Iskreno, ne znam, ali koji god da je, slim 1080p, to je najveca moguca cena sa zamenom. Mislim da je standardni 40 pin, ako je 1366 onda je i jeftiniji (oko 65€)
MBP Retina 13` Late 2012 macOS Catalina
i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z-B
:: Kakav panel ide tu? Jel neki specifican :: Vidim da je 15,6` LED...1366x768 valjda 40pi :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Vidim da ih ima polovnjaka u ok i odlicnom stanju za 2,3000 hiljade. Tako da, ako je to taj, kupi i zameni za 5 min. Kakvih 65 eur dati, toliko ni taj lap ne vredi :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z-B
:: Vidim da ih ima polovnjaka u ok i odlicnom stanju za 2,3000 hiljade. Tako da, ako je to taj, kupi i zameni za 5 min. Kakvih 65 eur dati, toliko ni taj lap ne vredi : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Zanima me, koliko je moguce/isplativo staviti ekran vise rezolucije? Naravno za isti model laptopa. Moguce je pazariti isti model sa razlicitim ekranima, pa me zanima da li se konektori nalaze na drugim mestima kako ljudi ovo ne bi radili ili ne?
Moze naravno ako fizicki odgovara i ako je konektor isti, napon panela odgovarajuc, data kanali odgovarajuci... Puno stvari tu mora da se uklopi da bi to radilo, al nije nemogice, naravno. Treba to sve da se poslozi, a rezolucija nije ni bitna.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.