Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
SAVET
STRANA 2 OD 3  
SkyFire ... 10.06.2008. 23:01 #58272

status: user
broj poruka: 18472
Da se tema ne razvlaci od svakog pojedinca lepo sam objasnio malo vise gore

Post br:10.06.2008. 21:44 #58257

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
XXXL Re: re 11.06.2008. 00:57 #58301

broj poruka: 537
Potrosnja zavisi direktno od nacina voznje .) Ako vozis malo ostrije, nije ni cudo sto ti Astra trosi 10 po gradu :) to cak nije ni puno :) Probaj 1.6 da cimas malo, da vidis kako skace preko 14 :) Sa laganom voznjom, ne bi smela da predje 8 u gradu obzirom da moja vektra ne prelazi 10l (2.5 V6 24V)... ako vozis normalno a trosi toliko, idi negde nek ti nasteluju malo to cudo :) poskupeo je benzin lebac mu...

Inace VW je bolji od Opela ali i skuplji za kupovinu,skuplji za odrzavanje, krade se nenormalno... A bas je i problem to sto prelazio milion kilometara, obicno predje blizu te cifre pre nego sto ga kupis :)

Moje misljenje je da za oko 7K evra, neki japanac mora da bude savrsen izbor.

Za 7K moze i Octavia da se nadje, i Fabia neka (benzinci naravno) al ono, nije to to :)

:: Nemoj biti lud i kupovati benzinca, to se ne moze napojiti
:: Ja imam Astru Bertone 1,8 i trosi mi 10 l. A Opel je djubre od auta,skup za odrzavanje bruka
:: Moj savet za te pare je Golf 4 dizel, trosi 5l, prelazi milion km. Iskreno ne volim ni VW,ali bolji je od Opela sto jest jest
:: Kad vec nemas para za BMW-a 330CD 208ks, msport paket 2. :))
::
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
goxyrs VRACANjE DUGA, 11.06.2008. 01:11 #58306

broj poruka: 45

prvo veliki pozdrav za MACHINE,dugo sam na sajtu bio kao posmatrac i tvoji odgovori na neke teme su mi dosta pomogli u resavanju nekih mojih PC problema posto nisam bas neki strucnjak za iste(da se razumemo daleko od toga da sam duduk) ali sto se tice kola tu sam expert.
FORD(Fix Or Repaire Daily)to su ga amerikanci tako krstili pa posto su ga oni i izmislili(pravi se jos u Velikoj Britaniji I Nemackoj)valjda znaju sta su napravili.Kvarljiv,potrosac,skupi delovi.Jednom recju ZAOBIDjI.
OPEL-imaju najbolje benzinske motore,dizeli su im losi osim 2,5d jer je to BMW-ov motor 2,5TDS(neki se zale na ove motore tj.na bos pumpe koje im crkavaju ali to je zato sto lose odrzavaju auto a ne zbog kvaliteta istih)
ASTRA 1.4i (za nju si pitao) trosi od 7 do 10 litara sve zavisi kako je vozis ako je kidas 10 ako je vozis normalno 7.
VEKTRA B 1.8(116ks)-ozbiljan auto,porodican,veliki gepek,delovi su prosecne cene ali auto nije kvarljiv,tezak je oko 1.3t pa trosi 10 po gradu,ali ako uzmes 2.0(150ks)manja je potrosnja a auto je pravi zvrk,za sve vrste voznje.
VEKTRA A 2.0i(116ks,8v)motor prelazi po 500 000km-pravila se do 94,teska 1t sa tim motorom po gradu ne moze da predje 10 kako god da je vozis a plin za nju ti je 300evra i onda je to 11,5 plina(jeftinije od dizela)delovi dzabe.da je mladja bila bi BEST BUY.
VW-najbolji VW benzinski motor ti je 1.8 i tu koju god varijantu da uzmes(T ili obicni) nemozes da pogresis,odrzavaj redovno motor i nemoj da brines trajace koliko ti bude trebao i vise.Neko je napisao da obratis paznju na menjace i bio je u pravu jer je to jedina mana.za VW ima delova koliko hoces tu je najveca ponuda a cene su jos raznovrsnije(zavisno od kvaliteta i proizvodjaca)pa ti biraj.
VW(dizeli od 1996)prelaze po 500 000km bez problema. Svi motori su odlicni osim SDI modela.
TOYOTA-auto koji se najmanje kvari corole su uvek bile jedan od najprodavanijih automobila u klasi(u svetu),kod nas su ih ljudi izbegavali jer su ranije delovi za japance bili papreni.Ne zaboravi da TOYOTA pravi LEXUS a to je vrhunski auto po svim merilima.
DACIA-necu da je komentarisem jer je to auto sa reno motorom od pre 25 godina i ima brdo mana.
SEAT-malo popularan kod nas jer ga nije bilo do skoro,to je VW motor(to ti pise i u saobracajnoj i u njegovim fabrickim papirima).Ja sam licno vozio 5-6 IBIZA sa raznim motorima i posle toga nikad vise nisam kupio GOLF-a.IBIZA je mnogo udobnija i mnogo vise ima dodatne opreme(u rangu pasata)a mnogo je i jeftinija.delovi prosek.
HONDA-jel pomislis na motore e pa pomisle i oni koji je voze, leti HONDA na dva a zimi na cetiri tocka,tako je i voze(kolji do kraja).
BMW-klasa za sebe,cena BIZNIS klasa,za njega nisi pitao ali cisto da ga spomenemo kao i MECANU(cist gastarbajreski auto).
Sto se tice vracanja kilometraza veruj mi da se ona vraca i na mnogo auta koji su kupljeni kod nas,a da ne pricamo sto su te `DOMACICE` ko zna kako odrzavane i koji su delovi ugradjivani u njih i iz koliko su auta spajani.Ono sa kanapcetom je dobro ako je auto radio neki `mesar` a ako ga je radio limar mozes da meris do sutra ali dzabe jer je panter odradio svoje i on je ko nov.Sto se magneta tice to je mnogo bolje jer auto to godiste ne bi trebao da je farban osim ako nije udaran ALI mozda mu je samo malo zakaceno krilo na parkingu pa ti zbog gita ne kupis dobar auto koji je bio ogreban a uzmes neogreban sa umrlim motorom.
MOBILE.DE-nemoj mnogo da gledas taj sajt jer su to uglavnom cene sa placeva i one su naduvane i sa melverstojerom(nemcki PDV)ili kola koja prodaju `namazane` svabe pa lupili cenu jer znaju da je i to manje nego kod nas ili u bugarskoj,rumuniji,poljskoj,ceskoj,slovackoj...pa nismo samo mi pametni a oni budale.Kola se kupuju PRIVATE,malo se sunjas po selima,kupis neki lokalni oglas ili nadjes nekog rodjaka,prijatelja da ti pazari pa ti samo odes da ih uzmes,to je posao.Cisto radi uporedjivanja da ti kazem da sam ja licno nailazio na placeve gde se GOLF II prodavao i po 1000evra a tog istog golfa(ne bukvalno) sam posle kupovao PRIVATE za 50evra.PA pogledaj malo ove silne bugare sto voze po 3 auta na prikolicama i videces da to nisu havarisani automobili.Ako kupis auto od svabe a ne od turcina znaj da si kupio AUTO a ne LES.Nikad neces videti svabu da zapali cigaretu u kolima(svojim ili tudjim),pa ti vidi kakvo je to odrzavanje.
Neznam da li sam nesto zaboravio,ako imas neka pitanja rado cu ti odgovoriti,uostalom ja ovo shvatam kao malo vracanje duga tebi za sve tvoje savete koji su mi pomogli(tako sam i naslovio ovo pisanije).Nadam se da ce ti ovo pomoci ako te ne zbuni jos vise.
goxyrs P.S. 11.06.2008. 01:22 #58307

Umalo da zaboravim,sto se tice provere kola i kradje.Kad se budes odlucio za neki auto,pre nego sto das pare odes u 29-i(gsup) rano ujutru i trazis da ti provere dali je auto regularan.To oni redovno rade videces bice tamo bar jos 20-ak auta na proveri,ono sto je naj bitnije ne kosta nista.
A za kradju,pa ne kradu se vise kola ko nekad,pogotovo ne kola od 7000 stara par godina.Samo ih ti obezbedi sa kandzom ili zederom ako je VW i ne brini,moze da se desi ali realno su male sanse.Da vozis X5, Q7,novog PASATA ili GOLFA rekao bi ti da spavas u njima a za 7000 ko ce to da krade ako je iole ozbiljnije zasticen.
SkyFire Re: VRACANjE DUGA, 11.06.2008. 03:31 #58309

Potrudio si se da das coveku obrazlozenje i ako ovo nije cas automobilizma!To sto si naveo je cisto tvoje laicko zapazanje i ono sto si cuo iz naroda...
Navodis neke primere koji nisu bas adekvatni!Kazes da je Audijv motor 1.8 najbolji i to bilo koja verzija...E taj motor ne da je najgori nego strasno koliko se kvari a tek T verzija kojoj crkavaju turbine samo tako...

Opel...Auto sa ekstremnom losom limarijom i losim motorom....Kupis dizel i sjabao si se za sva vremena...Benzinac,onako ali prvi kvar,sledi kvar za kvarom i ne mozes se naplacati...ode mast u propast!
Sa WV isti slucaj koji si naveo i nije tacna informacija!Obzirom da su ove dve firme u koorporaciji svakako da i tehnika ce biti slicna kako i performanse!Ford ..auti koji su danas dosta kvalitetniji od svojih vrsnjaka u istoj klasi...Ove nove serije su se pokazale jako dobro...Dizeli imaju Peugeot-ov motor a benzinski motori su im jako korektni,cak sta vise i odlicni!Mogao bih jos dosta strucnije i detaljnije da iznosim cinjenice ali mislim da to nije poenta!

Otisli smo predaleko i predlazem adminu da zakljuca temu!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

:: prvo veliki pozdrav za MACHINE,dugo sam na sajtu bio kao posmatrac i tvoji odgovori na neke teme su mi dosta pomogli u resavanju nekih mojih PC problema posto nisam bas neki strucnjak za iste(da se razumemo daleko od toga da sam duduk) ali sto se tice kola tu sam expert
:: FORD(Fix Or Repaire Daily)to su ga amerikanci tako krstili pa posto su ga oni i izmislili(pravi se jos u Velikoj Britaniji I Nemackoj)valjda znaju sta su napravili.Kvarljiv,potrosac,skupi delovi.Jednom recju ZAOBIDjI
:: OPEL-imaju najbolje benzinske motore,dizeli su im losi osim 2,5d jer je to BMW-ov motor 2,5TDS(neki se zale na ove motore tj.na bos pumpe koje im crkavaju ali to je zato sto lose odrzavaju auto a ne zbog kvaliteta istih
:: ASTRA 1.4i (za nju si pitao) trosi od 7 do 10 litara sve zavisi kako je vozis ako je kidas 10 ako je vozis normalno 7
:: VEKTRA B 1.8(116ks)-ozbiljan auto,porodican,veliki gepek,delovi su prosecne cene ali auto nije kvarljiv,tezak je oko 1.3t pa trosi 10 po gradu,ali ako uzmes 2.0(150ks)manja je potrosnja a auto je pravi zvrk,za sve vrste voznje
:: VEKTRA A 2.0i(116ks,8v)motor prelazi po 500 000km-pravila se do 94,teska 1t sa tim motorom po gradu ne moze da predje 10 kako god da je vozis a plin za nju ti je 300evra i onda je to 11,5 plina(jeftinije od dizela)delovi dzabe.da je mladja bila bi BEST BUY
:: VW-najbolji VW benzinski motor ti je 1.8 i tu koju god varijantu da uzmes(T ili obicni) nemozes da pogresis,odrzavaj redovno motor i nemoj da brines trajace koliko ti bude trebao i vise.Neko je napisao da obratis paznju na menjace i bio je u pravu jer je to jedina mana.za VW ima delova koliko hoces tu je najveca ponuda a cene su jos raznovrsnije(zavisno od kvaliteta i proizvodjaca)pa ti biraj
:: VW(dizeli od 1996)prelaze po 500 000km bez problema. Svi motori su odlicni osim SDI modela
:: TOYOTA-auto koji se najmanje kvari corole su uvek bile jedan od najprodavanijih automobila u klasi(u svetu),kod nas su ih ljudi izbegavali jer su ranije delovi za japance bili papreni.Ne zaboravi da TOYOTA pravi LEXUS a to je vrhunski auto po svim merilima.
:: DACIA-necu da je komentarisem jer je to auto sa reno motorom od pre 25 godina i ima brdo mana
:: SEAT-malo popularan kod nas jer ga nije bilo do skoro,to je VW motor(to ti pise i u saobracajnoj i u njegovim fabrickim papirima).Ja sam licno vozio 5-6 IBIZA sa raznim motorima i posle toga nikad vise nisam kupio GOLF-a.IBIZA je mnogo udobnija i mnogo vise ima dodatne opreme(u rangu pasata)a mnogo je i jeftinija.delovi prosek
:: HONDA-jel pomislis na motore e pa pomisle i oni koji je voze, leti HONDA na dva a zimi na cetiri tocka,tako je i voze(kolji do kraja)
:: BMW-klasa za sebe,cena BIZNIS klasa,za njega nisi pitao ali cisto da ga spomenemo kao i MECANU(cist gastarbajreski auto)
:: Sto se tice vracanja kilometraza veruj mi da se ona vraca i na mnogo auta koji su kupljeni kod nas,a da ne pricamo sto su te `DOMACICE` ko zna kako odrzavane i koji su delovi ugradjivani u njih i iz koliko su auta spajani.Ono sa kanapcetom je dobro ako je auto radio neki `mesar` a ako ga je radio limar mozes da meris do sutra ali dzabe jer je panter odradio svoje i on je ko nov.Sto se magneta tice to je mnogo bolje jer auto to godiste ne bi trebao da je farban osim ako nije udaran ALI mozda mu je samo malo zakaceno krilo na parkingu pa ti zbog gita ne kupis dobar auto koji je bio ogreban a uzmes neogreban sa umrlim motorom
:: MOBILE.DE-nemoj mnogo da gledas taj sajt jer su to uglavnom cene sa placeva i one su naduvane i sa melverstojerom(nemcki PDV)ili kola koja prodaju `namazane` svabe pa lupili cenu jer znaju da je i to manje nego kod nas ili u bugarskoj,rumuniji,poljskoj,ceskoj,slovackoj...pa nismo samo mi pametni a oni budale.Kola se kupuju PRIVATE,malo se sunjas po selima,kupis neki lokalni oglas ili nadjes nekog rodjaka,prijatelja da ti pazari pa ti samo odes da ih uzmes,to je posao.Cisto radi uporedjivanja da ti kazem da sam ja licno nailazio na placeve gde se GOLF II prodavao i po 1000evra a tog istog golfa(ne bukvalno) sam posle kupovao PRIVATE za 50evra.PA pogledaj malo ove silne bugare sto voze po 3 auta na prikolicama i videces da to nisu havarisani automobili.Ako kupis auto od svabe a ne od turcina znaj da si kupio AUTO a ne LES.Nikad neces videti svabu da zapali cigaretu u kolima(svojim ili tudjim),pa ti vidi kakvo je to odrzavanje.
:: Neznam da li sam nesto zaboravio,ako imas neka pitanja rado cu ti odgovoriti,uostalom ja ovo shvatam kao malo vracanje duga tebi za sve tvoje savete koji su mi pomogli(tako sam i naslovio ovo pisanije).Nadam se da ce ti ovo pomoci ako te ne zbuni jos vise.
MACHINE Hvala, ljudi 11.06.2008. 11:39 #58332

broj poruka: 5710
odgovori ce, siguran sam, sasvim korisni. Samo molim da nista ne izadje na kavgu, posto nije neka tema koja koja forsira razlike, ja sam sto se tice kola skoro potpuni laik, tu i tamo umem da prepoznam neke stvari, zato mi i treba savet da se ne bismo zeznuli pri nabavci, nisam zaludjenik za kola ali ih ipak treba imati a bezninac uzimam jer je moguca alternativa na plin, sto kod dizelasa ne ide. Hvala jos jednom!

- A N G E L -

markisha Skyfire 11.06.2008. 11:52 #58333

broj poruka: 173

Ovo nije lepo ponasanje sa tvoje strane.Covek te nicim nije izazvao da ga prozivas i vredjas...Svako je ovde izneo neko svoje vidjenje tematike i svi smo ovde pisali da damo savet i pomognemo coveku oko kupovine i na sta da obrati paznju.

Secam se pre par meseci kad si kukao i plakao ovde kako su te maltretirali i prozivali na benchmark-u u jednoj temi,a ti se ovde isto tako ponasas ko kauboj.

Isto tako drzis do sebe da si neki strucnjak za racunare a esencijalno znanje o koriscenju arhiva nemas(ima jedna tema koju si pokrenuo isto pre par meseci oko neke igre koja je bila cini mi se u .rar ekstenziji).

Pogledaj tvoje postove u ovoj temi i razmisli dali si bio bilo cime izazvan da pises tim tonom odgovore...Pozdrav!

SkyFire Re: Skyfire 11.06.2008. 12:12 #58334

To sto ti mislis sta ja znam a sta ne znam i na osnovu cega si ti takav zakljucak doneo u opste me ne zanima niti me tangira takva glupost koju si lupio..Da malo bolje citas moje postove bilo bi ti jasnije!Druga stvar nedozvoljavam ti da mi se obracas na takav nacin jer nemas pristup,niti me poznajes a niti smo na istom nivou svesti!Treca stvar...Citaj malo molim te,ne pravi se pametan jer ispadas glup bez potrebe!Coveka nisam nigde izvredjao samo sam pobio njegove neistinite tvrdnje!Od svega sam rekao da je laik ili ti u prevodu nepoznavanje materije (ako je to neka uvreda onda ja zaista nemam reci!!!) U svakom slucaju,posto si se tako mangupski i seljacki postavio nisi vredan da ti vise bilo sta odgovorim i zato stavljam tacku i vozi odakle si i dosao majke ti!

P.S.Ne zelim da se svadjam ali argumenata za neku raspravu nemas...Ispao si jako nekulturan i isprovocirao si me bez potrebe!

@PCBeast@

:: Ovo nije lepo ponasanje sa tvoje strane.Covek te nicim nije izazvao da ga prozivas i vredjas...Svako je ovde izneo neko svoje vidjenje tematike i svi smo ovde pisali da damo savet i pomognemo coveku oko kupovine i na sta da obrati paznju
:: Secam se pre par meseci kad si kukao i plakao ovde kako su te maltretirali i prozivali na benchmark-u u jednoj temi,a ti se ovde isto tako ponasas ko kauboj
:: Isto tako drzis do sebe da si neki strucnjak za racunare a esencijalno znanje o koriscenju arhiva nemas(ima jedna tema koju si pokrenuo isto pre par meseci oko neke igre koja je bila cini mi se u .rar ekstenziji)
:: Pogledaj tvoje postove u ovoj temi i razmisli dali si bio bilo cime izazvan da pises tim tonom odgovore...Pozdrav
markisha May the force be with you! 11.06.2008. 12:22 #58335

Nemam potrebe nista da dodam ni da ti odgovorim.Sam si rekao sve....Sami ljudi vide ko je na kom nivou kulture i inteligencije.
Nije meni namera bila da te provociram nego da ti prijateljski ukazem na to kako se ti ponasas...Bahato i nekulturno.

Smesan si.

Erestun SMARACHI! 11.06.2008. 12:46 #58336

broj poruka: 1797

SkyFire Re: May the force be with you! 11.06.2008. 13:31 #58341

Kad nekog provociras ne ocekuj da dobijes fin odgovor posle toga!Da si imao razlog da me opomnijes ja bih tebe shvatio i prihvatio tvoj `prijateljski savet` !Posto su tvoje namere sasvim druge prirode ocigledno je da zelis da mi se zameris bez potrebe!Ja jesam malo ostrije nastupio ali opravdano jer se na nesto sto nema veze sa istinom ne moze ostati ravnodusan!Druga stvar ,nasao si se ti `pametan` da bez razloga ali ni jednog razloga izigravas nekom drugom drvenog advokata a jos da se ponasas mangupski bez i malo kulture!Stvarno ne znam ko ispada smesan?

`Zalim one koji nisu videli pored ociju i nisu shvatali pored razuma`

@PCBeast@

:: Nemam potrebe nista da dodam ni da ti odgovorim.Sam si rekao sve....Sami ljudi vide ko je na kom nivou kulture i inteligencije
:: Nije meni namera bila da te provociram nego da ti prijateljski ukazem na to kako se ti ponasas...Bahato i nekulturno
:: Smesan si
loce Re: bezi od FORD-a samo 11.06.2008. 16:45 #58354

broj poruka: 400

:: Imam ford fiestu, 1.4 2006. god, trosi kao nezdrav. Zimu sam merio, 11.6 litara u proseku sam izracunao. pa ti vidi. Mislim da su svi fordovi benzinci u tom faznu. Jeste bila zima, i palio se pod sauhom, ali sto je mnogo, puno je
da, jedina zamerka fordu je potrosnja.

savet za kupovinu auta bi bio-reno clio 1,9 D

mecku fali, a forda vozi(ciganska narodna umotvotina)
goxyrs evo mene LAIKA opet 11.06.2008. 18:26 #58359

SKYFIRE,status: user
broj poruka: 1129 To sto ti mislis sta ja znam a sta ne znam i na osnovu cega si ti takav zakljucak doneo u opste me ne zanima niti me tangira takva glupost koju si lupio..Da malo bolje citas moje postove bilo bi ti jasnije! OVO SI BAS LEPO REKAO DRUZE ali si malo pogresio jer si to napisao za MARKISHU a trebao si da stanes pred ogledalo i sebi da kazes.
1. Ko je pomenuo audi i 1.8motor,cisto da te malo obrazujem audi nema svoje motore od `72,`73.Taj 1.8 motor prelazi sigurno po 350-400 000km,i to je najbolji VW benzinac a i dizel jer se od tog motora pravio 1.6dizel(legenda koja je proslavila VW,kao i buba)samo su na bloku zalili deo gde ide razvodnik.
1.1. CRKAVAJU turbine zato sto su ljudi kupovali los benzin al turbine crkavaju na svim kolima,kupuj kvalitetan benzin,radi servis kad mu je vreme i neces imati problema.
2. OPEL los benzinac,nemoj to da pricas da ti se ljudi ne bi smejali,oni imaju najbolje benzince,a za dizel sam i rekao da ne valja al tebi izgleda slabo ide citanje.
2.1 Na svim starijim opelima rubovi su bili rak rana ali to je na starijim modelima a i nije bas neki veliki problem a ni trosak,i to je sve od lose limarije.
3. FORD dobar,ni ovo nemoj da pricas da ti se jos vise ne bi smejali.Evo ti primer koji si ti potencirao OPEL krs Vs. FORD extra.Izadji na ulicu i prebroj SIERRE I SKORPIO pa prebroj VECTRE A pa da vidis cega ce biti vise.To su vrsnjaci i slicna klasa,ali VECTRE se i dalje voze a SIERRE I SCORPIO su svi umrli.
3.1.Dobar je novi FORD ali dok je u garanciji(mada i tada mnogo trosi) posle je bure bez dna.
4. Jel se iza nik-a SKYFIRE krije VIDOVITA ZORKA,KLEOPATRA ili LjUBISA TRGOVCEVIC pa mi kazes da sam to cuo iz naroda.Cisto za tvoju informaciju,deda mi je mehanicar,otac takodje a ja osim sto imam svoj servis malo i uvozim automobile i da si malo bolje citao to si mogao i sam da zakljucis(izvini zaboravio sam da ti citanje lose ide,a i treba malo inteligencije za izvodjenje zakljucaka),tako da sam na svaki auto u koji si ti seo ja imao 10.Nisam hteo sve ovo da kazem da ne ispadne kao reklama ali nekim se mora crtati.
5. NAJVAZNIJE-evo ti nesto cega se drzi u zivotu i neces pogresiti,to nisam ja izmislio nego su generacije kroz iskustvo i zapazanje dosle do tog zakljucka
KO NEZNA I ZNA DA NEZNA,DETE JE NAUCI GA
KO NEZNA I NEZNA DA NEZNA,BUDALA JE KLONI GA SE
........................................................
KO ZNA I ZNA DA ZNA,MUDAR JE SLEDI GA

markisha prijatelju hvala.
goxyrs e moj SKYFIRE, 11.06.2008. 18:41 #58364

SAD SAM PROCITAO SVE STO SI NAPISAO O OVOJ EMI I BAS SAM SE NASMEJAO,AVO KAKO TO IZGLEDA:
Sva ta kolica sam vozio i probao,da kazem u toku sam i sa tim...
PA ONDA KAZES:Veceras izlazim da se nadjem sa pajtosima pa cu dobiti informacije ...Javljam se...!
PA DRUZE OPREDELI SE JEL SI U TOKU I RAZUMES SE U MATERIJU ILI IDES PO TUDJE MISLJENJE,PA CES DA NAM TO PRENESES?
I NA KRAJU TI MENI KAZES DA SAM LAIK???!!!

O V O J E S M E S N O,,,,,
SkyFire Re: e moj SKYFIRE, 11.06.2008. 19:07 #58371

Evo i ja procitah sve sto si ti napisao pa da ti ne ostanem duzan!Prvo i prvo ja sam govorio generalno i nista se ne mora uzeti u obzir bukvalno...Nisam zeleo niti sam imao nameru da te uvredim!Druga stvar sve to sto si ti nabrojao ja imam u komsiluku i plus ljude koji sa tim rade profesionalno sa kojima se svaki dan vidjam i plus sve te aute koje sam probao i vozio i stekao iskustva!!Naveo si neke primere koji se zaista ne slazu i ne mogu zaista da ostanem ravnodusan kad se tako nesto izlozi!Evo cak i sad posto zelis da me obrazujes a ja `nista ne znam` opet se ne mogu sloziti sa tobom u mnogo sto sta jer ti govoris u svoje ime sa svog aspekta gledista i stecenog zakljucka!Kad bi ti ovde to rekao gde sam ja u drustvu ljudi kojim se ja krecem sto si sad napisao i tebi bi se ti isti ljudi smejali veruj mi tako da se necemo dzabe natezati i prepucavati jer nema svrhe!Necu cak ni jedan primer da navodim jer meni ispada smesno...Ipak nisam ni ja na kraj srca,ima tu i neke istine i cinjenica u tome sto pricas ali jednostavno nismo na istim talasnim duzinama!P.S.Ja sam tezak lik za `saradnju` i isteracu do kraja sve sto mislim i smatram da sam u pravu!E sad posto istina uvek ima dva kraja i dve price covek mora biti parlamentaran i fleksibilan da to prihvati!Nemoj da se vredjas,sve najbolje pozz!

@PCBeast@

:: SAD SAM PROCITAO SVE STO SI NAPISAO O OVOJ EMI I BAS SAM SE NASMEJAO,AVO KAKO TO IZGLEDA
:: Sva ta kolica sam vozio i probao,da kazem u toku sam i sa tim..
:: PA ONDA KAZES:Veceras izlazim da se nadjem sa pajtosima pa cu dobiti informacije ...Javljam se...
:: PA DRUZE OPREDELI SE JEL SI U TOKU I RAZUMES SE U MATERIJU ILI IDES PO TUDJE MISLJENJE,PA CES DA NAM TO PRENESES
:: I NA KRAJU TI MENI KAZES DA SAM LAIK???!!
:: O V O J E S M E S N O,,,,,
markisha Re: evo mene LAIKA opet 11.06.2008. 19:28 #58373

Nema na cemu matori!UVEK!
Pozdrav!

:: SKYFIRE,status: use
:: broj poruka: 1129 To sto ti mislis sta ja znam a sta ne znam i na osnovu cega si ti takav zakljucak doneo u opste me ne zanima niti me tangira takva glupost koju si lupio..Da malo bolje citas moje postove bilo bi ti jasnije! OVO SI BAS LEPO REKAO DRUZE ali si malo pogresio jer si to napisao za MARKISHU a trebao si da stanes pred ogledalo i sebi da kazes
:: 1. Ko je pomenuo audi i 1.8motor,cisto da te malo obrazujem audi nema svoje motore od `72,`73.Taj 1.8 motor prelazi sigurno po 350-400 000km,i to je najbolji VW benzinac a i dizel jer se od tog motora pravio 1.6dizel(legenda koja je proslavila VW,kao i buba)samo su na bloku zalili deo gde ide razvodnik
:: 1.1. CRKAVAJU turbine zato sto su ljudi kupovali los benzin al turbine crkavaju na svim kolima,kupuj kvalitetan benzin,radi servis kad mu je vreme i neces imati problema
:: 2. OPEL los benzinac,nemoj to da pricas da ti se ljudi ne bi smejali,oni imaju najbolje benzince,a za dizel sam i rekao da ne valja al tebi izgleda slabo ide citanje
:: 2.1 Na svim starijim opelima rubovi su bili rak rana ali to je na starijim modelima a i nije bas neki veliki problem a ni trosak,i to je sve od lose limarije
:: 3. FORD dobar,ni ovo nemoj da pricas da ti se jos vise ne bi smejali.Evo ti primer koji si ti potencirao OPEL krs Vs. FORD extra.Izadji na ulicu i prebroj SIERRE I SKORPIO pa prebroj VECTRE A pa da vidis cega ce biti vise.To su vrsnjaci i slicna klasa,ali VECTRE se i dalje voze a SIERRE I SCORPIO su svi umrli
:: 3.1.Dobar je novi FORD ali dok je u garanciji(mada i tada mnogo trosi) posle je bure bez dna
:: 4. Jel se iza nik-a SKYFIRE krije VIDOVITA ZORKA,KLEOPATRA ili LjUBISA TRGOVCEVIC pa mi kazes da sam to cuo iz naroda.Cisto za tvoju informaciju,deda mi je mehanicar,otac takodje a ja osim sto imam svoj servis malo i uvozim automobile i da si malo bolje citao to si mogao i sam da zakljucis(izvini zaboravio sam da ti citanje lose ide,a i treba malo inteligencije za izvodjenje zakljucaka),tako da sam na svaki auto u koji si ti seo ja imao 10.Nisam hteo sve ovo da kazem da ne ispadne kao reklama ali nekim se mora crtati
:: 5. NAJVAZNIJE-evo ti nesto cega se drzi u zivotu i neces pogresiti,to nisam ja izmislio nego su generacije kroz iskustvo i zapazanje dosle do tog zakljuck
:: KO NEZNA I ZNA DA NEZNA,DETE JE NAUCI G
:: KO NEZNA I NEZNA DA NEZNA,BUDALA JE KLONI GA S
:: .......................................................
:: KO ZNA I ZNA DA ZNA,MUDAR JE SLEDI G
:: markisha prijatelju hvala.
goxyrs sad je o.k. 11.06.2008. 20:04 #58376

SKYFIRE,sad si ispao covek i da znas da to postujem i pozdravljam.
normalno je da se ne slazemo u nekim gledistima inace bi svi bili ko klonirani ali postuj tudje misljenje.Ne moras da ga prihvatis ali ne pljuj.JA sam malo planuo i izvinjavam ti se zbog toga ali shvati me ja zivim od kola ceo zivot i onda mi neko kaze da sam laik,pljunuo si mi na celu porodicu.Kao sto rekon ja sam ovde dugo kao posmatrac jer sam dosao da bi cuo neke stvari koje me interesuju od ljudi koji znaju vise od mene,zato nisam ni ucestvovao jer smatram da moje znanje nije toliko da mogu da delim savete tj. da ovde ima ljudi koji su daleko edukovaniji od mene po pitanju PC-ja.MACHINE je jedan od njih i rado sam docekao momenat da mogu ja njemu u necemu da pomognem.I ja sam prilicno tezak za saradnju ali razumi me jer meni svaki dan dodje u servis bar troje njih koji se razumeju u kola vise od mene a dosli da im ja popravim auto,jbg.To je to izvini jos jednom i nadam se da ce mo se u buduce bolje sporazumevati.veliki pozdrav.
MACHINE sta god da ti zatreba od saveta tu sam,mozda malo kasnije odgovorim ali uvek od srca.
MARKISHA
goxyrs p.s. 11.06.2008. 20:10 #58379

naravno veliki pozdrav za MACHINE I MARKISHU.

SkyFire Re: sad je o.k. 11.06.2008. 20:38 #58385

Brate izvini i ti sto sam se ja onako postavio i sto si me tako shvatio...Ja sam svakako malo ostriji na jeziku ali svakako ne zelim nikom zlo!Zaista nisam zeleo da te uvredim pogotovu ne nekog ko zivi od toga i sa tim radi!Pozdravljam te i nudim ti pomoc oko hardware-a u svako doba!Sve najbolje!

@PCBeast@

:: SKYFIRE,sad si ispao covek i da znas da to postujem i pozdravljam
:: normalno je da se ne slazemo u nekim gledistima inace bi svi bili ko klonirani ali postuj tudje misljenje.Ne moras da ga prihvatis ali ne pljuj.JA sam malo planuo i izvinjavam ti se zbog toga ali shvati me ja zivim od kola ceo zivot i onda mi neko kaze da sam laik,pljunuo si mi na celu porodicu.Kao sto rekon ja sam ovde dugo kao posmatrac jer sam dosao da bi cuo neke stvari koje me interesuju od ljudi koji znaju vise od mene,zato nisam ni ucestvovao jer smatram da moje znanje nije toliko da mogu da delim savete tj. da ovde ima ljudi koji su daleko edukovaniji od mene po pitanju PC-ja.MACHINE je jedan od njih i rado sam docekao momenat da mogu ja njemu u necemu da pomognem.I ja sam prilicno tezak za saradnju ali razumi me jer meni svaki dan dodje u servis bar troje njih koji se razumeju u kola vise od mene a dosli da im ja popravim auto,jbg.To je to izvini jos jednom i nadam se da ce mo se u buduce bolje sporazumevati.veliki pozdrav
:: MACHINE sta god da ti zatreba od saveta tu sam,mozda malo kasnije odgovorim ali uvek od srca
:: MARKISHA
markisha I ja da zavrsim svoje 11.06.2008. 20:42 #58386

Vidis skyfire kako se razgovara sa ljudima?Isto kako si odgovorio u poslednjem postu mogao si odmah i ja sigurno ne bi reagovao....I ja sam ovde dugo,skoro sam postao clan i to samo da bih postavio neko pitanje,uglavnom citam i gledam sta se dogadja....
Mislis da sam drveni advokat? Mislim da gresis,vidis ja sam reagovao iz najbolje namere da ti sugerisem da preterujes kojim tonom se obracas drugima,neko ce se uvrediti, neko nece al to nije bitno.U dva navrata sugerises da posle iznesenog tvog misljenja nista vise nema da se kaze,a jednom sugerises adminima da zakljucaju temu posle tvog posta...
Bitno je da ti na ovaj nacin cesto pises,spustas ljude kao da si visa klasa i nipodastavas druge...Rekao sam ti prvom recenicom to nije lepo.Zato sam reagovao...Ona dva primera sam napomenuo jer dugo vec pratim ovaj forum ne samo tebe vec i ostale koji su dosta aktivni i time sam hteo da ti dam do znanja da niko pa ni ti nezna sve, i da ti radis stvari drugima,koje si sam trpeo tamo na benchmarku...
A ti umesto da kritike primis i razmislis poceo si mene da vredjas bez razloga!Ne treba meni tvoje izvinjenje niti se ljutim ja na tebe, ali ti verovatno kao stariji i iskusniji predlazem da evo sad pogledas ko je sta napisao i razmislis dali je lepo onako da reagujes?Pogotovo zato sto si slicnu torturu doziveo na svojoj kozi samo na benchmark-u...POZDRAV!

MACHINE Hvala jos jednom 11.06.2008. 20:59 #58390

broj poruka: 5710
eto, ne vracamo se starom kalupu ponasanja :)) Hvala goxy, sf...i svim ostalim na mislnjenjima. Znate kako je u SR, sa relativno malo novca uzeti neki BestBuy, slicno je i sa UT trzistem, ispasti sto pametniji sa min. ulozenom svotom novca, iako svuda vazi krilatica `koliko para - toliko muzike`. Pozz svima!

- A N G E L -

SkyFire Re: I ja da zavrsim svoje 11.06.2008. 21:08 #58391

Vidi ovako,zaista moram da ti odgovorim...Nek sam u ovom slucaju burnije odreagovao ali opet kazem smatram da nikog nisam uvredio barnisam imao zaista nameru!Svako ko me poznaje ovde na pc berzi zna kakav sam i ja od te cinjenice i polazim!Druga stvar jeste da imam malo ostriji nacin komunikacije ali ja sam takav,sto na umu to na drumu,ono sto mislim kazem pa ti sad prihvati kako hoces.Za mene je to 100x postenije nego povladjivanje i uvalcenje nekom u d. da bi skupio neki poen kod neke osobe a ovamo sasvim druga prica!Smatram i stojim iza toga da si me losije procenio...Ja sam lepo vaspitan i kulturan covek..Nekad mozda izletim iz takta ako me nesto isprovocira ili zasmeta meni licno i da malo planem a mogao bi da budem malo fleksibilniji to stoji.Ja sam realan i iskren covek i ne volim da lazem!E sad ne znam kako si ti procenio da se ja bahato ponasam prema ljudima ovde?Evo svakog koga god da pitas za SkyFire-a kakav sam od kako sam ovde i da li sam uvek spreman da pomognem i koliko me ljudi ovde respektuju potvrdice realnu cinjenicu ono sto ja zaista jesam!Na benchu sam imao dve frke,jednu u koju sam upao zbod drugara i same nepravde i drugu koju sam sam napravio da bi ismejao i dokazao tim pavijanima sto sebe izdizu i pljuju sve ostale koliko su zaista mali i koliko ima inteligentnijih ljudi od njih...Celu sam zbrku naparavio da bi ih spustio na zemlju!Jako mi smeta to sto kazes da radim cesto i ponizavam druge...Ja stvarno cak i da se dobro razmislim ne mogu da prihvatim jer to nije istina!Najveca moja burna reakcija nastaje kada mene neko pocne da vredja bez razloga i tu nastaje gadan konflikt jer sam jako zajeban kao licnost a nepravdu mrzim iz dna duse!Tad ja vratim istom merom ali ne psovkama nego diplomatski,kulturno uz po koju tezu rec ali nikada psovku!Nikad ali nikad ne vredjam nikog prvi i svakog ko to uradi smatram da nije lepo od njega!Mozda deluje u mom obracanju kad ovako se nesto desi da zelim nekog da isprovociram ali to je zato sto me ne poznaje!Ovde sam na pc berzi jako,jako dugo i znam, da oni koji je posecuju,clanovi kako i posmatraci su vecinom dobri i kulturni ljudi i to je ono za sta sam se ja ovde i borio i ono zbog cega mi je i najdraze!Ipak bi druze razmislio da li si me dobro procenio jer iskreno mi se ne svidja to sto si me tako okarakterisao kao nekog ko voli druge da vredja jer ja to ne radim!Pozdrav!

@PCBeast@

:: Vidis skyfire kako se razgovara sa ljudima?Isto kako si odgovorio u poslednjem postu mogao si odmah i ja sigurno ne bi reagovao....I ja sam ovde dugo,skoro sam postao clan i to samo da bih postavio neko pitanje,uglavnom citam i gledam sta se dogadja...
:: Mislis da sam drveni advokat? Mislim da gresis,vidis ja sam reagovao iz najbolje namere da ti sugerisem da preterujes kojim tonom se obracas drugima,neko ce se uvrediti, neko nece al to nije bitno.U dva navrata sugerises da posle iznesenog tvog misljenja nista vise nema da se kaze,a jednom sugerises adminima da zakljucaju temu posle tvog posta..
:: Bitno je da ti na ovaj nacin cesto pises,spustas ljude kao da si visa klasa i nipodastavas druge...Rekao sam ti prvom recenicom to nije lepo.Zato sam reagovao...Ona dva primera sam napomenuo jer dugo vec pratim ovaj forum ne samo tebe vec i ostale koji su dosta aktivni i time sam hteo da ti dam do znanja da niko pa ni ti nezna sve, i da ti radis stvari drugima,koje si sam trpeo tamo na benchmarku..
:: A ti umesto da kritike primis i razmislis poceo si mene da vredjas bez razloga!Ne treba meni tvoje izvinjenje niti se ljutim ja na tebe, ali ti verovatno kao stariji i iskusniji predlazem da evo sad pogledas ko je sta napisao i razmislis dali je lepo onako da reagujes?Pogotovo zato sto si slicnu torturu doziveo na svojoj kozi samo na benchmark-u...POZDRAV
markisha Re: Re: I ja da zavrsim svoje 11.06.2008. 21:38 #58397

Ok...Mozda sam pogresio kada sam rekao `cesto`,ali i sam si priznao da ponekad na prvu loptu ostrije reagujes.
Citam dosta na ovom forumu i to tvoje burnije reagovanje mi je zapalo za oko.A kad sam video sta si napisao za onaj goxyrs-ov poduzi post morao sam da te iskritikujem...
Nadam se(verujem) da nisi pomislio da se ja goxyrs-u uvlacim u d.,a ako jesi to nije istina niti mi je to ikako bila namera.
Iskreno mozda ce mi vise nekad trebati pomoc od tebe nego od njega ali to sad nije bitno.
Ono sto sam mislio da kazem kada sam rekao da nipodastavas druge i gledas sa visine je bas taj ton koji ti koristis...To je mozda 5% tvojih postova ali sta da ti kazem ja sam to negde procitao.Ne bih sad da trazim po forumu pa da citiram ali mislim da znas na sta mislim:Ja sam Bog za overklok,ti si laik za to i to...itd.
Uopste nije bitno...Mozda je to zezanje ali ja to nisam tako razumeo....
Bitno je na kraju da smo se razumeli i zavrsili ovaj offtopic.Pozdrav!

:: Vidi ovako,zaista moram da ti odgovorim...Nek sam u ovom slucaju burnije odreagovao ali opet kazem smatram da nikog nisam uvredio barnisam imao zaista nameru!Svako ko me poznaje ovde na pc berzi zna kakav sam i ja od te cinjenice i polazim!Druga stvar jeste da imam malo ostriji nacin komunikacije ali ja sam takav,sto na umu to na drumu,ono sto mislim kazem pa ti sad prihvati kako hoces.Za mene je to 100x postenije nego povladjivanje i uvalcenje nekom u d. da bi skupio neki poen kod neke osobe a ovamo sasvim druga prica!Smatram i stojim iza toga da si me losije procenio...Ja sam lepo vaspitan i kulturan covek..Nekad mozda izletim iz takta ako me nesto isprovocira ili zasmeta meni licno i da malo planem a mogao bi da budem malo fleksibilniji to stoji.Ja sam realan i iskren covek i ne volim da lazem!E sad ne znam kako si ti procenio da se ja bahato ponasam prema ljudima ovde?Evo svakog koga god da pitas za SkyFire-a kakav sam od kako sam ovde i da li sam uvek spreman da pomognem i koliko me ljudi ovde respektuju potvrdice realnu cinjenicu ono sto ja zaista jesam!Na benchu sam imao dve frke,jednu u koju sam upao zbod drugara i same nepravde i drugu koju sam sam napravio da bi ismejao i dokazao tim pavijanima sto sebe izdizu i pljuju sve ostale koliko su zaista mali i koliko ima inteligentnijih ljudi od njih...Celu sam zbrku naparavio da bi ih spustio na zemlju!Jako mi smeta to sto kazes da radim cesto i ponizavam druge...Ja stvarno cak i da se dobro razmislim ne mogu da prihvatim jer to nije istina!Najveca moja burna reakcija nastaje kada mene neko pocne da vredja bez razloga i tu nastaje gadan konflikt jer sam jako zajeban kao licnost a nepravdu mrzim iz dna duse!Tad ja vratim istom merom ali ne psovkama nego diplomatski,kulturno uz po koju tezu rec ali nikada psovku!Nikad ali nikad ne vredjam nikog prvi i svakog ko to uradi smatram da nije lepo od njega!Mozda deluje u mom obracanju kad ovako se nesto desi da zelim nekog da isprovociram ali to je zato sto me ne poznaje!Ovde sam na pc berzi jako,jako dugo i znam, da oni koji je posecuju,clanovi kako i posmatraci su vecinom dobri i kulturni ljudi i to je ono za sta sam se ja ovde i borio i ono zbog cega mi je i najdraze!Ipak bi druze razmislio da li si me dobro procenio jer iskreno mi se ne svidja to sto si me tako okarakterisao kao nekog ko voli druge da vredja jer ja to ne radim!Pozdrav
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: Vidis skyfire kako se razgovara sa ljudima?Isto kako si odgovorio u poslednjem postu mogao si odmah i ja sigurno ne bi reagovao....I ja sam ovde dugo,skoro sam postao clan i to samo da bih postavio neko pitanje,uglavnom citam i gledam sta se dogadja...
:: :: Mislis da sam drveni advokat? Mislim da gresis,vidis ja sam reagovao iz najbolje namere da ti sugerisem da preterujes kojim tonom se obracas drugima,neko ce se uvrediti, neko nece al to nije bitno.U dva navrata sugerises da posle iznesenog tvog misljenja nista vise nema da se kaze,a jednom sugerises adminima da zakljucaju temu posle tvog posta..
:: :: Bitno je da ti na ovaj nacin cesto pises,spustas ljude kao da si visa klasa i nipodastavas druge...Rekao sam ti prvom recenicom to nije lepo.Zato sam reagovao...Ona dva primera sam napomenuo jer dugo vec pratim ovaj forum ne samo tebe vec i ostale koji su dosta aktivni i time sam hteo da ti dam do znanja da niko pa ni ti nezna sve, i da ti radis stvari drugima,koje si sam trpeo tamo na benchmarku..
:: :: A ti umesto da kritike primis i razmislis poceo si mene da vredjas bez razloga!Ne treba meni tvoje izvinjenje niti se ljutim ja na tebe, ali ti verovatno kao stariji i iskusniji predlazem da evo sad pogledas ko je sta napisao i razmislis dali je lepo onako da reagujes?Pogotovo zato sto si slicnu torturu doziveo na svojoj kozi samo na benchmark-u...POZDRAV
:: ::
horacio pre kupovine obavezno pogledaj! 11.06.2008. 21:41 #58399

broj poruka: 117

http://www.automobili.be

TRADE eXpress

Kraljevačkog Bataljona BB
34000 Kragujevac
SRBIJA

Tel: +381 (0)62 251 747
Fax: +381 (0)34 388 788

SkyFire Re: Re: Re: I ja da zavrsim svoje 11.06.2008. 21:41 #58400

Idi bre druze...Pa to je cisto pro___avanje i sala do bola!Pa treba malo da sagledas stvari iz drugog ugla a ne da ih shvatas bukvalno!Pa cak i da je tako taj isti `Bog` je svakom izasao u susret i pruzio pomoc

@PCBeast@

:: Ok...Mozda sam pogresio kada sam rekao `cesto`,ali i sam si priznao da ponekad na prvu loptu ostrije reagujes
:: Citam dosta na ovom forumu i to tvoje burnije reagovanje mi je zapalo za oko.A kad sam video sta si napisao za onaj goxyrs-ov poduzi post morao sam da te iskritikujem..
:: Nadam se(verujem) da nisi pomislio da se ja goxyrs-u uvlacim u d.,a ako jesi to nije istina niti mi je to ikako bila namera
:: Iskreno mozda ce mi vise nekad trebati pomoc od tebe nego od njega ali to sad nije bitno
:: Ono sto sam mislio da kazem kada sam rekao da nipodastavas druge i gledas sa visine je bas taj ton koji ti koristis...To je mozda 5% tvojih postova ali sta da ti kazem ja sam to negde procitao.Ne bih sad da trazim po forumu pa da citiram ali mislim da znas na sta mislim:Ja sam Bog za overklok,ti si laik za to i to...itd
:: Uopste nije bitno...Mozda je to zezanje ali ja to nisam tako razumeo...
:: Bitno je na kraju da smo se razumeli i zavrsili ovaj offtopic.Pozdrav
:: :: Vidi ovako,zaista moram da ti odgovorim...Nek sam u ovom slucaju burnije odreagovao ali opet kazem smatram da nikog nisam uvredio barnisam imao zaista nameru!Svako ko me poznaje ovde na pc berzi zna kakav sam i ja od te cinjenice i polazim!Druga stvar jeste da imam malo ostriji nacin komunikacije ali ja sam takav,sto na umu to na drumu,ono sto mislim kazem pa ti sad prihvati kako hoces.Za mene je to 100x postenije nego povladjivanje i uvalcenje nekom u d. da bi skupio neki poen kod neke osobe a ovamo sasvim druga prica!Smatram i stojim iza toga da si me losije procenio...Ja sam lepo vaspitan i kulturan covek..Nekad mozda izletim iz takta ako me nesto isprovocira ili zasmeta meni licno i da malo planem a mogao bi da budem malo fleksibilniji to stoji.Ja sam realan i iskren covek i ne volim da lazem!E sad ne znam kako si ti procenio da se ja bahato ponasam prema ljudima ovde?Evo svakog koga god da pitas za SkyFire-a kakav sam od kako sam ovde i da li sam uvek spreman da pomognem i koliko me ljudi ovde respektuju potvrdice realnu cinjenicu ono sto ja zaista jesam!Na benchu sam imao dve frke,jednu u koju sam upao zbod drugara i same nepravde i drugu koju sam sam napravio da bi ismejao i dokazao tim pavijanima sto sebe izdizu i pljuju sve ostale koliko su zaista mali i koliko ima inteligentnijih ljudi od njih...Celu sam zbrku naparavio da bi ih spustio na zemlju!Jako mi smeta to sto kazes da radim cesto i ponizavam druge...Ja stvarno cak i da se dobro razmislim ne mogu da prihvatim jer to nije istina!Najveca moja burna reakcija nastaje kada mene neko pocne da vredja bez razloga i tu nastaje gadan konflikt jer sam jako zajeban kao licnost a nepravdu mrzim iz dna duse!Tad ja vratim istom merom ali ne psovkama nego diplomatski,kulturno uz po koju tezu rec ali nikada psovku!Nikad ali nikad ne vredjam nikog prvi i svakog ko to uradi smatram da nije lepo od njega!Mozda deluje u mom obracanju kad ovako se nesto desi da zelim nekog da isprovociram ali to je zato sto me ne poznaje!Ovde sam na pc berzi jako,jako dugo i znam, da oni koji je posecuju,clanovi kako i posmatraci su vecinom dobri i kulturni ljudi i to je ono za sta sam se ja ovde i borio i ono zbog cega mi je i najdraze!Ipak bi druze razmislio da li si me dobro procenio jer iskreno mi se ne svidja to sto si me tako okarakterisao kao nekog ko voli druge da vredja jer ja to ne radim!Pozdrav
:: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: :: @PCBeast@
:: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: :: Vidis skyfire kako se razgovara sa ljudima?Isto kako si odgovorio u poslednjem postu mogao si odmah i ja sigurno ne bi reagovao....I ja sam ovde dugo,skoro sam postao clan i to samo da bih postavio neko pitanje,uglavnom citam i gledam sta se dogadja...
:: :: :: Mislis da sam drveni advokat? Mislim da gresis,vidis ja sam reagovao iz najbolje namere da ti sugerisem da preterujes kojim tonom se obracas drugima,neko ce se uvrediti, neko nece al to nije bitno.U dva navrata sugerises da posle iznesenog tvog misljenja nista vise nema da se kaze,a jednom sugerises adminima da zakljucaju temu posle tvog posta..
:: :: :: Bitno je da ti na ovaj nacin cesto pises,spustas ljude kao da si visa klasa i nipodastavas druge...Rekao sam ti prvom recenicom to nije lepo.Zato sam reagovao...Ona dva primera sam napomenuo jer dugo vec pratim ovaj forum ne samo tebe vec i ostale koji su dosta aktivni i time sam hteo da ti dam do znanja da niko pa ni ti nezna sve, i da ti radis stvari drugima,koje si sam trpeo tamo na benchmarku..
:: :: :: A ti umesto da kritike primis i razmislis poceo si mene da vredjas bez razloga!Ne treba meni tvoje izvinjenje niti se ljutim ja na tebe, ali ti verovatno kao stariji i iskusniji predlazem da evo sad pogledas ko je sta napisao i razmislis dali je lepo onako da reagujes?Pogotovo zato sto si slicnu torturu doziveo na svojoj kozi samo na benchmark-u...POZDRAV
:: :: ::
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60413. Broj poslatih odgovora: 647590.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs