Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Poslovna politika Gigatrona - ovog puta imam komentar
STRANA 1 OD 1
SupremeEgo Poslovna politika Gigatrona - ovog puta imam komentar 28.02.2008. 23:20 T8447

status: user
broj poruka: 41
Ne znam da li ce ljudi koji su citali moj drugi post na ovu temu procitati do kraja moj post i obrt koji se desio na kraju, tako da postavljam ponovo ovde, kako bi nepravda prema Gigatronu bila ispravljena kao sto je i prema meni, a administratore molim da imaju razumevanja i ne brisu post, iako se moze smatrati dupliranim.

Tekst iz drugog posta:

Mislio sam da se ne javljam vise u vezi sa ovom situacijiom, ali moram. Desilo se nesto sto mi daje nadu u buducnost, ako ne zemlje, a ono bar IT trzista.

Zamolio bih vas sve da pazljivo procitate.

Malopre mi je zazvonio mobilni i kada sam se javio, sa druge strane je bio gospodin koji se predstavio kao Vlada, vlasnik Gigatron-a.

Rekao je da je procitao ovo sto sam napisao i da mu je iskreno krivo sto se to desilo i najljubaznije se izvinio. Nije pokusavao da se opravda ili svali krivicu na mene i rekao mi je par argumenata koji imaju smisla. Naime, site se update-uje petkom a cenovnik se u radnje odnosi subotom. I u toj diskoordinaciji je nastala cela zbrka. A devojka (Goca) je nova na poslu i nije uspela da se snadje brzo u toj situaciji.

U svakom slucaju, cak i nakon sto sam rekao da sam kupio karticu na drugom mestu, a ovu 8500GT dao komsiji, i da mi je bitnije i draze sto me je pozvao nego da mi se zameni kartica, gospodin Vlada mi je ponudio dve opcije:

1. Da odnesem 8500GT i dobijem 8600GT bez doplate, ili
2. Da odnesem 8500GT a da mi oni vrate novac u visini cene 8600GT.

Nijednog trenutka nije povisio ton niti pitao zasto sam napisao ovo sto sam napisao, vec se trudio da uradi sve kako bih bio zadovoljan. Jedino je rekao da je mozda trebalo da se javim nekoj visoj instanci u hijerarhiji Gigatron-a, jer krajnji prodavci nemaju autoritet da resavaju ovakve situacije. Ali to je razumljivo. Mozda je i trebalo. Sada to vise nije bitno.

Naijkrenije mi je drago sto postoje ovakvi ljudi. I pokazalo se ispravnim sto nisam zvao niti inspekciju, niti isao da se svadjam sa prodavcima. A ovo je isto tako pokazalo da je PCBerza faktor koji se ne sme zanemariti i koju posecuju cak i vlasnici velikih firmi, kao sto je Gigatron.

Ukoliko jos neko ima problem sa Gigatron-om (a u ovoj temi sam mogao da procitam da ima), mozda bi bilo dobro da se javi centrali pre nego sto odustane ili potegne neko pravno sredstvo. Ja sam u roku od 30 sekundi, koliko je ovaj razgovor trajao, promenio misljenje. Ubuduce ce mi prvi izbor biti Gigatron.

Jos jednom, zahvaljujem se svima vama koji ste ucestvovali u razgovoru i pomogli da ova tema bude pri vrhu, a samim tim i da resim svoj problem, a i gospodinu Vladi koji je pokazao da mu je stalo do svakog pojedinacnog kupca, pa makar to bila samo i jedna jeftina graficka kartica.

Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
astan re: 28.02.2008. 23:40 #45851

broj poruka: 271

Svaka cast Gigatronu na potezu ali ima mnogo propusta u toj firmi i nadam se da je ovo pocetak ispravljanja tih stvari.

pwner AUUU 28.02.2008. 23:46 #45852

broj poruka: 475
Svi su oni dobri kada ih neko za gusu pritegne...
Opet ti je Gigatron prvi izbor?!?
Procitaj ovo:
Prevaris me jednom, dobro sta cu, covek gresi.
Prevaris me drugi put, ubio te Bog.
Prevaris me treci put, ubio ME Bog.
Stoga...
NastyB Pa... 28.02.2008. 23:54 #45853

broj poruka: 729
...ja sam iz Valjeva, pa sam od njih, preko sajta, naručivao par sitnica i uvek su bili veoma ažurni (stizalo je koliko sutradan, ma kad naručio) i cene su im, čak i sa plaćanjem poštarine bile niže nego na sajtu, tako da o njima imam samo reči hvale.

ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers.
American Grafitti

VMARC Chicha micha i gotova pricha. 29.02.2008. 00:17 #45855

broj poruka: 9416
Bravo za Vladu, i nek nabavi vec to neko dostavno vozilo, da im se nebi cekalo na `njihove` konfiguracije 7 dana.

ibica ... 29.02.2008. 00:31 #45856

broj poruka: 18

pa sto se tice dostave poštin post express radi dostavu na teritoriji cele srbije danas-sutra, a za 20 gradova ako pošalješ do 12 stiže istog dana do 20 tako da ne verujem da konfiguracije kasne toliko zbog dostave osim ako ne rade sa nekim privatnikom kao što su city, balkan, overnight... kojima nije u interesu kad imaju jednu pošiljku za određeni grad da voze samo nju dok kod post expressa ako ima i jedna ta jedna stiže na vreme
markopvict hm..... 29.02.2008. 00:37 #45857

broj poruka: 4515
Istina, ovo stoji Svi su oni dobri kada ih neko za gusu pritegne...
ali cika Vlada je napravio presedan..... Pozdravljam takav gest....
Takodje svaka cast SupremeEgo-u sto je ostao na nivou do kraja...bez i jedne ruzne reci!

...............................................................

Oslepecemo od kompjutera ! ! !

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Bravo za cika Vladu 29.02.2008. 00:41 #45858

broj poruka: 3739
Lep potez od njega pa makar i bio iznudjen.
Ljudi se ovde duze vreme zale na Gigatron(medju njima sam i ja).
Vlada bi mozda trebao da nauci svoje radnike ophodjenju prema kupcu i garant ce imati povecanu prodaju.
a sta ti ja znam...

Vaskev Re 29.02.2008. 07:53 #45874

broj poruka: 1673
Drago mi je da si resio problem (ili ces resiti), jednood predlozenih resenja je bilo i to cini mi se, ispali su fer to stoji a kako i zasto mozda nije ni vazno, `ajde da pretpostavimo bolju varijantu pa da im damo novu sansu, budimo bar mi ljudi, pre radikalnih mera. Ovo nemojte shvatiti kao reklamu za Gigatron jer bas ja nemam razloga za to (ko je citao prethodni post zna o cemu govorim).

MaliAbner KAKAV MARKETING !!! 29.02.2008. 09:21 #45875

broj poruka: 7767
Dno dna...

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

shkomi Pratim od pocetka 29.02.2008. 09:53 #45877

broj poruka: 850
Pratim od pocetka ovu problematiku.

Da je normalna zemlja ko sto nije, u pravu si milion posto.
Ja sebi nikad ne bih dozvolio luksus da kupim konfiguraciju i da ne dobijem racun gde je sve taksativno i detaljno nabrojano sta je unutra.BAs zbog tih stvari.
Jer, retki su oni koji ne pokusavaju da te zavrnu na svakom cosku, zbog toga kupujem samo kod proverenih pa makar i malo menjao konfu ili malo cekao.

Na kraju su ispali extra korektni, ali generalno taj rad, ako prodje prodje, pa posle, nisam kriv zile ovoga mi krsta, od toga mi se dize kosa na glavi

Dobio si jedno novo iskustvo, sva sreca pa ga nisi platio, sledeci put pamet u glavu i cetvore oci otvorene.

Mozda ne bi bilo lose da se otvori tema gde bi svako iznosio iskustva kako su pokusali da ga prevare, i sta sve radi i proverava prilikom kupovine ili nosenja u servis komponenti.

Devize devize bonda elema

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs