koji ce ti tuki. mega.co.nz radi sve u sesnaest, a stabilniji je i bolje zasticen od megaupload-a (dodatno kriptovan). Mada danas ti sasvim lepo radi rapidgator i jos po neki web hosteri. Sve sto treba je da proucis, ako vec nisi, kako se koristi BETA verzija Jdownload-era i `legalni` premium nalozi kojih ima kolko ti dusa zeli :)...
Šta znam, mrzi to mene sad da proučavam, nemam vremena, imam još uvek JD Beta, s vremena na vreme skinem nešto domaće sa serbianforum-a.. ide finom brzinom.. a sa megaupload-a pamtim dan danas čega sam se sve naskidao, sa warez-a, bio je i techpowerup, ali warez je bio ključni za to. Ako si mislio na upload, to me ne zanima.
:: koji ce ti tuki. mega.co.nz radi sve u sesnaest, a stabilniji je i bolje zasticen od megaupload-a (dodatno kriptovan). Mada danas ti sasvim lepo radi rapidgator i jos po neki web hosteri. Sve sto treba je da proucis, ako vec nisi, kako se koristi BETA verzija Jdownload-era i `legalni` premium nalozi kojih ima kolko ti dusa zeli :)...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.