Mnogo puta sam ovo vidjao . Klasican pokusaj manipulacije oglasima,obaranja cena, il mozda da bi on zvao nekoga i rekao mu eeee neces dobiti za 4770k 250 evra,kad ima 4770 za 120 evra...
Msi Z87 G45 Gaming + 4770k ES /Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.
Da stavim broj od frizera kad me iznervira ibu oglas stavim ajfon 5 hitno samo danas 70e i useru mu se u zivot, zato sledeci put kad me sisa napise mi na glavi ajfon i ja ne provalim.
:: Poslao sam mu poruku na KP kao super odgovara mi cena :: kad mogu da dodjem kod tebe licno da uzmem i dam ti kes na ruke. :: :: Ne odgovara, niti ce verovatno.. :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Logi iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Cujem da na ebay ima i likova koji prepakuju amd procesore. Stave ih u kutiju od jaceg modela a nekad cak zamene disipator, uzmu od nekog pokvarenog jaceg procesora i stave na slabiji pa prodaju Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?354688-PREVARANT-P-Ps-3-2-Grafike-Cpu-cooler Licno ga kontaktirao pao dogovor za cenu ali kad je trebalo da se ostvari primopredaja licno posto sam isao do BG na sajam, nisam tu, samo sutra da ti psoaljem posle uplate, i ne javlaj se se covek vise. Kad vidim juce obirsao oglas a sad ga ADMINI vratili i stavili mu titulu!
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
:: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?354688-PREVARANT-P-Ps-3-2-Grafike-Cpu-coole :: Licno ga kontaktirao pao dogovor za cenu ali kad je trebalo da se ostvari primopredaja licno posto sam isao do BG na sajam, nisam tu, samo sutra da ti psoaljem posle uplate, i ne javlaj se se covek vise. Kad vidim juce obirsao oglas a sad ga ADMINI vratili i stavili mu titulu :: :: AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200 :: Cooler Master 212 EV :: Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 :: Kingston HyperX Blue 2x4 gb 160 :: Gigabyte R9 270 O :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: 1.5 WD+500gb W :: Chiftec CX-05B- :: Thermatle Purepower 600 Wat :: ::
Na benchu ima svakakvih ovih dana. Mene je moderator ispalio za kuciste koje je rezervisao za mene, samo sam cekao da povadi komponente i nikad se vise nije javio. Kad to radi mod sa 10k + postova, onda mozes zamisliti ostale.
Zvekete je inace Bleyach sa PCAXE-a. Lik je pozajmio grafu od drugog clana foruma pa pokusao da je preproda. Srecom doticni vidi svoju grafiku na oglasu i javi se sa drugog fona da kupi...
Bio je i thread na sekiri gde se Bleyach izvinjavao svima itd.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
:: Na benchu ima svakakvih ovih dana. Mene je moderator ispalio za kuciste koje je rezervisao za mene, samo sam cekao da povadi komponente i nikad se vise nije javio. :: Kad to radi mod sa 10k + postova, onda mozes zamisliti ostale. :: :: Zvekete je inace Bleyach sa PCAXE-a. Lik je pozajmio grafu od drugog clana foruma pa pokusao da je preproda. Srecom doticni vidi svoju grafiku na oglasu i javi se sa drugog fona da kupi.. :: :: Bio je i thread na sekiri gde se Bleyach izvinjavao svima itd :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
:: Ne brini i Lordaca je tamo :D pod nickom gumica. :: Samo je popio ban, ali se prijavio za bench rostilj, ala ce ih narostilja hahaha :: :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
:: Imas na bench clubbingu, samo pretrazi po nicku gumica i naci ces sve postove : :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Tamo sam svasta pisao i mnogo toga je obrisano, sto od mene, sto od drugih. Nikako da uvalim hardove od 2TB, imam ih 4 komada, ispravne elektronike. Imam perfektan od 500GB DELL SATA2 i cenim ga 2500 dinara i dajem garanciju od 30 dana. Na benchu je svasta bilo, velika rasprava. Onu hd7850 sam davno prodao za 4500 dinara. Sto se prevaranata tice, ja znam za Recklesslife(forever) i Adzem.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.