...skoro dve godine furam Philips o`neill specked, dakle presvučene platnom. Plaćene 2500din u duokromu. Verujem da ih nema na stanju. Verujem da su ove cm dobre i ne znam koja im je cena ali ako su preko 3000 budui siguran da preplacujes... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
Ne znam, sta mi je ciniti. Jako mi se dopadaju po izgledu kao i funkcija da pasuje na Mobilni (prvo sam ih gledao za PC). Nisam ih kupio ranije zato sto nisam imao bas neke potrebe. Sad imam a nisam pri parama.
I da, i meni se cini da su preplacene ali ne znam koje druge da uzmem. One iz prodavnice mobilne opreme ocekujem da su njesra, pa bi ih preskocio.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.