Dokle će Ljubiša Pančevo (Maša Starčevo) da bude ovde prisutan?
STRANA 2 OD 2
Pisko
Aha!
14.12.2008. 01:41
status: user broj poruka: 6668
Vi ste dakle pokupovali to od Kissishe von Pancewo! Tu su dakle nestali Klamathi i Bartoni! A ja se još pitam.... šta bre emotivne veze! Pare sve kupuju, od ljubavi se ne živi, nego lepo digni cenu na 150€ pa da se nadjemo... Ali, očigledno mu ide. Prodao je sve bartone (i taj Klamath, jel` šo` ga je Bax vacuumisao i sefnuo) i ostala mu samo neispravna Gigabyte soc 478 MoBa.... ko` da ima drugih nego neispravnih... Ljubiša, nabavi ispravnu Gigabyte ploču, pa da se pobiju mušterije, a ne ovako, neispravnu koje svi imaju.... Mislim da je potrebna Schwartzwald Klinika za bolesne oglase, hitno da se isprogramira. Koliko sutra ujutro da osvane, inače zovem Mrkonjića da vas jaše i preti. P.S. Machine popravlja Gigabyte, samo se folira da voli Abit-a, od Abita nikad dinara nije vajdisao! Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Pet evra, EEEEEJ, PET EVRA ! P E T! Znaš li ti koliko je to? ... dobro, ako se zalije, ondak može.... kakav bedak, taman sam skupio 68€ kad ono oni prodali za 70. CIA burazere, oni to rade u tandemu, to je sve povezano na toj berzi-oglasi... A, eno ga gore opet se neki upeco na Ljubišinu neispravnu ploču, prvih deset tema na forumu su čudo. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Da se i ja malkice priključim... Pošto sam se zeznuo sa dotičnim ako ga se uopšte može nazvati gospodinom, da ukratko iznesem svoje vidjenje stvari.. Ovako: kao prvo radio sam sa dosta ljudi oko ovih polovnih stvari iz Beograda, Novog Sada, B. Petrovca i nikada nikakvih problema nije bilo.. Uvek se oko bilo čega moglo dogovoriti, jer je postojala što sam ja i dotičnom pokušao da objasnim tzv. radna garancija od par dana.. Znači ja i kad sam kupovao ploču od njega, sve sam ja to lepo shvatio da ne daje garanciju, nema reklamacije, ne odgovara za instalaciju itd.. rekoh u redu ali moj jedini uslov je bio da ploča proradi.. A neće.. Od prvog momenta ni da bekne.. što je najgore ja to činio drugu uslugu kao nema para za novo(ja mu to savetovao) pa rekoh ajde da nadjemo nešto polovno.. jbg još nisam izgubio poverenje u ljude, pa se zajebo.. priznajem, moja greška.. ispao sam naivan, ali kao što kažem to ide meni na dušu.. Meni nije jasno kako čovek prodaje nešto a ne odgovara za svoju robu? ja priznajem da posle ugradnje, instalacije garancija ide na moju odgovornost ali.. tu ima jedno veliko ali.. znam i to da je trgovati polovnom robom rizik ali taj rizik bi trebalo da se deli na obe strane(ako smo korektni) i mene kako kupca i prodavca.. ne može meni sad da proda ploču pa kao daj pare a ja ne priznajem ništa.. odnosno dalje me se ništa ne tiče.. to je stvarno nekorektno.. znam i to da me niko nije terao da uzimam od njega, ali jbg.. i te priče(za malu decu) što mi servirao kao namerno se kvare ploče, ti nemaš pojma da to uradiš, i probaj ti to još jednom ploča garantovano radi tj ispravna je.. tu rečenicu mi je ponovio barem 50 puta.. i pazite ovo.. kao nema garancije, reklamacije i da sve što šalje, šalje bezbedno i sigurno upakovano.. meni je ploču upakovao u običan papir i još se uvredio kad sam ga pitao što je nije stavio u kutiju i tako poslao.. i ko je ovde lud??? znam, ja sam .) što sam uzimao od njega .)
i još nešto, komentare tipa Panj Autor(doduše piše se Pan) i tome slične i insuinacije da je to pretežno Slovački gradić stvarno nisu na mestu i ne znam zbog čega je to relevantno.. I da, jesam Slovak, pa šta..
Na kraju mi ostaje samo da se zahvalim svima na podršci i da se nadam da ovaj prevarant neće još dugo raditi (mada znam da je to lažna nada .))
E Igore, bilo bi lepo da se ispricamo na ulici, ali duva vetar.:), Ali, neka i drugi cuju, nemoramo da sapucemo.
Sve vreme pricas o ploci Gigabyte soc 478, kojoj ?????? Koliko si je platio ???? Za koga si je uzeo ??? Nikada do sada nisi rekao !
I da dodam.. Bio sam kako pisu “ovca za sisanje”. Jer sam pre skoro dve godine dana uzeo plocu od tog Gospodina Ljubise. Jos i dan danas radi, mada je vec stara, ali je vec na sinovljevom kompjuteru. Bilo je sve uredu, ne zameram nista. Pre 4 meseca uzeo sam opet, poslao mi je postom u kutiji. Unutra su bili kablovi, knjizica i CD. Bila je 55 eura zajedno sa procesorom, radi opet. (Nisi je ti ugradjivao).
Izvini, što sam Te nazvao Panj (Gospodin). Ali sam lepo napisao pored toga GOSPODIN. Svakodnevno kada idem kuci prolazim kroz naseljeni deo Pančeva, u kome žive Slovaci, Madjari i Srbi, tako da sam čuo i kako se oslovljavaju i izgovaraju to Pan ( Panj ), a imam i dosta prijatelja slovaka. Nisam nacionalista.
Da, reče neko, a koja je to Gigabyte soc 478 ploca i koliko si je platio ?????
Mislim da je red, da se i Ti meni JAVNO izviniš, što si moje ime pomenuo, mada nema nikave veze sa svim ovim.
:: E Igore, bilo bi lepo da se ispricamo na ulici, ali duva vetar.:), Ali, neka i drugi cuju, nemoramo da sapucemo :: :: Sve vreme pricas o ploci Gigabyte soc 478, kojoj ????? :: Koliko si je platio ??? :: Za koga si je uzeo ?? :: Nikada do sada nisi rekao :: :: I da dodam. :: Bio sam kako pisu “ovca za sisanje”. Jer sam pre skoro dve godine dana uzeo plocu od tog Gospodina Ljubise. Jos i dan danas radi, mada je vec stara, ali je vec na sinovljevom kompjuteru. Bilo je sve uredu, ne zameram nista :: Pre 4 meseca uzeo sam opet, poslao mi je postom u kutiji. Unutra su bili kablovi, knjizica i CD. Bila je 55 eura zajedno sa procesorom, radi opet :: (Nisi je ti ugradjivao) :: :: Verujem da me se secas :) :: :: D. Drakuli :: Backi Petrova
Mozda .)
Cujte, da ne bude zabune.. Ja ne bezim od odgovornosti da je to polovna roba, da to mozda ne radi, da je moja krivica sto sam je uzeo i sto jbg verujem ljudima.. Ja sam doticnog gospodina i pitao da li postoji neki vid razgovora, dogovora oko toga da meni ploca uopste nikada nije htela da proradi.. I ako je toliko ubedjen da radi da mu ja to donesem pa nek proda dalje.. Na sta sam dobio odgovor da ne pada mu na pamet i opet se oseti uvredjen kao sta sam ja to da zahtevam tako nesto.. Jedino sto sam ja hteo je neki vid dogovora.. Nista vise.. Verujem i da su mnogi radili sa njim pa imaju pozitivna iskustva, da im sve radi kako treba, ali vidite i Vi ste napisali da Vam je plocu poslao zapakovanu u kutiji i platili ste je 55eura.. Ja sam je platio 2600dinara golu golcatu, bez kutije, kablova, drivera, sto je sve sastavni deo ploce i kad sam pitao sto nije zapakovana u neku bilo kakvu kutiju, bas zbog te zastite prilikom transporta, dobio sam odgovor u smislu da to kosta jos dodatnih 15-20eura.. Rekoh, molim!!!! .) pa sad Vi vidte.. Sto se oznake ploce tice ne znam je napamet, ali kad dodjem kuci mogu napistati, znam de 865chipset, ima oznaku 1000-G na kraju i da je revizija 3.1 .) toliko pamtim.. I uzeo sam je za prijatelja, ne znam da li je bitno ime.. Znaci suma sumarum, ja ne bezim od odgovornosti, zajebo sam se sta ces .), jbg zivot ide dalje.. Ja sam jedino hteo da vidim da li je moguc neki vid dogovora pa cak da uzmem jos jednu plocu, ali da je ne platim punu cenu nego recimo 50% na sta sam takodje dobio odgovor tipa, da li sam ja lud!!! .) nema, ni govora o tome.. Toliko.. Gos`n Drakulic, mozemo i na pice, posto smo komsije .)
:: Izvini, :: što sam Te nazvao Panj (Gospodin). Ali sam lepo napisao pored toga GOSPODIN :: Svakodnevno kada idem kuci prolazim kroz naseljeni deo Pančeva, u kome žive Slovaci, Madjari i Srbi, tako da sam čuo i kako se oslovljavaju i izgovaraju to Pan ( Panj ), a imam i dosta prijatelja slovaka. Nisam nacionalista :: :: Da, reče neko, a koja je to Gigabyte soc 478 ploca i koliko si je platio ???? :: :: Mislim da je red, da se i Ti meni JAVNO izviniš, što si moje ime pomenuo, mada nema nikave veze sa svim ovim :: :: Masa Ljub
Ok, nema frke.. Cini mi se da ja nisam nista lose rekao ali u svakom slucaju se izvinjavam ako je nesto lose shvaceno.. Ja sam samo rekao da to sto ja zivim u B. Petrovcu pretezno nastanjenom Slovackim stanovnistvom je absolutno nebitno u i oko ove teme. I nijednom nisam spomenuo da ste Gospodine mozda to sto kazete.. I verujem da imate Slovake za prijatelje, pa ljudi smo svi.. .) Pozdrav i postovanje..
Izvini, očigledno se nismo dobro razumeli, ali ja sam prvenstveno mislio na naslov: Dokle će Ljubiša Pančevo (Maša Starčevo) da bude ovde prisutan?
U kome se ja spominjem....Maša Starčevo....Što je naravno poljuljalo moj ovdašnji ugled, i primoralo na pisanje, da ne kažem pravdanje, šta imam, i šta radim. ..... (ipak da ne pišem dalje). Pa te molim da to ispravis. Ali mislim da nije nimalo pristojno odlučivati, od strane nas ko će ovde biti prisutan, a ko ne. Uostalom, ja sam da svi budu prisutni, borimo se za OTVORENO TRŽISTE. Uostalom, neka prodaje ko šta hoce i koliko hoće, i po kojim cenama želi.
Samo znam, da ja nijednom nisam predjen od Gospodina Ljubiše, vrlo je korektno poslovanje uvek bilo.
Ja ovog čiku više neću da spomenem. Ovo je za vic.
:: Izvini :: očigledno se nismo dobro razumeli, ali ja sam prvenstveno mislio na naslov :: Dokle će Ljubiša Pančevo (Maša Starčevo) da bude ovde prisutan :: :: U kome se ja spominjem....Maša Starčevo....Što je naravno poljuljalo moj ovdašnji ugled, i primoralo na pisanje, da ne kažem pravdanje, šta imam, i šta radim. ..... (ipak da ne pišem dalje) :: Pa te molim da to ispravis :: Ali mislim da nije nimalo pristojno odlučivati, od strane nas ko će ovde biti prisutan, a ko ne. Uostalom, ja sam da svi budu prisutni, borimo se za OTVORENO TRŽISTE :: Uostalom, neka prodaje ko šta hoce i koliko hoće, i po kojim cenama želi :: :: Samo znam, da ja nijednom nisam predjen od Gospodina Ljubiše, vrlo je korektno poslovanje uvek bilo :: :: Ljuba Masa
Igore, drago mi je da me se „mozda“ secas.:). Iskreno ne bih na pice, HVALA. A siguran sam isto za mnoge ljude u Petrovcu i okolnim selima. Ne zelim ovde da pominjem sve Tvoje zasluge u `popravkama` u Petrovcu. Niti je red niti je mesto da pricam o tome a trebao bih. Sreca daleko si od BG nepoznaju te ljudi dovoljno. Zelis li, da se ovde javno cuje sve? Meni si jednom popravljao kompjuter, zbog toga sam rekao “nisi je ti ugradjivao” i hvala Bogu sto nisi.
:: :: Igore, drago mi je da me se „mozda“ secas.:). Iskreno ne bih na pice, HVALA. A siguran sam isto za mnoge ljude u Petrovcu i okolnim selima. Ne zelim ovde da pominjem sve Tvoje zasluge u `popravkama` u Petrovcu. Niti je red niti je mesto da pricam o tome a trebao bih. Sreca daleko si od BG nepoznaju te ljudi dovoljno. :: Zelis li, da se ovde javno cuje sve :: Meni si jednom popravljao kompjuter, zbog toga sam rekao “nisi je ti ugradjivao” i hvala Bogu sto nisi :: :: D. Drakuli :: Backi Petrova :: Cekaj a o cemu mi sad ovde pricamo?! Ajde slobodno reci kakve su to moje zasluge u popravkama? Pricas nebuloze, a i ne secam se da sam nekom Drakulicu iz Petrovca nesto popravljao. Za tvoju informaciju ljudima uvek izadjem u susret, ali UVEK, tako da nemoj da pricas kojesta. Niti nesto zaradim od toga za razliku od tvog Ljubise iz Panceva (koga si na sva usta nahvalio, tako da mozete zajedno da saradjujete u prevarama) koji mi uzgred posalje neispravnu plocu, naplati je 30 i kusur evra i posle nece da cuje nista. Nikog u zivotu nisam zeznuo zabilo sta, tako da slobodno reci sta sam ja to uradio, konkretno tebi( stvarno nemam pojma ko si??) a onda i drugima. Meni je savest cista. Uvek sve sto radim(odradim) kazem sta je radjeno, koliko to kosta tj u vecini slucajeva ja to radim na prijateljskoj bazi tako da nema govora da nekog za nesto uskratim..
I kao sto sam pretpostavio da se je doticni Drakulic iz Petrovca u stvari Ljubisa iz Panceva ili neki njegov ortak.. E, pa gospodine ili gospodo draga mozete zajedno da ucestvujete u prevarama.. Sve sto je naveo nema argumentaciju, niti se javlja vise a lepo sam ga pitao neka javno kaze sta sam mu ja to konkretno popravljao i gde sam ga kao `zakinuo` (nemam pojma ko je lik?!).. Bedan pokusaj da se mene kao kupca neispravne ploce prikaze u negativnom svetlu nije doveo do toga da me isprovocira.. I kao sto sam naveo meni je savest cista, sto se ne bi moglo reci za doticnog gospodina iz Panceva.. Ili gospodu..
Napominjem i da je ovo prvo negativno iskustvo koje sam imao prilikom kupovine polovne robe, sve ostalo je bila jako korektna saradnja sa mnogim ljudima iz Bg-a, Novog Sada i raznih drugiih mesta i zbog toga sam morao da reagujem.. Bar koliko, toliko da se cuje o coveku..
Pozdrav i postovanje za sve korisnike Pc Berze koji su mi dali podrsku..
e, i da, zaboravih.. i svi su slali ispravne komponente i zapakovane tj zasticene u kutijama.. da, gospodine iz Panceva.. u kutijama!!! a ne, kao vi zamotano samo u koverti tj papiru.. to nije nikakva zastita.. i svako ko se bavi IT-om to zna..
Broj postavljenih tema: 60413. Broj poslatih odgovora: 647590. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.