Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Sta da uzmem?
STRANA 2 OD 2
DmasteRNo1 Ne stavljaj mi reči u usta 05.09.2009. 16:28 #137763

status: user
broj poruka: 6106
Ja sam `Džedaj`, a `Džedaji` ne mrze, zato što mržnja vodi na tvoju (tamnu) stranu. Ti si taj koji je ismevao AMD i ATi. Ja jednostavno ne volim Intel i nVidiju, zato ne kupujem njihove proizvode i tačka. To ne znači da te firme mrzim. Ti izgleda kada nešto ili nekog ne voliš, automatski mrziš, pa misliš da je isto i kod mene. E, silno grešiš sinak. Posebno ovo što misliš da sam ja dete. U sredu punim 26, i mogu da se kladim da sam stariji od tebe.

A jesi li ti isprobao te silne dobre ploče za AMD-a, s obzirom da ga doskora nisi ni imao. Verovatno nisi imao ni jednu, nego si o njima čitao na netu. I, na kraju, ne vidim zašto bi neko uzimao polovan hardver. Ja to ne bih nikada radio. Ne želim da razmišljam šta je neki `entuzijasta`, poput tebe, radio tom jadnom parčetu hardvera.

May The Force Be With You!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BlueSkyNIS ... 05.09.2009. 16:46 #137767

broj poruka: 860
Mislim da je Sky ipak stariji od tebe, my master.

Windows-free with Fedora 10

gile23 Re: Re: Re: Re: @Gile23 05.09.2009. 17:06 #137771

broj poruka: 9121
Te godine su imali tacno godina koliko sam pre rekao :).

Pozdrav!

:: Hvala na komplimentu
:: Nisam sumnjao u muzicke afinitete tvojih roditelja, samo sam se pitao koliko su imali godina 1966.
:: Pozdrav
::
:: :: Decko moji roditelji su slusali Bitlse sa 15 godina :)
:: ::
:: :: Pozdrav
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Ne stavljaj mi reči u usta 05.09.2009. 17:48 #137778

broj poruka: 12803
Malo si se itripovao...

...i nisi stariji od njega...

Povrh svega pljujes i intel i nvidiu a koristis inferioran hardver...

Svojom `AMD ful` konfiguracijom ne dobijas nikakvo posebno ubrzanje tako da ne vidim logiku tvoje price sem neke tvrdoglavosti i otudjenja brendova iz ne znam kog razloga...

:: Ja sam `Džedaj`, a `Džedaji` ne mrze, zato što mržnja vodi na tvoju (tamnu) stranu.
SkyFire Re: Ne stavljaj mi reči u usta 05.09.2009. 18:34 #137791

broj poruka: 18472
Oj Ddzedaju moj mali..

`Ne želim da razmišljam šta je neki `entuzijasta`, poput tebe, radio tom jadnom parčetu hardvera`

Tesko da mozes i da zamislis jer nemas dovoljno znanja za to.To je za tebe Spansko selo.Ni jedno parce hardvera nije jadno,samo je bitan nacin na koji se koristi,pristup tj znanje.

AMD je bio uvek vrlo blizu mene kao i ATI.Kad sam ja utezao i OC-ovao P3 i zezao se sa Bartonima i ATI 9200-9600 Pro/XT dizao im clock i poboljsavao performanse,menjao cooler-e,modovao hladjenje ja ne znam gde si ti deckic tad bio.Ovo je jos i relativno skoro da ne nabrajam neku tesku proslost..
Nebitno,da ne bude da SkyFire zapocinje svadju prvi si krenuo paljbu po pljuvanju i to svog brenda samo zato sto ploca za AMD ima na sebi nvidia chipset.Za mene je to bolest..Neobjektivan si do maximuma i nije lepo jer citaju to sirom korisnici koji zele nesto da nauce.Po tvojoj prici kad bi od tebe ucili ispalo bi da su ploce sa nvidia chipsetom za AMD tesko djubre a da samo valjaju novije generacije ploce sa AMD chipsetom zato sto su full AMD.Ko je sada ovde pristrasan?
Drzimo se teme a ne zalazimo us strucnost usera po na osob,tesko da tu sa mnom mozes da drzis bilo kakvu pricu.
Mene samo interesuje sledece.Ti i dalje tvrdis da su ploce sa nvidia chipsetom lose i da ih treba izbegavati generalno ili da je to samo tvoje misljenje jer ti ne volis nvidiu?!Ajde ogradi se pa da zavrsimo vise ovu pricu ok?P.S.Smiri malo strasti,na tvoju zalost sam stariji i bilo bi lepo da postujes starije kolege ako se uopste mozemo nazvati tako

Green Green Grass of Home

:: May The Force Be With You!
DmasteRNo1 Mali Džedaj 05.09.2009. 20:08 #137807

broj poruka: 6106
Ja se pljuvanjem ne bavim, to je tvoj fah. Ja sam samo izneo svoje mišljenje da danas nema smisla uzimati ploču za AMD-ove procesore, koja nema AMD-ov čipset. A, to što se ti i tvoji branioci (`Malo si se itripovao...`) ne slažete sa time, to je vaša stvar. O nVidiji i Intelu nisam rekao ni jednu ružnu reč, nego sam rekao da oni za mene ne postoje. Međutim, vi to interpretirate kao pljivanje po vašim `ljubljenim` kompanijama. To ne znači da su loši i da drugi ne treba da ih kupuju. Ja, iz principa neću, kao što nikada neću navijati za Partizan, nego uvek samo i isključivo za Zvezdu.
Meni pare ne padaju sa neba, pa moram da koristim `inferioran hardver`. Ne mogu i ne želim da se zajebavam sa overklokovanjem, modovanjem, zatezanjem i natezanjem hardvera zato što moja mašina i na difolt vrednostima radi posao za koji je meni potrebna. Čak i da ne znam, naučiću. Nije problem.
Kako to da se uvek svađam sa tobom i sličnima. Pa valjda ima i drugih ljudi na forumu koji se ne slažu sa mnom. Takvi poštuju tuđe mišljenje, a ne padaju u vatru poput tebe.
A, to što si stariji, još te samo više srozava u mojim očima, tako da od poštovanja starijeg kolege nema ništa. Toliko od mene, mlađi popušta.

May The Force Be With You!

SkyFire Dobre rece Daum,koji trip! 05.09.2009. 20:50 #137819

broj poruka: 18472
Ajde sto si se istripovao za hw nego se tripujes da se neko jos i svadja.Ja nisam povisio ton ni najmanje,podizao tenziju,upucivao ruzne reci.To ti sve vreme radis Bog te pita zasto?Ja sam ti samo psotavljao pitanja na koje si ti meni odgovarao nekim nepovezanim glupostima.Mogli smo lepo da zavrsimo to sa jednom recenicom,Ne volis nvidiu,ploce s anjenim chipsetom za AMD ZA TEBE su sr@nje i kraj.Onda znamo da je to tvoje misljenje.Ovako si se postavio kao da si osvojio Ameriku,prezentiras ti neke nove netacne informacije i to sve GLOBALIZUJES!Sto se mene tice ja i ti i nemamo sta da pricamo vise ,ocigledno da nismo na istim talasnim duzinama.Odrasti malo,nezreo si prijatelju mnogo a uplices se u diskusiju o hardveru bez argumenata a da pri tom okreces sve po licnoj osnovi i pravis od toga nekakvu suplju filozofiju.
Da naglasim : JA SE NISAM SVADjAO!!!
Uzivaj.Pozdrav.

Green Green Grass of Home

gliga79 Moje misljenje 05.09.2009. 21:21 #137828

broj poruka: 4641
Imam Intel proc. i plocu sa Intelovim cipsetom. Grafika ATI. Moje misljenje se na neki nacin poklapa sa DmasteRNo1-ovim. Naime kada bih kupovao ATI-jev procesor, nikako ne bih plocu kupio sa n-vidija cipsetom. izbor bi bio ati. Zasto ovo kazem, jednostavno mi ploce sa ATI cipsetom ulivaju vece poverenje, mislim da je n vidia sto se tice ploca `pukla`, nakon izbacivanja odlicnih ploca od strane amd-ati-ja. Cak citam da je n vidija u teskim gubicima i finansijskoj krizi.Logicno je zakljuciti da u takvoj situaciji ne moze da pruzi kvalitet na nivou, dok amd i intel cvetaju kao nikad. Mislim da sam bio jasan.
Prosli komp mi je bio AMD. Znaci sto se mene tice kupujem ono sto mislim da je u tom trenutku najbolje, nemam predrasuda prema nijednom brendu.
Pozdrav
RESISTANCE IS FUTILE

coldcry Hm 05.09.2009. 22:01 #137838

broj poruka: 174

A jer mogu ja nesto da kazem?

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60413. Broj poslatih odgovora: 647590.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs