Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Ima li neko ideju gde ovo da nadjem???
STRANA 1 OD 1
MACHINE Ima li neko ideju gde ovo da nadjem??? 23.05.2008. 11:14 T9976

status: user
broj poruka: 5704
ali po realnoj ceni od ~10e? U pitanju je punokrvni:

ATi Radeon 8500 64MB DDR SF-RAM AGP-4x RageTheatreChip (ViVo) non-AIW

Dakle: ne 3rd party (Powerd By ATi) vec Built by ATi, full zelena stampa, Solid&SMD Caps, crni aktivni cooler sa crvenim logoom

- A N G E L -
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Mozda onaj pancevac Ljubisa 23.05.2008. 12:24 #55490

broj poruka: 7769
Mislim jes da je staro ali je i egzotika, nije je bilo dovoljno ni kad je bila aktuelna a tek sada... mislim bas ces se namuciti da je nadjes.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

gogi1 ati 23.05.2008. 13:45 #55495

broj poruka: 2076

Moj drugar je u to vreme imao 8500 Hercules, eh to je bila karta, plava stampa, ma prelepa
Equinoxe Re: 23.05.2008. 13:50 #55496

broj poruka: 12057

Što baš konkretna kartica ? Znam da je bila odlična i na neki način prekretnica u ATI 3D svetu posle gluposti tipa ATI Rage Fury Pro ViVo. Sve su one imale žilet 2D, ali 3D - evo odma.
http://www.hwsw.hu/kepek/cikkek/555/RADEON8500.jpg
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

MACHINE nVidia Quadro ili ATi FireGL AGP-4x iz `00-`02 23.05.2008. 15:32 #55500

broj poruka: 5704
pa taj Radeon 8500 je bio raritet koliko i GeForce3 Ti200 GE. E sada caka je u tome sto se uvek govorilo da je do serije 6 nVidia imala losiji prikaz od ATi sto je samo donekle tacno. Naime na punokrvnim kartama najjacih brandera i sa najkvalitetnijim komponentama razlike gotovo nije ni bilo. Ja sam imao Elsa Synergy III koja je imala fenomalnu sliku a to je je Quadro2 chip vrlo slican GF-2 MX chipu...caka je bila u perfektnoj izradi kartice i najboljim chipovima koji su isli prvoj liniji brandera. Takvi su bili Elsa, VisionTek, Diamond, Asus...sada se malo izmenilo i ima novih imena...ja kod sebe imam 3dfx Voodoo5 5500 64MB (DualGPU) koja je fenomenalne izrade i kvaliteta slike...i bas mi treba 8500 ili neki raritetni Kyro2 ili GF3 kao sto je Elsa, Hercules, VisionTek, Chaintech...ili jos bolje ako negde ima workstation verzija za nVidia Quadro seriju il ATi FireGL za AGP 4x iz ere 2000-2002. Ako neko zna neka javi :)

- A N G E L -

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs