Sajt je lep, lepo radi i svidja mi se nacin na koji se `putuje` sajtom. Informacije su lako dostupne i svidja mi se varijanta poredjenja tarifa. Sada treba poraditi na sto vise informacija, pa kad se baza popuni, onda ce sve lakse. Forum pod obavezno.
:: Desiće se i ovde promene ali ova tema nije za to ::
Nisam mislio na konstrukciju samog foruma nego ono sto cini ovaj forum i samo njegovo funkcionisanje ali mislim da si me vec iz prvog puta razumeo..Sto se tice mene moze da se raspadne i nestane ,nikakva steta,i onako sluzi kao ruglo na ostalim ozbiljnim forumima..No nije tema o tome kao sto i sam kazes..
:: To i jeste naša namera, naravno, ovo je prvi dan (tačnije, pola dana) kako je sajt ugledao svetlost dana, u nradnom periodu još dosta noviteta i naravno, firme i detaljni cenovnici ::
E to je prava stvar.Zato podrzavam celokupan koncept koji si zamislio jer sudeci po tome toga za sada nema u okviru bilo kakvog slicnog sajta. Nadam se da ce sve to lepo da zazivi i ugleda svetlost dana u jednom zdravom pravcu. Konacno nesto kvalitetno.
:: Nisam mislio na konstrukciju samog foruma nego ono sto cini ovaj forum i samo njegovo funkcionisanje ali mislim da si me vec iz prvog puta razumeo..Sto se tice mene moze da se raspadne i nestane ,nikakva steta,i onako sluzi kao ruglo na ostalim ozbiljnim forumima..No nije tema o tome kao sto i sam kazes. ::
Konacno nesto novo pored mobilnog sveta. Sada osim pomenutog i GSMArene, stavljam i ovaj u bookmarks. I onako treba da kupim novi mob., pa ovih dana se ne skidam sa mobilnog sveta i arene.
Sve najbolje sa zeljom da postanete vodeci sajt na ovom polju!!!
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Ako uspes iskoristi neke zanimljive (korisne) stvari pa ubaci na svoj sajt..
Recimo dobra fora bi bila po neki review (kao sto tamo ima sekcija) ,za to naravno bi imao neku vrstu komunikacije sa odredjenim userima na koje bi mogao da se oslonis.. Jedan deo moze da se odradi na forumu..
Stavis recimo sekciju i za download raznih aplikacija,igara i sl..
Slabo sam aktivan ovde na PC Berzi ali ne migu a da ne cestitam pocetak rada berzatelefona.com. Veoma je detaljan sajt, lak i intuitivan za navigaciju. Samo me malo buni sto kad se porede 2 telefona padajuci menu za drugi telefon ne prati abecedni radpored nego su telefoni u zadnjoj cetvrtini izmesani po porizvodjacima te je teze naci trazeni. Ne bi bilo lose ubaciti poredjenje 2 ili 3 direktnim klikom na zeljeni model. A da dodam, jos nema specifikacija za Nokia C3 i Nokia C3-01 Touch and Type. Srecno u daljem radu!
Zaboravih da napišem u predhodnom postu... Sredi Mišo malo redosled telefona. Pomešano je dosta. Na primer, ide se od N70, pa do N97, ili od 5230 do 5800, itd.
Ups, mali propust ali zahvaljujući tebi i odmah ispravljen
Specifikacija pomenutih telefona prebacuje se na server sutra, mada zbog interesovanja možda i večeras
:: Slabo sam aktivan ovde na PC Berzi ali ne migu a da ne cestitam pocetak rada berzatelefona.com. Veoma je detaljan sajt, lak i intuitivan za navigaciju. Samo me malo buni sto kad se porede 2 telefona padajuci menu za drugi telefon ne prati abecedni radpored nego su telefoni u zadnjoj cetvrtini izmesani po porizvodjacima te je teze naci trazeni. Ne bi bilo lose ubaciti poredjenje 2 ili 3 direktnim klikom na zeljeni model. A da dodam, jos nema specifikacija za Nokia C3 i Nokia C3-01 Touch and Type :: Srecno u daljem radu :: ::
Takav nick koristim i na skoro ostalim sajtovima. Želeo sam da mi takav nick bude i ovde, ali ste vi to odbili, tj. niste mi dali odgovor.
Što se prepoznavanja tiče, uvek ćete me prepoznati po lepim komentarima
Staviću isti avatar kao i ovde.
:: :: Drugi komentar ukupno a, prvi o Nokii 5800, samo te nismo prepoznali, zašto si se maskirao :: :: :: Mislim da sam se prvi registrovao i postavio prvi komentar o mojoj Nokii 5800 XM :: :: :: :: Ura za mene :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Da li isto misliš na poređenje modela ili na nešto drugo???
:: Zaboravih da napišem u predhodnom postu... Sredi Mišo malo redosled telefona. Pomešano je dosta. Na primer, ide se od N70, pa do N97, ili od 5230 do 5800, itd :: :: ::
Ne, nisi me shvatio. Mislio sam na redosled telefona, trebalo bi da idu kao po broju, od 1 do 6. Pomešani su. Na primer, Nokia 5800 XM je na početku prve strane, a 5610 je skroz dole. Kapiraš? Ovako je malo nepregledno, ali ništa strašno.
Možda da napravite neke kategorije, na primer serija 5000, serija N, itd?
:: :: Da li isto misliš na poređenje modela ili na nešto drugo?? :: :: :: Zaboravih da napišem u predhodnom postu... Sredi Mišo malo redosled telefona. Pomešano je dosta. Na primer, ide se od N70, pa do N97, ili od 5230 do 5800, itd :: :: :: :: :: ::
E sad, nadam se da se niko neće zbuniti i da će se navići na Scyter aka eseses.
Poređeni su po ceni a, postaviće se opcija da biraš sortiranje (cena,naziv,popularnost, itd...)
:: Ne, nisi me shvatio. Mislio sam na redosled telefona, trebalo bi da idu kao po broju, od 1 do 6. Pomešani su. Na primer, Nokia 5800 XM je na početku prve strane, a 5610 je skroz dole. Kapiraš? Ovako je malo nepregledno, ali ništa strašno :: :: Možda da napravite neke kategorije, na primer serija 5000, serija N, itd :: :: :: :: :: Da li isto misliš na poređenje modela ili na nešto drugo?? :: :: :: :: :: Zaboravih da napišem u predhodnom postu... Sredi Mišo malo redosled telefona. Pomešano je dosta. Na primer, ide se od N70, pa do N97, ili od 5230 do 5800, itd :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Hvala Sky, još uvek se mnogi moduli prebacuju na server tako da će dosta od ovog moći da se koristi. I da, naravno, znam za gsmarena-u ali i za ostale, kao što si i sam mogao da vidiš, sve je rađeno na visokom nivou, tako da su se svi trendovi proučili i uz neke svoje ideje, nadam se da će to biti pun `pogodak`.
:: @Mis :: Pogledaj malo ovaj sajt :: http://www.gsmarena.com :: :: Ako uspes iskoristi neke zanimljive (korisne) stvari pa ubaci na svoj sajt. :: :: Recimo dobra fora bi bila po neki review (kao sto tamo ima sekcija) ,za to naravno bi imao neku vrstu komunikacije sa odredjenim userima na koje bi mogao da se oslonis. :: Jedan deo moze da se odradi na forumu. :: :: Stavis recimo sekciju i za download raznih aplikacija,igara i sl. :: :: Baci oko na :: :: http://gallery.mobile9.com :: :: Par nekih predloga za buduce unapredjenje. :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
E bre Raicu, mora da se ispraznila šljivovača čim ne vidiš ko sam pored potpisa
Nego, dosta o meni, upropastimo čoveku temu. Umesto što baljezgamo, napišite šta biste promenili na BerzaTelefona sajtu.
eseses
:: I otkud mu najednom ovolki postovi, jel to neki povratnik :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Dalje specifikacije telefona bi trebalo da budu bolje, znaci niti pise koji je procesor, koliko rama itd. Tu se ugledaj na gsmarenu, onda mozes da ubacis onaj rotate telefona (to kasnije) i da se proizvodjaci poredjaju po broju telefona, a ne Nokia u sredini, a ima najvise telefona. I moras da radis review-ove ponekad i da bacas dnevno vesti, da ti ne bi stajao mali vranjanac 3 meseca :). Eto toliko :). Jel placas moderatore il se to dzabe radi :).
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647593. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.