status: user broj poruka: 5704 | Cao narode,
evo detalja:
stan je sa oko 40m2, 1.5 soba, 3. sprat, na lepoj i mirnoj poziciji u Mirijevu II (Grge Jankesa 12), potpuno renoviran i kvalitetno opremljen (Candy tehnika, ormari, TV, ugaona garnitura, moderna kuhinja, blindirana ruska vrata sa 2 nezavisne sigurnosne brave, renovirano kupatilo sa vecom tus kabinom), 2 lifta, interfon, centralno grejanje (infostan je oko 4500 rsd), telefon (oko 700 dinara), CATV+Internet (100Mbit/s + DTV je oko 2000 din), struja (u proseku bude oko 2000)....plus podrumske prostorije. Nalazi se u centralnom delu Mirijeva sa zelenilom, radnjama, kaficima, teretanama...kod samog parka a u blizini je vrtica, skole, Maxija...na 5 minuta je od autobusa 27, 27E, 74, 46 a na 10 min je od pijace, Doma Zdravlja i autobusa 79 i 25P. Do centra treba oko pola sata a do NBG i Zemuna oko 1h javnim prevozom. Oko zgrade postoje javna parking mesta.
Cena je 200 evra (ne ukljucuje racune).
Ako neko zna nekoga sigurnog i pouzdanog (par ili troclanu porodicu) da preporuci, cena se moze i malo korigovati ako ostaju na duze, posteni su i solventni (ne beze, placaju kiriju i racune na vreme, iz meseca u mesec), tipa vise od godinu dana...
Mogao bih zakaciti i slike na neki link kasnije, morali bi moji otici do stana da slikaju pa cu okaciti.
Mislim da sam skoro sve pomenuo.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer |