porucio sam robu,juce mi javljeno da je paket vec u brzoj posti,u ponedeljak je kod mene na kucnoj adresi,roba je porucena iz Madjarske pre par dana... Znaci da rade...
Malopre pozovem Orbana, ispsujem ga na pasja kola..
05.10.2019. 20:28
status: user broj poruka: 10997
sa sve ``lo fos a shegedba`` na kraju, i on mi kaze: ``fidjej ide, kedvesh komam, moja vlada će znatno povećati finansijsku pomoć i olakšice porodicama sa više dece...Ko rodi četvoro - nikad više porez...``
:: :: porucio sam robu,juce mi javljeno da je paket vec u brzoj posti,u ponedeljak je kod mene na kucnoj adresi,roba je porucena iz Madjarske pre par dana... Znaci da rade.. :: ::
Ognjeni, samo najvećim je stiglo upozorenje da se primire. Oni koji rade na sitno nije. 6 njih je palo u zadnjih par dana, a opet je par carinskih službenika kod Mađara palo na robiju. Taj posao služi za neke druge stvari. Iz Zrenjanina niko nije pao, ali iz Bg i Ns po jedan, tako da je posao usporen i ceka se na komponente i po 2 sedmice, a ne kao ranije za 2 do 3 dana. Strpite se. Neće niko biti od kupaca zaboravljen. Bitno vam je samo da se roba uzima iz ipon.hu ili ipon.ro. Sve ostalo je manje bitno. Više je bitno što su pali ovi što donose iz Njemačke i Holandije robu i to za kulere za laptope i usb 3.0 kartice. U zadnje 3 nedelje poznati vlasnik trgovačkog lanca Alti zadovoljno pere ruke. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.