Zdravo ljudi, jedan store sa Alija mi nudi refund na PayPal account, a koji nemam. Da se nebih cimao sad da otvaram, da li je neko zainteresovan da dam njegov account pa da mi posle prebaci na dinarski account. Nije velika cifra, oko 30e, ali zasto da se baci. Naravno, ako neko resi da pomogne nece biti ostecen :) Cak i da mi ne uplati, zadovoljan sam ako se lova vrati kod nas :)
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: Kosta 1 :: :: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne :: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja :: Gordon Allport :: ::
Kad sam pogledao, vidim da imam account, a i ne secam cemu mi je sluzio... Nego za njega mi je vezana Intesa internet kartica(visa). Kako ide transfer funds posle, da li mora neka specificna kartica ili moze i ova? To je ono sto sam mislio da nece raditi, nisam dugo proveravao. Mada mogu da iskoristim ta sredstva za neku drugu kupovinu... Nemoj samo da me terate da sam to proverim :)
Hvala na brzim odgovorima. Terate ljude na proaktivnost :)
Nebitno je koja kartica je u pitanju, pare prvo ležu na paypal, odatle ti možeš da ih povučeš na koji god račun hoćeš, samo treba da se doda na paypal. Uzeće ti procenat paypal za transakciju.
Pa ako imaš PP nalog i uredno vezanu karticu, taj trgovac može da ti uplati na taj račun za koji je vezana kartica i to je to. Samo im daj PP email da ti uplate. Možeš i neki drugi račun što reče Daum (ako je devizni, naravno) al ne znam zašto bi komplikovao.
Hvala svima. Poslao sam mail od accounta, bavicu se trosenjem ako legne :) Mislio sam da eur moze da se povuce samo na neku karticu koja je vezana za account, uz procenat...
:: Nebitno je koja kartica je u pitanju, pare prvo ležu na paypal, odatle ti možeš da ih povučeš na koji god račun hoćeš, samo treba da se doda na paypal. Uzeće ti procenat paypal za transakciju :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.