I ja dobro prosao jutros. Kupio Alienware ALW18-27490sLV za 3.500 rsd. Nije radio samo desni klik na touchpad-u i ostalo malo lepka na poklopcu od neke nalepnice sve ostalo radilo odlicno. Pokusao da skinem razredjivacem i uslo u panel i sprzio ga, a deo se prolio po ploci i ona crkla zajedno sa SSD-om i procesorom :( Dajem ga za 500RSD
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: I ja dobro prosao jutros. Kupio Alienware ALW18-27490sLV za 3.500 rsd. Ne radi samo desni klik na touchpad-u, sve ostalo radi odlicno. Sutra ga sredjujem i prodajem za 4000...jbg, ostalo malo lepka na poklopcu od neke nalepnice pa ne moze vise da se uzm :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Editovao sam post, sjebo sam ga. Sada puko i panel, jer sam ga sklopio, a zaboravio da mi je ostao cep od razredjivaca na tastaturi. Ma nebitno, jer je pre toga crko, tako da mi nije zao. Jedino moze praviti problem ako ga neko uzme zbog tastature, jer su delici panela usli u nju i sada krcka kada tipkam po tasterima...Koji sam baksuz.
nemoj ga bacati , jos ima nade, stavi ga u mikrotalasnu na 45min @ 1000w , program za odledjivanje, tako se uspesno tera razredjivac iz panela i samozaceljuju subpixeli , mada ekran posle nemoze da prikaze vise od 1333 x 701 pixel
ssd-u nema spasa jer nemas kapacitor fluxa iz delorijana
:: Editovao sam post, sjebo sam ga. Sada puko i panel, jer sam ga sklopio, a zaboravio da mi je ostao cep od razredjivaca na tastaturi. Ma nebitno, jer je pre toga crko, tako da mi nije zao. Jedino moze praviti problem ako ga neko uzme zbog tastature, jer su delici panela usli u nju i sada krcka kada tipkam po tasterima...Koji sam baksuz :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Jbg kad sam zaglavio ovde u 2011, 2013. ili koja je vec godina. Jedna budala se zakucala u mene i sjebala flux. Novi delorijan me ceka 25.06.2021 u 13h i 25min ispred sava centra, jbg, pa cu da se vrnem i batalim cicsenje laptopa. Tako mi je najjednostavnije, jer nemam MW od 1000W, moja je 800.
Posto zivim blizu doticnog buvljaka od skora, tamo stvarno svasta nesto moze da se nadje, cak se i ja razmisljam da nesto bacim tamo na prodaju... Video sam i neke televizore stare za tipa 1000-2000, ma ima kojekakvih gluposti, e sad, kako ti se zalomi... Vidjao sam i matore laptopove poput ovog Dell-a sto lord uzeo ali sumnjam u zivot baterije... A ima i brace roma koji donose svakakav otpad preko grane pa prodaju... GLedao sma ih pre neki vikend, organizovano, kombijem, nekoliko njih, jos u jedan nocu su tu da zauzmu mesto :)
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
da prodam vodovodnu cev od oko 80cm znas kakva stvar hoces da se nadjemo da me odvedes na taj buvljak? nebitan dan i termin hocu samo da budes vodic do tamo ili do bilo gde kad god mozes eto ako nije problem izadji mi u susret.
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Ma de fotosopovano? Ovo bi bas bio posao da se uradi...:)
Ja sam pre mesec dana prodao Dell D800 za 3000. 1.73GHZ 2MB L2 40GB HDD (ATA), solidno ocuvan 1 GB DDR1 (2x512) + original Dell punjac 90W.Baterija oko 45 min kad se surfa...Ckne negde na pola filma...
Lorde, jel SATA HDD unutra? Imas li neki isprvan ATA 2.5` od bilo kolko GB 6, 10,20 - 40GB, nebitno.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.