Nije lose..Gledao sam to kuciste.. Ono sto ga poredim jeste sa Corsair-om i Corsair mi uliva vise pouzdanja u kvalitet..Jedno od retko dobrih kucista tog tipa..Smo sad je izgleda neka moda da se napajanje stavlja dole :(
znaci idu dosta u dubinu a tako i treba jer je najlakse srediti kablove i dugacke graficke ne prave guzvu, i sve je to odlika midi tower njihovih modela. Ostali proizvodjaci retko koji na midi tower ima toliko mesta...
Odlican je Spedo, a tek Advance, ali ono je 180 evra :D Ja kad bih uzimao ili Spedo ili Sniper neko od ta dva, mada mozda pre Spedo zbog velicine, Sniper je isto velika ali je nesto izmedju midi i full, Spedo je bas Full.
Znam gledo sam gomilu snimaka sa youtube za ta kucista koja me zanimaju, ja bih bas voleo da imam Spedo Advance ali ipak cena je :S Previse po meni za ono sto daje, iako je jedinstveno, kad bih imao viska para uzeo bih Spedo Advance, najjace i najopremljenije kuciste sto se tice vazdusnog hladjenja...
:: Ima ga na Youtube pa moze da se vidi sve do najsitnijeg detalja :: :: ::
@Skar Kao što ti Meda reče, tako se dobija, ništa nisam morao da lepim.
@TheBear 150 evrića.
@Erestun Iako za to ima mesta ne pretek, sakrivanje kablova mi je bio najteži feo pri prepakivanju mašine, posebno što sam to radio da brzinu. Pritom me je i Čiftek zeznuo sa kratkim kablovima (20+4 za ploču i 8-pinski za dodatno napajanje CPU-a). I ovako je mnogo bolje nego u Antecu 300.
Kućište je prva liga, tako da ću valjda sada prestati da se zajebavam sa menjanjem kućišta svakih pet minuta.
Za mene je ipak neprevazidjen Cosmos 1000 i ATCS 840... __________________ Scourge of PCBerza
:: Odlican je Spedo, a tek Advance, ali ono je 180 evra :D Ja kad bih uzimao ili Spedo ili Sniper neko od ta dva, mada mozda pre Spedo zbog velicine, Sniper je isto velika ali je nesto izmedju midi i full, Spedo je bas Full :: :: :: :: A pogledajte OVO http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1317&ID=182 :: :: :: :: :: ::
:: Sniper spada u Full tower po CM sajtu.. :: :: Za mene je ipak neprevazidjen Cosmos 1000 i ATCS 840.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Odlican je Spedo, a tek Advance, ali ono je 180 evra :D Ja kad bih uzimao ili Spedo ili Sniper neko od ta dva, mada mozda pre Spedo zbog velicine, Sniper je isto velika ali je nesto izmedju midi i full, Spedo je bas Full :: :: :: :: :: :: :: A pogledajte OVO http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1317&ID=182 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
@Daum Cosmos je odlican, ali ima onu poznatu manu sa power button-om. (verovatno pure verzija nema, a kuciste je prelepo) ATCS me privlaci zbog svoje jednostavnosti, motherboard tray-a, kuciste je izvanredno.
Da je moj Antec full tower ne bih nikad pomisljao da ga menjam, ovako, ipak me vuce i to bas Cosmos ili ATCS da uzmem. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Koja mana sa power button-om? Vec dve godine mi kuciste radi savrseno? Ovo mi smrdi na jedan od onih mitova iz naroda... __________________ Scourge of PCBerza
:: @Daum Cosmos je odlican, ali ima onu poznatu manu sa power button-om. (verovatno pure verzija nema, a kuciste je prelepo :: ATCS me privlaci zbog svoje jednostavnosti, motherboard tray-a, kuciste je izvanredno :: :: Da je moj Antec full tower ne bih nikad pomisljao da ga menjam, ovako, ipak me vuce i to bas Cosmos ili ATCS da uzmem :: __________________________________________________________ :: Forward, and demonspeed... :: ::
Kad je potrebno da uradim neku hardversku izmenu, lepo uđem u kučište, izujem se, zatvorim vrata za sobom, upalim svetlo, idem hodnikom levo.....you get the idea....uradim šta treba, nazujem izuveno......itd.
za lovu koliko kostaju sva ta navedena kucista (manje-vise), moze da se kupi Corsair 800D Obsidian, koji je po meni dosta kvalitetniji, e ja bih tom kucistu dodelio titulu perfekcije ...
Da sam imao još 100e kod sebe sa kojih ne znam šta bi (retkost), i da je tada bilo kod nas kad sam uzeo ATCS, uzeo bi ga.....al Paja i Šilja
:: za lovu koliko kostaju sva ta navedena kucista (manje-vise), moze da se kupi Corsair 800D Obsidian, koji je po meni dosta kvalitetniji, e ja bih tom kucistu dodelio titulu perfekcije .. :: :: ::
Apsolutno opravdava cenu, alergičan sam na brujanja i zujanja metala/plastile loših kućišta usled vibracija zbog loše konstrukcije i iskorišćenih materijala, i zamisli uopšte (prostranost, zvučna izolacija, fioke, predviđena mesta za fan-ove, filtri itd).
Kažem ti da je bilo viška kinte i da ga je bilo....verovatno bi ga mazno. Treba mi prostrano i dobro ohlađeno kućište i nije mi žao da tu uložim.
Dosadio mi Cosmos, moram da ugrabim ATCS pod hitno :) Jedino me smara sto bih ako uzmem srebrnu verziju morao da nadjem srebrni DVD drive, a crna je farbani aluminijum, pa ako se zagrebe malo odmah se skida boja i vidi se ogrebotina... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60414. Broj poslatih odgovora: 647593. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.