Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Ljudi sta se desava sa Imtelom?
STRANA 2 OD 2
marke ... 02.10.2009. 07:42 #144746

status: user
broj poruka: 384
Jeste imtel uvek bio skuplji, ali sam cesto kupovao tamo, jer sam znao sta placam, i da ce me u slucaju da se nesto desi ispostovati maksimalno.

btw eurolink je zatvoren, zvanicno, jer su im pustili menice koji ovi nisu imali da plate. Cifra je na kraju bila OGROMNA. Za svercovanje ne znam, sve je moguce, ali sumnjam.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic @GAMER4LIFE 02.10.2009. 08:42 #144750

broj poruka: 19063
isto se i meni na G9-ci izlizala jedna maska posle godinu i po, i ona guma se po svim mestima odlepila, i ja sam samo onaj ostatak skinuo do kraja, sada nije vise sa gumom, vec kao sljasteca plastika, lepsi je nego sto je bio onako gumiran steta sto kod nas jos uvek ne mogu da se nabave gripovi za njega

MaliAbner Re: @GAMER4LIFE 02.10.2009. 08:58 #144752

broj poruka: 7772
Logitec je itakako precenjena firma.
Za razliku od njega svi ostali naplacuju koliko vrede a Logitec vredi samo pola onoga sto se plati. A kosta kao da su delovi od cistog zlaga a recimo zvucnici posle nekog vremena bruje, misic se zamrzava, tastature koje kostaju 70+ evra se izlizu itd...

Mislite o tome !!!

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: isto se i meni na G9-ci izlizala jedna maska posle godinu i po, i ona guma se po svim mestima odlepila, i ja sam samo onaj ostatak skinuo do kraja, sada nije vise sa gumom, vec kao sljasteca plastika, lepsi je nego sto je bio onako gumiran steta sto kod nas jos uvek ne mogu da se nabave gripovi za njeg
::
philaemos Re: Re: @GAMER4LIFE 02.10.2009. 10:04 #144762

broj poruka: 2743
Ili das 50 eura za MX620 kome prokrcka levi klik posle 8 meseci, a ceo mis rikne posle godinu dana, a pazis ga kao malo vode na dlanu...

:: Logitec je itakako precenjena firma
:: Za razliku od njega svi ostali naplacuju koliko vrede a Logitec vredi samo pola onoga sto se plati. A kosta kao da su delovi od cistog zlaga a recimo zvucnici posle nekog vremena bruje, misic se zamrzava, tastature koje kostaju 70+ evra se izlizu itd..
:: Mislite o tome !!
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: isto se i meni na G9-ci izlizala jedna maska posle godinu i po, i ona guma se po svim mestima odlepila, i ja sam samo onaj ostatak skinuo do kraja, sada nije vise sa gumom, vec kao sljasteca plastika, lepsi je nego sto je bio onako gumiran steta sto kod nas jos uvek ne mogu da se nabave gripovi za njeg
:: ::
gile23 Re: Re: Re: @GAMER4LIFE 02.10.2009. 10:28 #144768

broj poruka: 9121
Check mail :).

Pozdrav!

:: Ili das 50 eura za MX620 kome prokrcka levi klik posle 8 meseci, a ceo mis rikne posle godinu dana, a pazis ga kao malo vode na dlanu...
:: ________________________________________________
:: Hope is the first step on the road to disappointment.
:: :: Logitec je itakako precenjena firma
:: :: Za razliku od njega svi ostali naplacuju koliko vrede a Logitec vredi samo pola onoga sto se plati. A kosta kao da su delovi od cistog zlaga a recimo zvucnici posle nekog vremena bruje, misic se zamrzava, tastature koje kostaju 70+ evra se izlizu itd..
:: :: Mislite o tome !!
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: isto se i meni na G9-ci izlizala jedna maska posle godinu i po, i ona guma se po svim mestima odlepila, i ja sam samo onaj ostatak skinuo do kraja, sada nije vise sa gumom, vec kao sljasteca plastika, lepsi je nego sto je bio onako gumiran steta sto kod nas jos uvek ne mogu da se nabave gripovi za njeg
:: :: ::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GAMER4LIFE .... 02.10.2009. 11:45 #144792

broj poruka: 839

Danas se pravi samo konfekcija da uzmu sirotinji pare, a nagruvaju reklame kako je to nesto HIGH END! high end moj `k****` nista covek ne moze da kupi i da kaze ovo je prava stvar! vredi te pare i trajace dugo dugo..
matz rr 02.10.2009. 15:00 #144823

broj poruka: 801

Sto se tice Imtela neki privatnik je kupio zgradu za oko milion eura pa moraju da se sele
zeljkoa Promenjen vlasnik 02.10.2009. 15:38 #144829

status: admin
broj poruka: 714
Promenjen je većinski vlasnik Imtela. Trenutno se renoviraju prostorije. Najavili su veliko proširenje, a danas im je stiglo i nešto robe posle dužeg vremena.

To je zvanična informacija.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gabelj Re: .... 02.10.2009. 16:35 #144841

broj poruka: 9

:: Danas se pravi samo konfekcija da uzmu sirotinji pare, a nagruvaju reklame kako je to nesto HIGH END! high end moj `k****` nista covek ne moze da kupi i da kaze ovo je prava stvar! vredi te pare i trajace dugo dugo..

Skroz se slazem! U vecini slucajeva skupo placena roba ne vredi mnogo vise od svojih kosookih i jevtinijih duplikata sem sto na njoj pise ime nekog zvucnijeg brenda npr Logitech i sl. Moram samo da izuzmem mog Micro$oft misa Lasermouse 6000 placenog 20e. Vredi svaku paru. Ubio sam boga u njemu igrajuci BF2, svi tasteri rade kao i kad je kupljen samo sam malo morao da intervenisem na stampi jer sam ih poodvaljivao. Ali tasteri kao takvi i dalje rade i nisu umrli :)
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60413. Broj poslatih odgovora: 647590.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs