status: user broj poruka: 100 |
... licence of agreement
Kakve veze ima EULA sa tim?
Daniel_K je omogucio punu funkcionalnost Sound Blaster X-Fi, audigy na Visti modovanjem drivera (a i malo preko toga), a da ne pominjem sta je sa svim ostalim jeftinijim zvucnim kartama LIVE!, Audigy serija. Iako NAVODNO Sound Blaster X-Fi, kao i audigy podrzava Vistu. Kako to ako driveri ne valjaju ni za Q? Uradio je ono sto Creative nece ili ne moze (pre ce biti da NECE) da uradi. OK, covek je trazio dobrovoljce ako hoce da mu daju pare da bi mogao da nastavi svoj rad i tu su mu zapretili (njegova greska). ALI Creativovo ignorisanje problema sa Vista driverima je dovelo do njegovog modovanja drivera.Da su driveri za Vistu za Sound Blaster X-Fi i audigy kako treba covek ne bi se ni zezao sa driverima, zar ne?
U doticnom postu moderatora (podpredsednika Creativa za komunikacije) se vidi da u Creativu znaju za sve te probleme (posto im ljudi kukaju po forumu), ali da ne nameravaju da nista urade po tom pitanju (driveri na sajtu datiraju iz marta 2007). Po svemu sudeci nameravaju da prodaju novu seriju zvucnih karata koje ce biti `kompatibilne` sa Vistom.
To znaci potpuno nepostovanje ljudi koji kupuju njihove proizvode. Ja sam bio vlasnik SB16, AWE64 i Live! 5.1 (koju sam kupio novu sa neispravnim driverima) i tu sam odustao od Creative zvucnih jer mi je to delovalo izuzetno neozbiljno. Trebalo im je 6 meseci da na sajtu daju ispravnu instalaciju drivera. |