Relativno sam nov u prici oko IT tehnologije,pukim slucajem poznajem neke ljude preko kojih mogu da uvezem iz Kine sve i svasta pa me interesuje STA bi valjalo,da li neke komponente,uredjaje,ne poznajem trziste u tom pogledu.
Sve cu ti kazem ali kao tvoj savetnik ocekujem 20 % od profita .)...Treba da se drzis proverenih brendova....i uzimas i donosis nesto od njih....Asus, samsung, cooler master i ostali ce se uvek prodati bez obzira sta je u pitanju
Prosvetli nas i ucini nesto dobro za ovu nasu sje*** drzavu, neonke, UV kablovi,D-tek vodeni blokovi i ostale atraktivne stvari kojih ovde nema, + XFX,eVGA,BGF kartice, G.Skill,Mushkin i ostale memorije kojih ovde isto nema regularno.
U pravu je ovaj, brnaovi kao sto su XFX,eVGA,BGF kartice, G.Skill,Mushkin mnogo fale nasem trzistu,ali ne bi se prodavale u velikom kolicinama. Zato Asus, Gigabyte, Samsung i jos neke mozes da proadas kad oces!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Cim neko nabavi taj USB od 32GB po toj ceni, ja cu da uzmem jedan sebi... Necu da budem alav pa da dilujem... Ja kupio pre neki dan od 4GB za 1200 dinara i mislio da sam pobedio... :)
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.