To nije voda, to je neko mineralno ulje, znaci nimalo me ne privlaci, umocio je zguzvanu plocu, vodu i napajanje u mineralno ulje koje izgleda kao voda i ne provodi elektricitet i sta je tu specijalno... Ne vidim nista specijalno... Mnogo lepse izgledaju cevi i compression fittinzi. Znaci komp gde ljudi koristee prave cevi a ne creva i savijaju kako hoce, greju, posle nose na niklovanje su mi 100 puta lepse nego ovi zguzvani kablovi, maticna i graficka umoceni u ovu tecnost. Jos su tu verovatno i gumene ribice, pesak neki, itd.Nisam ni odgledo do kraja, kada sam video kako spusta prikopcane komponente smucilo mi se.
Ovo je vec odavno vidjeno, fora provaljena pre nekoliko godina i moze da se uradi daleko interesantnije i mastovitije nego sto je ovaj lik to odradio tj nije uradio nista.
@quna
Kako mislis i sa cime da postignes tacku kljucanja?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Bezveze sam napisao, htedoh reci ulje ce da se zagreva normalno, a kuleri ce samo da ga mesaju, da li je staklena povrsina akvarijuma u dodiru sa vazduhom dovoljna da ohladi ulje i kakve temperature uopste mogu da se ocekuju.
Takodje koliko ce elektromotori u ventovima da izdrze obzirom na vece opterecenje zbog gustine?
i pohvale za entuzijazam, ali po mom misljenju i nije bas prakticno. Sta se desava sa komponentama, recimo grafickom kada se prebaci u obicno kuciste posle upgrade-a? koliko moze da se kuler dobro ocisti od ulja? Ovo su i ranije dobili i po mom misljenju se ne dobija nista osim wow efekta.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.