Da li znate neki pouzdan sajt za kupovinu kriptovaluta, a da nije za trade gde vec treba da posedujem neku od valuta, i da nisu sajtovi koji traze 4 vrste Tier verifikacije preko mobilnog telefona koji naravno ne podrzavaju Srbiju? I da ne moram da kupujem BTC kod nas na ATM-u. I da primaju VISA ili Paypal, a ne bankwire sofort i ostale evropske oblike placanja sa IBAN-om....
Hvala.
Pozdrav
MB Asus P5Q deluxe/XEON E5450 @ 3.6Ghz+Alpenföhn Brocken/4x2GB Kingston HyperX Black Edition/Gigabyte GTX 1050ti WF OC 4GB/WD Black 500gb/Thermaltake V6/AOC I2475PXQU/Altec Lansing VS4621
Pa da na karticu, bas su ga zakomplikovali. Ma na benchu milion strana, smara me da citam, svi se nesto previse pametni prave a nemaju konkretan odgovor ni na sta. Rekoh daj ovde bolje da pitam :).
Pozdrav
MB Asus P5Q deluxe/XEON E5450 @ 3.6Ghz+Alpenföhn Brocken/4x2GB Kingston HyperX Black Edition/Gigabyte GTX 1050ti WF OC 4GB/WD Black 500gb/Thermaltake V6/AOC I2475PXQU/Altec Lansing VS4621
Na ATM mislim da moze samo da se kupi. Mislio sam preko sajta da nesto prodam pa me interesuje koliko se ceka da uplate na dinarski racun. Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.