i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
EEE Vito Vito :) Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
:: Slepčuga čita forum garant... e Nemanja Nemanja.. :: :: :: :: :: Oglas je obrisan. Jebo sve ako nije to neko odavde postavio na prodaju pa video kako ga ovde pljuju pa obrisao :: :: :: ::
Kao sto je bilo za onog prevaranta iz Mladenovca sa 6 brojeva mobilnih i za onog iz Stojnika ili odakle bese :) Pedesetorica odavde obecavase da ce da ga biju, kao ono u filmu `sacu da te k**am`, i na kraju mu niko nista nije uradio, i lik i dalje vara ljude :) Kad god ovde vidim obecanja i pretnje kako ce neko da se razracuna sa prevarantima i sibicarima, setim se tog filma sa Batom Zivojinovicem, `sacu da te k**am` :))))
A drugo, za pretnje i napad se odgovara krivicno, pa biste posle platili kaznu deset puta visu nego sto je vrednost `robe` koju je on hteo da uvalja. A kutalion je uradio ono sto je pametno: prijavio debila.
E taj rad :))))) Najjaci dijalog iz nasih filmova, ikada :) Izgleda da su ovim prevarantima tetke iz Bosanske Krupe stalno tu, pa ovi nikako da pocnu da `rade` :))))
:: http://bit.ly/1BPvIQ :: :: Pozadi piše Asus, a PCB crven? :: GTX770 GPU a cooler kao za GT610? :: Asus karta a napred neki fake cooler sa lošim nvidia znakom :: Jedan 6-pin :: :: Lutrija : :: ::
:: Ja sam ga odmah reportovao kad sam video, reko da ne zajebe nekog mucenika koji veze nema kako izgleda gtx 770 :: :: Edit: eno ga opet okacio oglas, sad cu ga lozim da cu da kupim :- :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.