Vodic za kupovinu koji zeli da bude sticky tema (dodajte svoje predloge).
Lajt motiv - ljudi ce prestati da postavljaju isto pitanje 3x per day.
Kategorija - najpovoljniji odnos cijena/ucinak (igranje na nizim rezolucijama,uz solidne detalje i dobar/AMD |odlican/Intel oc).
Rok trajanja teme - minimum 6 mjeseci,do potpune invazije nove generacije procesora,kada ce se pojaviti `eksperti` ubijedjeni da su dvojezgarni procesori prevazidjene,zastarele kante.
Athlon X2 4000+ ____________________________ 50-55 e Biostar NF520-A2 ___________________________ 45-50 e DDR2 800 MHz Kingmax 2x1GB ___________________ 35 e ATI 2600 Pro DDR3 ____________________________ 60 e HD SATA II 160GB _____________________________ 45 e LC Power LC6550GP 550W ______________________ 45 e DVD RW Pioneer ______________________________ 25 e Samsung SyncMaster 710N 17` _________________160 e
sticky tema na koji niko nije odgovorio vec dve godine. admini rade na ovom forumu izgleda isto koliko i ja....posjecujem ovaj forum vec tri godine, a tek skoro sam se registrovao.
Kad se sad nisam slogirao :) Prvo sam poceo da citam temu i nije mi bilo jasno,ko su lujke da toliko cene ove komponente,dok nisam pogledao datum :))) Dobra ideja za temu,ali je nekako...mrtva... :) AMD Phenom II 960T @ 3.6GHz/Titan NK35TZ/6GB DDR2 @ 800MHz Asus M2N68 Plus/Hitachi 250GB/Samsung 320GB/Powercolor HD5750 LC Power LC600H-12/MS Industrial Voyager/Windows 8.1 Pro x64 LG W2240S-PN + Skyworth 32E3000
Nađete nekog uveče ko je umoran od posla ili nepažljiv, ili oba. Dogovorite trgovinu sa njim. Pošaljete mu prljavu jaknu ili cepanicu. Ojadite ga. Od novca koji dobijete sve je jeftino i pristupačno. Hvala, molim i drugi put. Lopovluk, krađa i obmana u Srbiji se isplate.
Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.
Nisu cene toliko drugačije, ja se sećam da je 8800 gtx bila oko 600, a ultra čak oko 800, premium se uvek plaćao... 8600 je bio 150-230 po izlasku, zavisi od verzije.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.