Ma jok, nisi u toku. Ziv je Lord, umro nije, dok je PC Berze i Srbije.
El Capitan
:: Ne sekiraj se nije. Lord Aca je nadam se crko od prevelike doze trodona na psihijatriji :: Ili ga je neko likvidirao zardjalim srafcigerom :: :: :: :: Lord Aca... Neunistiv :: :: :: :: El Capita :: :: :: ::
(jer, nakon toga, zenama istice fabricka garancija), ja bih mogao otvoreno, ne krijuci ni od koga, da ti obecam 9 sati svakodnevno, sa pauzama od 9 minuta, 7 dana u nedelji. Onda cemo se dogovoriti za platu - u zavisnosti od tvoje privlacnosti, trazicu ti od nula dinara do jedne prosecne, srbijanske, ministarske...
Steta ja reko crko pored neke kante. Ili je isplivao negde ispod mosta i nagomilao se sa ostatkom djubreta i taloga.
:: Ma jok, nisi u toku :: Ziv je Lord, umro nije, dok je PC Berze i Srbije. :: :: :: El Capita :: :: :: Ne sekiraj se nije. Lord Aca je nadam se crko od prevelike doze trodona na psihijatriji :: :: Ili ga je neko likvidirao zardjalim srafcigerom :: :: :: :: :: :: :: Lord Aca... Neunistiv :: :: :: :: :: :: El Capita :: :: :: :: :: ::
Bas me zanima kako ste dosli do dogovorene cifre od 3498e? Svasta sam vidjao u zivotu, ali opet...
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: 5118 evra (bruto) tj. 3498 evra (neto) eto.. :: :: My mentor taught me everything about the Force, even the nature of the dark side. :: ::
hahaha. Sa tom lovom u Srbistanu pisas po sirotinju :)
:: Bas me zanima kako ste dosli do dogovorene cifre od 3498e? Svasta sam vidjao u zivotu, ali opet.. :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: :: :: 5118 evra (bruto) tj. 3498 evra (neto) eto.. :: :: :: :: My mentor taught me everything about the Force, even the nature of the dark side. :: :: :: ::
Meni je dinkic obecao 1000e a vucic bolji zivot platu i socijalno, zato sad koljem zeceve da imam sta da jedem, mazem pastetu na koru od ljeba, jedem drnc dva puta sedmicno, kenjam u poljski wc i brisem dupe kukurekom...:O
:: Meni je dinkic obecao 1000e a vucic bolji zivot platu i socijalno, zato sad koljem zeceve da imam sta da jedem, mazem pastetu na koru od ljeba, jedem drnc dva puta sedmicno, kenjam u poljski wc i brisem dupe kukurekom...: :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
Imam farmu pilica sa babom je drzim, tu malo kaplje neki dinar, a i radim u arhivi jos malo do penzije. Ode mi dosta na komsije Zivana i FrauShilovichku. Nakupi se jedva 50 000 din, bilo bi i vise da nije ovih dodjosa...
hehe kada smo kod `DRNC-a` bio sam pre neki dan u Uzicu i po preporuci koleginice da moram da probam komplet lepinju kod Shuljage ja se upustim da nadjem to mesto i uspem da nadjem, a ono tamo neka baba puni lepinje bukvalno sa necim sto podseca na drnc. :)
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 16GB Kingston MSI GTX 970 Ausu ROG SWIFT PG278Q CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair TX750W
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.