Što baš konkretna kartica ? Znam da je bila odlična i na neki način prekretnica u ATI 3D svetu posle gluposti tipa ATI Rage Fury Pro ViVo. Sve su one imale žilet 2D, ali 3D - evo odma. http://www.hwsw.hu/kepek/cikkek/555/RADEON8500.jpg _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
pa taj Radeon 8500 je bio raritet koliko i GeForce3 Ti200 GE. E sada caka je u tome sto se uvek govorilo da je do serije 6 nVidia imala losiji prikaz od ATi sto je samo donekle tacno. Naime na punokrvnim kartama najjacih brandera i sa najkvalitetnijim komponentama razlike gotovo nije ni bilo. Ja sam imao Elsa Synergy III koja je imala fenomalnu sliku a to je je Quadro2 chip vrlo slican GF-2 MX chipu...caka je bila u perfektnoj izradi kartice i najboljim chipovima koji su isli prvoj liniji brandera. Takvi su bili Elsa, VisionTek, Diamond, Asus...sada se malo izmenilo i ima novih imena...ja kod sebe imam 3dfx Voodoo5 5500 64MB (DualGPU) koja je fenomenalne izrade i kvaliteta slike...i bas mi treba 8500 ili neki raritetni Kyro2 ili GF3 kao sto je Elsa, Hercules, VisionTek, Chaintech...ili jos bolje ako negde ima workstation verzija za nVidia Quadro seriju il ATi FireGL za AGP 4x iz ere 2000-2002. Ako neko zna neka javi :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.