:: Da li je neko skoro procitao neku knjigu? Mislim da vecina ne cita i to je posledica nedostatka recu u nasem recniku. Ako slucajno neko primeni neki arhaizam, niko ga zivi nece razumeti. Ako zelimo da podignemo nas govor na visi nivo, moramo vise citati sto klasicne literature, sto moderne, ali kako kada broj nepismenih raste iz godine u godinu :: :: ::
... da, da,... sve manje čitamo, a i to što čitamo, uglavnom je prosto neprošireno ili SMS-oliko...
Nego, razmišljam nešto, ako pazarim taj MSI, ZNAČI, što ću da imam dugo letovaenjeeeeeeeeee!!! A za filmove mi munzejac otvorio oči samo tako. Ja mislio da više i nema dobrih filmova, a ono me koka grafulja. Ko bi to rekao! Ne znam... da promenim drajvere, možda pomogne? Ili napajanje, možda bude bolji i prevod? Eh, pali smo u krečanu.
Danas pročitah u novinama da osnovci koriste smajlije u pismenim zadacima iz književnosti. Ovo se naravno ne dešava samo nama, ali mi bi najviše trebali da budemo zabrinuti, jer nam je prirodni priraštaj ionako već godinama unazad negativan, a i ovo malo mladosti što imamo ne usmeravamo kako treba...Istina je da su prilike od devedesetih pa nadalje uticale na mnogo faktora, ali pismenost i kultura nikako nisu smeli da se nađu na udaru. A upravo te stvari šalju sliku o nama bilo gde da se pojavimo.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS
:: Danas pročitah u novinama da osnovci koriste smajlije u pismenim zadacima iz književnosti. Ovo se naravno ne dešava samo nama, ali mi bi najviše trebali da budemo zabrinuti, jer nam je prirodni priraštaj ionako već godinama unazad negativan, a i ovo malo mladosti što imamo ne usmeravamo kako treba...Istina je da su prilike od devedesetih pa nadalje uticale na mnogo faktora, ali pismenost i kultura nikako nisu smeli da se nađu na udaru. A upravo te stvari šalju sliku o nama bilo gde da se pojavimo :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: :: ::
Re: Re: Ne moras da se plasis,bice kulturan na tatu :D
07.12.2010. 23:17
status: user broj poruka: 18472
Kad moze Raic da ga iz usta ne vadi mogu i ja bar nekad da pomenem.. Ruzno jeste ali sta da se radi..Nametnut je standard moj Obrade,mora da se prati trend :D
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647593. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.