@zerocool 55 Odlično si primjetio. Nažalost, fali mi vrijeme od ranije kada Srbija nije bila u popisu, a mogao si da staviš Croatia i staviš grad Belgrade i proizvod stigne bez ikakvih problema, a račun staviš u Hrvatskoj u Vukovaru i to funkcioniše skoro 3 godine. Da mi to u Hrvatskoj nisu pokazali, ne bi nikada znao za blagodeti Paypal-a u Srbiji, a i svi nam se smiju zbog ograničenja iznosa za nalog za privatna lica, pogotovo za pravna,a nikome nije jasno od ljudi sa kojima sam poslovao iz inostranstva da ne može da mi pošalje novac na Paypal nalog u Srbiji, nego je morao od stavljanja Srbije na listu da mi šalje pare prvo za Hrvatsku - Vukovar ili Osijek, pa malo kasnije i za Bosnu Bijeljina ili Brčko. Da ne kažem da izgledamo kao raspala vojska, kad kažeš osobi iz npr. Irske da do sada u Srbiji nije ni postojao servis, zvanično naravno. A i ovo što su napisali je besmislica, jer postoje mnoga ograničenja i da ne navodim da smara finansijska policija bez ikakve potrebe za stvari, koje ju se ne tiču i nisu im u opisu posla, a sa druge strane stalno zaboravljam da sam na je.enom Balkanu, gdje samo potplaćivanjem sve funkcioniše, a ne zahvaljujući fer i korektnom odnosu,a o poslovanju na normalnom nivou neću ni da govorim.
`Commercial Payment Fees` znaci da mozes dobiti uplatu iz inostranstva na racun samo ako nesto prodajes , Znaci ne mozes dobiti direktnu uplatu bez transakcije.Zasto? Jedan od mnogo bitnih razloga je i sprecavanje kriminalnih delatnosti kao sto je recimo pranje novca ili kupovina narkotika ili oruzja.Cak je i drzava morala da preko ambasade u Belgiji otvara paypal racun za donacije iz inostranstva zbog poplava.Jednog lepog dana kada budemo uredjeniji a nase bezbednosne sluzbe budu bile sposobne da se izbore sa elektronskim kriminalom mozda i bude full paypal.
`I checked your account and it showed that you have a Serbian PayPal account. First off, allow me to inform that starting Oct. 8, 2014, Serbian accounts will now be able to receive money.`
Prvo procitam naslov a onda... `U zvaničnom mejlu PayPala, koji je posalt MONDO redakciji, ne stoje vremenski okvir početka prijema novca, kao ni dodatna objašnjenja o fizičkim licima.`
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.