Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
a sada malo pljuvanja po Creativu
STRANA 1 OD 1
R2-D2 a sada malo pljuvanja po Creativu 31.03.2008. 18:21 T9061

status: user
broj poruka: 100

http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&thread.id=116332
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
krkub pa ti sad ne citaj... 01.04.2008. 12:08 #49708

broj poruka: 1017

... licence of agreement.

klasika :/

R2-D2 Re: pa ti sad ne citaj... 01.04.2008. 17:43 #49742

broj poruka: 100

... licence of agreement

Kakve veze ima EULA sa tim?

Daniel_K je omogucio punu funkcionalnost Sound Blaster X-Fi, audigy na Visti modovanjem drivera (a i malo preko toga), a da ne pominjem sta je sa svim ostalim jeftinijim zvucnim kartama LIVE!, Audigy serija. Iako NAVODNO Sound Blaster X-Fi, kao i audigy podrzava Vistu. Kako to ako driveri ne valjaju ni za Q?
Uradio je ono sto Creative nece ili ne moze (pre ce biti da NECE) da uradi.
OK, covek je trazio dobrovoljce ako hoce da mu daju pare da bi mogao da nastavi svoj rad i tu su mu zapretili (njegova greska). ALI Creativovo ignorisanje problema sa Vista driverima je dovelo do njegovog modovanja drivera.Da su driveri za Vistu za Sound Blaster X-Fi i audigy kako treba covek ne bi se ni zezao sa driverima, zar ne?

U doticnom postu moderatora (podpredsednika Creativa za komunikacije) se vidi da u Creativu znaju za sve te probleme (posto im ljudi kukaju po forumu), ali da ne nameravaju da nista urade po tom pitanju (driveri na sajtu datiraju iz marta 2007). Po svemu sudeci nameravaju da prodaju novu seriju zvucnih karata koje ce biti `kompatibilne` sa Vistom.

To znaci potpuno nepostovanje ljudi koji kupuju njihove proizvode.
Ja sam bio vlasnik SB16, AWE64 i Live! 5.1 (koju sam kupio novu sa neispravnim driverima) i tu sam odustao od Creative zvucnih jer mi je to delovalo izuzetno neozbiljno. Trebalo im je 6 meseci da na sajtu daju ispravnu instalaciju drivera.
Zmajko ... 04.04.2008. 00:36 #50031

broj poruka: 1228
Kukao sam i ja svojevremeno tamo... Taj isti lik je izbacio neku seriju drajvera koji na Visti rade savrseno! Zvuk je cistiji nego u XPu i to nemerljivo! Super dasa...
To je poslednja Kenjativ kartica koju sam kupio (live! 5.1). Losa poslovna politika definitivno mada ni onaj lik nije morao onako da postupi (donacije) jer im je samo dao razlog da ga skinu s` grbace. Ocigledno je da im je smetao jos od ranije. Smradovi od mene nece vise dobiti ni dinara, a nisam usamljen u tom stavu. Koji shabani...

Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs