim da je u pravu.
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647593. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.