Gde kupiti Asus vw222s monitor? nagrada za odgovor
STRANA 1 OD 1
stefanon
Gde kupiti Asus vw222s monitor? nagrada za odgovor
14.12.2007. 11:49
T6986
status: user broj poruka: 268
Vec nedelju dana cekam da ovaj monitor stigne u neku prodavnicu u BG-u, i umorio sam se od cekanja, pa da nebi kupovao acer x223 koji kosta +2000, poklanjam 200din za informaciju gde je lociran ovaj monitor. Hvala!
Da li pare od nagrade donosis na kucnu adresu ili mora da se dodje po nju negde, ako donosis na kucnu adresu reci cu ti gde ima monitora u suprotnom nastavi da trazis sam.
Imali su do sada - sa istom forom i naručivanjem. Inače, lejadi od prodavca u Čačketu, u Pakomu, rekao je da i ne očekujem da se dotični pojavi u maloprodaji kad sve lepo isture post expressom....
Pronasao sam ovaj model za samo 17300din!!!, direktno od uvoznika. Sad u odnosu na pomenuti asus ima kotrast 2500:1, ali nesto duzi odziv 5ms, pa se dvoumim da ga kupim?
Uzmi taj Acer i ne razmisljaj. Apsolutno nema vidljive razlike izmedju 5ms i 2ms. Vecina monitora danas koji se vode kao 2ms su ustvari 5ms sa nekim ubrzavanjima slike koji ustvari vise pokvare sliku nego sto je poboljsaju. Imao sam oko pola godine 22` monitor sa 2ms i presao sam na 24` od 5ms i veruj mi nema nikakve razlike u odzivu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.