dok se ne dignes, nema leba... Probo sam i ovako i onako, pa sam odlucio da ne budem ni jedna zivotinja, a zeleo bih i bolji zivot, a dok te svi potkradaju to ide teze. Go Go Go !!!
Ti to nazivaš srećom ? Odneo, zovi za nedelju dana. Zovem.....zovi preksutra. Preksutra - popušio si od garancije i zamene. Zovem servis javi se neki filozof koji misli da svako ko zove nema više od 2 razreda gimnazije i misli da će rečima `rezonacija i frekvencija` da me uplaši. E onda rovari po e-mail-ovima i telefonima dok nisam naišao na čoveka koji ne bi baš volao da ima problema kao distributer, a i tržišna mu baš i nije draga pa mi je pomogao. Pa opet kod onog servisera......a da mi to ponovo probamo......sreća, 12 dana sreće.
Sreća je kad odneseš problematičan hardware u Imt_l_v servis i završiš za 15 min. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Brate moj nemoj da se ljutis..Problem si resio svaka cast i dokazao si da si sposoban da na takav nacin resis situaciju a i priznaj da si dosta i srece imao..Neko da je na tvom mestu bio to mu nebi proslo 200%!Generalno na lep nacin ne mozes vise nista da resis to ti je cela istina..Ako ne pokazes zube - kraj ,izduvao si ga samo tako.. :: :: Sto se tice ovog sto si se uhvatio o pravilu foruma govorim samo zato sto je userima samo jos taj mali deo od svega ostao a to je da se nekom pozale i podele svoj problem..Najbolje i da im se pored svega jos i to oduzme-da nemaju nikakvo pravo glasa!Pa nismo mi ovde robovi i ako mi se cini da malo,malo vlada diktatura.Aman pa gde je demokratija..Non stop pricamo o nekoj demokratiji a sad treba da se foliramo i cutimo..Mislim nema dalje.. :: :: Ovo govorim generalno,ne odnosi se na tebe Bax :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Ma nema frke, sami sebe banujte, tucite se po radnjama, pljujte po forumima, a bax šlihtara će da ćuti. Dobro znaš kako sam rešio moj problem sa pločom. Našao sam kome da se obratim i sve rešio lepim rečima i kulturom. Oni koji su zaslužili su popili svoj čaj :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Izvini bax ali to mi nekako ulizicki zvuci-kazem samo zvuci...(oprosti sto nemam dlake na jeziku ali ti si se jedini opozvao na neka pravila foruma! :: :: :: Ovde se radi o problemima ljudi o njihovom finansijskoj steti i moralno-dusevnom bolu!Niko ih nece pitati kako se osecaju posle takvog gadnog iskustva!Prodavce boli uvo,jer ce posle spokojno i mirno da legnu da spavaju-ko zna koliko su ljudi tako preveslali i jos na konto toga bili zadovoljni jer u danasnje vreme je ponos i sposobnost-skill ako nekog za_ebes tj prevaris!Finansijska policija i sl..Pa ti bre procesi traju u nedogled a da ne kazem pored toga koliko je ta ista inspekcija kupljena od strane raznih firmi,stigne dojava oni dodju dobiju svoje i svi zadovoljni :: :: :: Dokle da se vise foliramo..Cutanje..Kakvo crno cutanje i gutanje..Doslo je vreme kad moras da hvatas sam za gusu,da ne cekas ovaj je_eni zakon koji je i onako podlezan raznim rupama i ne funkcionise vec odavno kako treba :: :: :: Bre nikog vise nista ne zanima,pravde vec odavno nema i ako pored svega toga ovaj jadni ojadjeni narod ne sme svoju dusu da isprazni na forumu ja nemam reci..Onda smi mi celokupno jedna velika stoka i nismo vredni nicega :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
E moj Bax,upravo to sto si ti doziveo se zove sreca..To drugo sto cenis da zavrsis posao za 15 min se zove idealno ili ti bajka u danasnje vreme.. Poenta i jeste sledeca da je vreme takvo kakvo jeste a narod pokvaren do srzi..Jednostavno govna vise ne mogu da se gutaju,previse smo napaceni i ojadjeni..
Kazes sreca..Evo ti moj primer a recimo da imam malo vece privilegije i prolaz kod distributera od tebe kao i od vecine forumasa..Crkla mi graficka karta tj nije bila ispravna i ja se ponadam ajde da ne cekam ipak je to GTX280 tek se pojavio ,pomislih za cas ce to..Ali prc,tu lezi zec kod svih njih..Postoje ta njihova pravila u drndanju i cekanju..I pored sve te privilegije cekao sam 7 dana da mi se posalje druga i to mi srecom zavrsio moj drugar koji je da kazem `izvrsio pritisak` da se to zavrsi ui najkracem mogucem roku!Zaista zahvalan na tom poduhvatu jer se za to ceka od 30-45 dana..Znas i sam da sam Daumu zavsrio da dobije isto ranije i to od sasvim drugog proizvodjaca..
Danas ti je narod potrosna roba,stoka koje se muze na sve strane kako god stigne a firme profitiraju.. Cast izuzetcima na postenju,uljudnosti i efikasnosti...
Tu bajku sam u pomentoj firmi iskusio već 5 puta: ploča, RAM, flash, tastatura, HDD. Radi - ne radi, ćao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: E moj Bax,upravo to sto si ti doziveo se zove sreca..To drugo sto cenis da zavrsis posao za 15 min se zove idealno ili ti bajka u danasnje vreme. :: Poenta i jeste sledeca da je vreme takvo kakvo jeste a narod pokvaren do srzi..Jednostavno govna vise ne mogu da se gutaju,previse smo napaceni i ojadjeni. :: :: Kazes sreca..Evo ti moj primer a recimo da imam malo vece privilegije i prolaz kod distributera od tebe kao i od vecine forumasa..Crkla mi graficka karta tj nije bila ispravna i ja se ponadam ajde da ne cekam ipak je to GTX280 tek se pojavio ,pomislih za cas ce to..Ali prc,tu lezi zec kod svih njih..Postoje ta njihova pravila u drndanju i cekanju..I pored sve te privilegije cekao sam 7 dana da mi se posalje druga i to mi srecom zavrsio moj drugar koji je da kazem `izvrsio pritisak` da se to zavrsi ui najkracem mogucem toku!Zaista zahvalan na tom poduhvatu jer se za to ceka od 30-45 dana..Znas i sam da sam Daumu zavsrio da dobije isto ranije i to od sasvim drugog proizvodjaca. :: :: Danas ti je narod potrosna roba,stoka koje se muze na sve strane kako god stigne a firme profitiraju. :: Cast izuzetcima na postenju,uljudnosti i efikasnosti.. :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Lepo,onda je stvarno za pohvalu ili tebe tamo poznaju,jedno jeste..Naravno da ima firmi koje posluju jako profesionalno ali se sve vise svodi na podvale i na totalni amaterizam ..O ponasanjima i kulturi tj vaspitanju zaposlenih necu ni da pricam...
Skrenucu ti paznju da ta firma nije distributer...Ona isto zavisi od uvoznika!
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Tu bajku sam u pomentoj firmi iskusio već 5 puta: ploča, RAM, flash, tastatura, HDD :: Radi - ne radi, ćao :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: E moj Bax,upravo to sto si ti doziveo se zove sreca..To drugo sto cenis da zavrsis posao za 15 min se zove idealno ili ti bajka u danasnje vreme. :: :: Poenta i jeste sledeca da je vreme takvo kakvo jeste a narod pokvaren do srzi..Jednostavno govna vise ne mogu da se gutaju,previse smo napaceni i ojadjeni. :: :: :: :: Kazes sreca..Evo ti moj primer a recimo da imam malo vece privilegije i prolaz kod distributera od tebe kao i od vecine forumasa..Crkla mi graficka karta tj nije bila ispravna i ja se ponadam ajde da ne cekam ipak je to GTX280 tek se pojavio ,pomislih za cas ce to..Ali prc,tu lezi zec kod svih njih..Postoje ta njihova pravila u drndanju i cekanju..I pored sve te privilegije cekao sam 7 dana da mi se posalje druga i to mi srecom zavrsio moj drugar koji je da kazem `izvrsio pritisak` da se to zavrsi ui najkracem mogucem toku!Zaista zahvalan na tom poduhvatu jer se za to ceka od 30-45 dana..Znas i sam da sam Daumu zavsrio da dobije isto ranije i to od sasvim drugog proizvodjaca. :: :: :: :: Danas ti je narod potrosna roba,stoka koje se muze na sve strane kako god stigne a firme profitiraju. :: :: Cast izuzetcima na postenju,uljudnosti i efikasnosti.. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Nisam jedini sa dobrim iskustvima sa njima. I nikog tamo ne poznajem. Na njihovom sajtu imaš informacije o tome za šta su a za šta nisu distributeri (partneri).
Ali nikad neću raditi po principu, `e oni su stoka, sad ću i ja da budem stoka.` Njima ću da objasnim i dokažem da su stoka i uživaću u tome. A sad idem da se šlihtam, nisam dugo.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Skrenucu ti paznju da ta firma nije distributer...Ona isto zavisi od uvoznika :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Tu bajku sam u pomentoj firmi iskusio već 5 puta: ploča, RAM, flash, tastatura, HDD :: :: Radi - ne radi, ćao :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: E moj Bax,upravo to sto si ti doziveo se zove sreca..To drugo sto cenis da zavrsis posao za 15 min se zove idealno ili ti bajka u danasnje vreme. :: :: :: Poenta i jeste sledeca da je vreme takvo kakvo jeste a narod pokvaren do srzi..Jednostavno govna vise ne mogu da se gutaju,previse smo napaceni i ojadjeni. :: :: :: :: :: :: Kazes sreca..Evo ti moj primer a recimo da imam malo vece privilegije i prolaz kod distributera od tebe kao i od vecine forumasa..Crkla mi graficka karta tj nije bila ispravna i ja se ponadam ajde da ne cekam ipak je to GTX280 tek se pojavio ,pomislih za cas ce to..Ali prc,tu lezi zec kod svih njih..Postoje ta njihova pravila u drndanju i cekanju..I pored sve te privilegije cekao sam 7 dana da mi se posalje druga i to mi srecom zavrsio moj drugar koji je da kazem `izvrsio pritisak` da se to zavrsi ui najkracem mogucem toku!Zaista zahvalan na tom poduhvatu jer se za to ceka od 30-45 dana..Znas i sam da sam Daumu zavsrio da dobije isto ranije i to od sasvim drugog proizvodjaca. :: :: :: :: :: :: Danas ti je narod potrosna roba,stoka koje se muze na sve strane kako god stigne a firme profitiraju. :: :: :: Cast izuzetcima na postenju,uljudnosti i efikasnosti.. :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Niko i ne kaze da se trebati spustati na taj nivo niti biti stoka..Jednostavno samo drzati do sebe i ne dozvoliti da te gori pocenjuju i prave budalom i glupakom.. Zato treba pokazati zube cisto da das do znanja da drzis do sebe i da ti nije prijatno nijhovo ponasanje tj da si ostecen~!
A za distrubutere ,uvoznike sam ti rekao bas zbog toga sto odredjene firme nemaju nikakav odnos sa njima osim poslovnog i ako je nesto po sredi uticaj ne postoji a kranji korisnik ispasta.. A kad odes u odredjenu firmu ako se drzi pravila kao recimo LOH da prozivod koji je pokvaren postoji nov na lageru reklamacija ide odmah tj dobija se na licu mesta! Ako nema,onda se u dogledno vreme nabavi a user ce dobiti drugo na koriscenje ako bas nema uvoza ...
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Nisam jedini sa dobrim iskustvima sa njima. I nikog tamo ne poznajem :: Na njihovom sajtu imaš informacije o tome za šta su a za šta nisu distributeri (partneri) :: :: http://www.imtel.co.yu/i2.php?pg=2 :: :: Ali nikad neću raditi po principu, `e oni su stoka, sad ću i ja da budem stoka.` :: Njima ću da objasnim i dokažem da su stoka i uživaću u tome. :: A sad idem da se šlihtam, nisam dugo :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Skrenucu ti paznju da ta firma nije distributer...Ona isto zavisi od uvoznika :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tu bajku sam u pomentoj firmi iskusio već 5 puta: ploča, RAM, flash, tastatura, HDD :: :: :: Radi - ne radi, ćao :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: E moj Bax,upravo to sto si ti doziveo se zove sreca..To drugo sto cenis da zavrsis posao za 15 min se zove idealno ili ti bajka u danasnje vreme. :: :: :: :: Poenta i jeste sledeca da je vreme takvo kakvo jeste a narod pokvaren do srzi..Jednostavno govna vise ne mogu da se gutaju,previse smo napaceni i ojadjeni. :: :: :: :: :: :: :: :: Kazes sreca..Evo ti moj primer a recimo da imam malo vece privilegije i prolaz kod distributera od tebe kao i od vecine forumasa..Crkla mi graficka karta tj nije bila ispravna i ja se ponadam ajde da ne cekam ipak je to GTX280 tek se pojavio ,pomislih za cas ce to..Ali prc,tu lezi zec kod svih njih..Postoje ta njihova pravila u drndanju i cekanju..I pored sve te privilegije cekao sam 7 dana da mi se posalje druga i to mi srecom zavrsio moj drugar koji je da kazem `izvrsio pritisak` da se to zavrsi ui najkracem mogucem toku!Zaista zahvalan na tom poduhvatu jer se za to ceka od 30-45 dana..Znas i sam da sam Daumu zavsrio da dobije isto ranije i to od sasvim drugog proizvodjaca. :: :: :: :: :: :: :: :: Danas ti je narod potrosna roba,stoka koje se muze na sve strane kako god stigne a firme profitiraju. :: :: :: :: Cast izuzetcima na postenju,uljudnosti i efikasnosti.. :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
nije upuceno nikom konkretno... Bese fora u pravilniku, da se ne prica o ovome jer konkurencija pljuje rivalske firme, pa je sve ovo mozda namesteno tim ubogim lopinama( hahahahaha). Jbt, pa ko ce nas potrosace da zastiti, pa oni od nas kradu, a mi treba jos i da cutimo...?
Reko sam za mp3 da sam ceko ko gladan leba da ga oprave ili zamene(mada mu je moj ortak pomogo da ugine), iako je bilo relativno malo posle kupovine oni nisu imali novi da ga zamene, a da ga poprave tek nista. Odlazim ja, zovem, cekam u servisu da me neko primeti, nista. Zovem kevu, jer racunam kad vide stariju zenu, valjda ce bar da saslusaju sta se deseva. Dodje keva(ja sa njom), trazi da prica sa direktorom, sve fino, kulturno... Komedija, direktorka utripuje da je ona iz poreske, iako keva nije rec jos rekla(smesno je to sto ona i jeste i sto zna ljude iz centra i svih filijala), pocne da se izvinjava i da moli da ne pokrenemo neku kampanju protiv njih... Kaze zna ona sve metode kako da se nekom zagorca zivot, a za mp3 kao nema frke(mada tada 180e nije bilo malo), mogu da dobijem i bolji(tako je i bilo) ili lovu nazad. Tada sam jedva i pricao sa kevom(bili smo u ratu) i zaista sam bio primoran da trazim help, jer je bila agonija(puko sam lovu za player, a crkne mi komp i tako ja oko 3 meseca i bez zike i bez kompa, e to je brain damage).
Poenta je da oni savrseno znaju sta i kako rade, tako da nema sta da ih iznenadi i bas zato treba ih oplesti samo tako.
sto se tice im_ela ja sam kod njih kupovao dosta stvarcica,na primer memorijsku za telefon 2gb kingstom microsd koja je kostala 350din.Jos mi napisu garanciju za nju,odnosno popunjavali su 10min.papir sto mi je bilo smesno ali svaka im cast za to.Kupovao sam dosta stvari kod njih i do sada nisam imao problema.Bili su dosta ljubazni,cak su mi vratili neki kabl od 500din.bio je samo u nekoj kesi bez racuna jer sam ga izgubio.
Ovako to sto se desava sa tim proizvodima svako nekome uvali po nesto, kada se vlasniku taj proizvod obije o glavu (mislim bukvalno) pocece da razmislja o svom poslovanju (jadan on ako je to GTX295), jedva cekam da se Telekom privatizuje da bi se njihovi sluzbenici koji treba da ljudima daju informacije za internet vise zainteresovali za posao,...
Drugi ortak rezervise monitor u firmi na Banovom Brdu, da bi se ispostavilo da to nije taj model, vec su se zbunili sa kutijama... Btw ta firma se ovde reklamira da ima najnize cene, a kada odete kod njih ili ih zovete te robe nikada nema, niti znaju kad ce da dobiju ponov
Javlaj mi se da je adrsa Kirovljeva Banovo brdo. To su oni dyto pordaju DDR2 mem 800mhz za 800 din 850 a kad tamo 1100
Broj postavljenih tema: 60413. Broj poslatih odgovora: 647590. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.