za toticnu firmu samo reci hvale, jeste da ono sta imaju od ponude obicno nemaju u radnji ali.... komponenta bilo da je imaju u svojoj ponudi ili ne mogu da je nabave po sistemu naruci danas dobijas sutra, jednom mi se desilo da je to bilo prekosutra, cene su pristojne, reklamacije brze, isto dan-dva (sta reci dva puta za redom sam spalio abit nf7 pod bartonom pre par godina i oba puta su mi zamenili za manje od 24h), sa ostalim firmama sam se ranije zezao kao i vi dok mi ortak nije sugerisao za ovu firmu
Vidim da vecina vas ima prijatna iskustva sa manjim firmama, sto samo govori u prilog svemu onome sto sam rekao. Dali ima ili nema na stanju manje je bitno, bitno je da ste na kraju zadovoljni a narocito tokom trajanja garancije
Prvo hvala svima jer ste mi puno pomogli. Pregledao sam ponude svih firma koje ste spomenuli i na kraju odabrao Microsystems jer su imali najvise komponenata koje sam trazio.
Na kraju evo mog upgrade-a nakon 5 godina: P4 Nortwood 2.8 - > C2D E8400 3.0 Abit IS7-E2 - > Asus P5Q-3 2x1GB NCP DDR400 - > 2x1GB OCZ DDR3 1600 MSI GF 5200 128MB/? - > Sapphire HD 4870 512MB/256bit Na to jos Vendeta2, Viewconic VX2433wm, Samsung SATA2 500GB, Tt 750W, Tt Wing RS201...
Jedva cekam da stigne, sklopim i pokrenem 3D modele koji su me izludjivali do sada.
:: za toticnu firmu samo reci hvale, jeste da ono sta imaju od ponude obicno nemaju u radnji ali.... komponenta bilo da je imaju u svojoj ponudi ili ne mogu da je nabave po sistemu naruci danas dobijas sutra, jednom mi se desilo da je to bilo prekosutra, cene su pristojne, reklamacije brze, isto dan-dva (sta reci dva puta za redom sam spalio abit nf7 pod bartonom pre par godina i oba puta su mi zamenili za manje od 24h), sa ostalim firmama sam se ranije zezao kao i vi dok mi ortak nije sugerisao za ovu firm ::
:: Prvo hvala svima jer ste mi puno pomogli. Pregledao sam ponude svih firma koje ste spomenuli i na kraju odabrao Microsystems jer su imali najvise komponenata koje sam trazio. :: :: Na kraju evo mog upgrade-a nakon 5 godina :: P4 Nortwood 2.8 - > C2D E8400 3. :: Abit IS7-E2 - > Asus P5Q- :: 2x1GB NCP DDR400 - > 2x1GB OCZ DDR3 160 :: MSI GF 5200 128MB/? - > Sapphire HD 4870 512MB/256bi :: Na to jos Vendeta2, Viewconic VX2433wm, Samsung SATA2 500GB, Tt 750W, Tt Wing RS201.. :: :: Jedva cekam da stigne, sklopim i pokrenem 3D modele koji su me izludjivali do sada. :: ::
Broj postavljenih tema: 60413. Broj poslatih odgovora: 647590. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.