Na finjaka mu uleti i daj neki rok, pa i ako to ne ispuni, zapreti ili mu jednostavno oprosti dug i odjebi ga. Ne znam kako stoji sa kintom, ali da je svaki mesec po crvenu ostavljao sa strane, skupio bi da ti vrati do sada. Jednostavno te ignorise i to je to.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Sad znas koliko za njega/njih ti vredis, najbolje je da zaboravis na dug i odjebes ojebinu !
:: :: :: swe sm na finjaka eng a njima je bolje da ne plate i jedva cekaju neku pretnju ili motku, razlog da on mene odjebe verovatno mu je isplativij :: :: sa balkancima ne radim vise to ce da bud :: ::
Za prinudnu naplatu i pokretanja postupka prinudnog izvrsenja treba ti izvrsna isprava. Pogledaj zakon o izvrsenju i obezbedjenju. Tamo ces naci neke smernice sta i kako dalje da radis. **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
E ovo je vec moja profesija i priroda posla, molim da se ne mesate... :D
Javi mi se druze na mejl, bice i za mene i za tebe.
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 BENQ XL2420G 144hz G-Sync
:: :: Vec dve godine imam obecanja I samo obecanja , nije neka velika kinta ali lik me voza sto moj ego bas I ne dozvoljava ali trpim zbog rodbinske veze. :: :: Ima li neko neki tips :)
Cekaj zar ti nije laske da odradis kompezaciju. Sve na finjaka. Dodjes u butik i odaberes robu u vrednosti od 400 eur i to je to. I ovako si sam svestan da ti pare nece dati.
:: :: :: :: to mi je neki zet, nije neka cifra 400e. ...2god mlati, a u medjuvremenu otvara covek butik
Ja bogami ne bi oprostio 400e duga nikome. Ne bi ni 100e oprostio. Nasta to lici. time bi pokrio tecno hladjenje PCa narednih 10 god. Zasto bi oprastao nekome to. Samo pomisli da ti je to jedan Samsung od 40` TV UE serije 5000 ili tako neki pa ti vidi da li bi to oprostio nekome.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.